- 7 Nisan 2017
- 61
- 45
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.841
Hoş geldin :) Nefise hanımı sorduğunda fark etmemiştim ama tarihlerimiz yakınmış baya :)
hoşbuldum :) evet bende tarihler yakın diye özellikle sana sordum.
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin :) Nefise hanımı sorduğunda fark etmemiştim ama tarihlerimiz yakınmış baya :)
canım çok üzüldüm bende seni merak ettim kontrolun var diyeHayırlı akşamlar bebeğimizi kaybettik yaklaşık iki hafta önce kalbi durmuş gelişimi 8. Haftada kalmış inşallah hepiniz sağlıkla alırsınız kucaklarınıza çokkk üzgünümmm Rabbim hiçbirinize yaşatmasın
İstanbullu gelini izliyorum. Dizide süreyya karakteri var adetinden 6 gün geçmiş idrar negatif çıktı kan pozitif gece de aynı gece dr a gittiler kalp sesi dinlediler. Yaw böle basitti ise ben neden 4 kez kan verdim kalp için 1 .5 hafta bekledim haaa bide kalp sesini karından ultrasonla duydular :)
Aynen yaİstanbullu gelini izliyorum. Dizide süreyya karakteri var adetinden 6 gün geçmiş idrar negatif çıktı kan pozitif gece de aynı gece dr a gittiler kalp sesi dinlediler. Yaw böle basitti ise ben neden 4 kez kan verdim kalp için 1 .5 hafta bekledim haaa bide kalp sesini karından ultrasonla duydular :)
Aynen yaİstanbullu gelini izliyorum. Dizide süreyya karakteri var adetinden 6 gün geçmiş idrar negatif çıktı kan pozitif gece de aynı gece dr a gittiler kalp sesi dinlediler. Yaw böle basitti ise ben neden 4 kez kan verdim kalp için 1 .5 hafta bekledim haaa bide kalp sesini karından ultrasonla duydular :)
Yarın sabah benim de kontrolüm var ve 3 hafta dolmuş olacak.inşallah iyi haberlerle gelirim.
Ben kasım 2015 grubundayken 1 kişi ilk haftalarda birisi de doğum sonrası kayıp yaşamıştı. Ve grup çok kalabalıktı.
Şimdi buraya bakıyorum düzenli yazan 20 kişi falan varsak 5-6 kişi rahat aramızdan ayrıldıher hafta 1-2 kişi gidiyor gibi, çok üzülüyorum.
![]()
Ben hic bir sey yiyemedim bugün malesef ogurmekten icim disima cikiyorKızlar ne yiyiyorsunuz hiç bişey yemek içimden gelmiyor
Aynen öyle demek ki herkes aynı şeyi dusunmus izlerken biz haftalarca bekliyoruz pıtpıtları duyabilmek için ben daha duyamadim şahsen 18 inde ilk randevumİstanbullu gelini izliyorum. Dizide süreyya karakteri var adetinden 6 gün geçmiş idrar negatif çıktı kan pozitif gece de aynı gece dr a gittiler kalp sesi dinlediler. Yaw böle basitti ise ben neden 4 kez kan verdim kalp için 1 .5 hafta bekledim haaa bide kalp sesini karından ultrasonla duydular :)
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar yeni üye oldum. keşfetmeye çalışıyorum forumu. ilk mesajım da bu gruba olmuş oldu. bende kısmetse kasım annesi olcam. bulantılarla benimde basım dertte umarım bir an önce biter. sabah akşam çıkartıyorum. beni de listeye ekleyebilir misiniz. 31 yasındayım sat 27 ocak ilk cocuk 3 kasım istanbul'da yaşıyorum 55 kilo ile başladım.bir garip oblomov sanırım siz ilgileniyorsunuz listeyle
Kalp sesi sacma olmus gercekten kese olabilir ama kalp sesi cok utopikİstanbullu gelini izliyorum. Dizide süreyya karakteri var adetinden 6 gün geçmiş idrar negatif çıktı kan pozitif gece de aynı gece dr a gittiler kalp sesi dinlediler. Yaw böle basitti ise ben neden 4 kez kan verdim kalp için 1 .5 hafta bekledim haaa bide kalp sesini karından ultrasonla duydular :)
Tamam o zaman sıkıntı yok. Düşük öyle olmaz, sadece kan uyuşmazlığı varsa kahverengi lekelenme bile olsa kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmak gerekir. Sende öyle bir durum da yokmuş canım. Bana doktor kahverengi lekelenme gayet normal demişti. Ama kırmızı lekelenme veya kanama veya parça düşürme olursa o zaman sıkıntı demişti. Sadece bizde kan uyuşmazlığı olduğu için ignemi olup birkaç saat hastanede yatıp eve dönmüştüm.Yok cnm ikimizde pozitifiz. Zaten 1 damla bile değildi tırnak ucu kadardı ve daha sonra hiç olmadı. Dr crinone jel tahriş etmştir dedi. Salı randevum var
Günaydın canim mide bulantısı icin bana yeşil eksi elma iyi geliyor dikkat et kendine yatağa tat biraz uzanmakta çalışGunaydın kızlar bugun cok kötuýum mide bulantısı ve basdönmesi ile uyandım lavaboya kosarken basim döndü bi yandan mide bulantısı ölüyom sandım esimde yok cok korktum ya allahtan çubukla leblebiyle biraz azalttim bulantiyi ama hala var gecede kasintidan uyuyamadım bütun gece kaşindim uyuz olmus gibi![]()