2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Haftalarimiz çok yakın cnm sanırım başladık artık yavaş yavaş :) bide snede ishal olmuşsun galiba bi çok kışı de var bu haftalar da normal herhalde
1 gün var canım aramızda :) evet canım allahım böyle güzel paylaşımlar yapmamızı nasip etsin
Ben hatta namaz kılarken sağ tarafıma çok yüklenmiyorum secdeye eğilince o kadar net hissediyorum ki :)

Hareketleri daha erken hisseder biraz eğilsen keseyi hissedersin sende masal_41

Namaz kılarken bi kasılma oluyo ama anlayamiyorum herhalde ilk oldugu icin ama gece yatarken elimi karnima koyuyorum sanki boyle segirme gibi pit diye bisey oluyo herhalde gazdandir diyom ama ne bilim herhalde erkendir su an icin. Olsada ben anlayamiyorum.

Evt benim ilk hamileligim cnm
Ben oğlumun hareketlerini 16 haftalık gibi seyirme olarak hissetmiştim 20. Haftada daha net hissediyordum böyle kelebek kanat çırpıyor sanki
Yaaa kızlar en güzel duygu bu biliyormusunuz tamam şuan hamileyiz doktora gittikçe ayda bi göreceğiz
Ama hareket etmeye başlayınca bambaşka oluyor bazen sabahları yavrularınız uyandıracak sizi
Sık sık hatırlatacak annesine kendisini
Hepimiz yaşayalım bu eşsiz duyguyu sağlıkla beraber inşallah

İlk başta gazmı diyorsun sonra o pıtlar rutin hale gelince evet bebişim diyorsun
Canım nasıl biliyormusun secdeye eğilince bacaklarınla karnın birleşiyor yA o tarafta bi dolgunluk hissediyorsun

Bende bugun iki sefer segirme gibi bisi hissettim ama damar segirmistir dedim bilmiyom valla bebisim mi yoksa damarmiydi? Birde benim kasiklarim icten cok kasiniyo rahim buyuyunce olur mu ki?

Kızlar bugün peçeteye gelen o kahverwngi minik leke hatta lekecikten sonra hiç bişi görmedim. Tertermiz.sizce gerçekten crinone jel in yarattığı bir tahriş miydi. Hala endişeliyim. Salı günü kontrolüm var

Bende bugun iki sefer segirme gibi bisi hissettim ama damar segirmistir dedim bilmiyom valla bebisim mi yoksa damarmiydi? Birde benim kasiklarim icten cok kasiniyo rahim buyuyunce olur mu ki?

Cnm bendede cok kaşıntı oluyo bugun biraz bebe yagi surdumde rahatladim goguslerim karnim tatli tatli kasiniyo herhalde gerilmeden kaynaklaniyor.

Canım normalde ilk gebeliklerde biraz daha geç oluyor o seğirme durumu ama bellide olmaz tabi
Bu zamanlarda kremler kullanmak gerekiyor canım çünkü erken başlamakta ki amaç cildi bolca nemlendirip hazırlamak karın büyümeye başladıktan sonra pek faydası olmuyor
Şöyle bi gerçekte var annenizde varsa sizde de olması kaçınılmaz bi gerçek bende olduğu gibi

Bi sorun olsa devam eder hadi güzel paylaşımlar yapalım tadını çıkart sende lütfen bak sonra çok özlersin bu günleri

Cnm bendede cok kaşıntı oluyo bugun biraz bebe yagi surdumde rahatladim goguslerim karnim tatli tatli kasiniyo herhalde gerilmeden kaynaklaniyor.

Kizlar benim tenim kasinmiyor bildiginiz icim kasiniyor cok acayip ama hamileligimi ogrenmeden oncede olmustu cok farkli bir his. Dis tenim olsa kasirim gecer ama icimi nasil kasisam ki bu arada annemde hatirladigim kadariyla baya catlak vardi badem yagi hic ise yaramadi derdi

Benim bi oğlum var oğluma hamileyken 3 ay boyunca kahverengi lekelenmem oldu hergün hemde valla doktorum ne ilaç verdi ne başka bişey hiç kafama takmadım yaşımın küçük olması ve tecrübesiz olmamdan kaynaklı bi rahatlık :)
Olacak bişey varsa 7/24 doktor kontrolünde olalım bişey olacaksa ne yaparsak yapalım faydasız niye bu muhteşem anları saçma vesveselerle ziyan edelim Allah'a emanetler yiyecek ekmeği varsa her türlü dünya ya gelir

Ben en iyi kremleri kullanmıştım ama ne fayda harita gibi hiç umurumda değil oğlumun hediyesi onlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…