2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Ah canım çok üzücü ben de ilk bebeğimi böyle kaybettim sonra kan pıhtılaşması çıktı senin de ilk gebeliğin miydi?

Çok şükür her şey yolundaymış. Elleri ayakları çıkmış hareket ediyordu , kalbini de dinledik.
Haftaya 2li teste gidiyorum.
Güzel haberler arka arkaya gelir hepimizin yüreği ferahlar inşallah.
canım çok sevindim darısı tekrar görmek için biz bekleyenlerin başına. Artık kalp atışını duyduk diye rahatlayamıyoruz 1 ay gibi uzun sürede ne olacağı belli olmuyormuş demek ki Allah'ıma emanetler

kızlar pazartesi 9. haftamıza giriyoruz bizde kontrolümüz var ultrasonda artık hareketlerini görebilirmiyiz acaba ya tecrübeli anneler siz bilirsiniz ??

Kızlar ya çok iyiyim bugün bulantı falan hiç bişey yok sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Şimdi temizlik falan yapcam kaç gündür yemek yapamıyordum yemeklerimi yaparım mide bulantısından ziyade mide yanmaları başladı dün akşam zor uyudum

valla paronayak olacağız bu gidişle. bende 2-3 gündür iyiydim seviniyordum dün ne yediysem çıkardım yine sevindim. her bulantıyı her ağrıyı bebek iyi olarak yoruyorum çünkü. o iyi olsun da katlanırız her şeye

Canim benim cok uzuldum rabbim tez zamanda saglikli bir evlat nasip eder ins

Yazalı iki saat bile olmamış bulantılarım fazla sevinme diyerek merhaba dedi

Ben çok kafama takmıyorum canım çok şükür iyiyim tevekkül ettikten sonrası kolay
İllaki endişe oluyor ama devam ettirip stres yapmıyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…