- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.761
Hangi şehir canım birde hangi ilaçları kullanıyorsun tek gebelik miHayır,sıkar sıkmaz yürü,sonra yat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehir canım birde hangi ilaçları kullanıyorsun tek gebelik miHayır,sıkar sıkmaz yürü,sonra yat :)
Hangi şehir canım birde hangi ilaçları kullanıyorsun tek gebelik mi
Evet yataydayım ama Mersin'de yaptırdım ben coraspirin folik Protestan günde bi kere clexan günde yarım prednol bunlar varİstanbuldayım.Çok fazla ilaç kullanıyordum başta ama yavaş yavaş azalttık çok şükür.Şu an tiroid hapı,elevit multivitamin,coraspine,omega3-q10 ve crinone jel kullanıyorum sabah akşam.Clexan iğne kullanıyordum,onuda pazar günü bıraktım,pıhtılaşma var mı diye test yapıld sonuç temiz çıktı allahtan...
Şeker testini devlette takip etmezler diye düşündüm ama çarşamba günü gidip göreceğiz bakalım.İdrar kültürü falan nedir,nasıl yapılıyor bilmiyorum...
Şeker yüklemesini ilk tedaviye başlarken yapmıştık aslında,biraz yüksek diye ilaç kullanıyordum,pozitif olunca bıraktırdı...
Sen hataydaymışsın,orda mı yaptırdı ? Sen ne kullanıyorsun?
Evet yataydayım ama Mersin'de yaptırdım ben coraspirin folik Protestan günde bi kere clexan günde yarım prednol bunlar var
Benin 23 şubatta oldu tek embriyo 3. Gün transferi birinci kaliteydi bende aslında o tahlili yaptırsam iğneyi bıraksam olurmu aceba bende sıkıntı Yok ama vurduktan sonra 15 dk kolum sızlıyor sonra geçiyor prednol ve Progestanı 14 -15 haftada bırakıcaz bakalımTransferin ne zaman oldun? Prednolu sabak 2 tane içiyordum,keseyi görünce 1 hafta bir tane iç bırak dedi,bıraktım onu.En çok clexandan kurtulduğuma seviniyorum.Çok zorlanıyordum son günlerde,hatta bi kere batıramadım hiç iğneyi,delik deşik ettim resmen ama yok,girmedi bi türlü.Başka iğne açtım yaptım,o oldu hemen ama ertesi gün çok fena olmuştu sağ tarafım..
Benin 23 şubatta oldu tek embriyo 3. Gün transferi birinci kaliteydi bende aslında o tahlili yaptırsam iğneyi bıraksam olurmu aceba bende sıkıntı Yok ama vurduktan sonra 15 dk kolum sızlıyor sonra geçiyor prednol ve Progestanı 14 -15 haftada bırakıcaz bakalım
hayrli cumalarrr arkadaslarr
Benim ki sata göre 7+5 ama ultrasona göre 8+5 bugün 18.6 mm boyu tabi salı günü ölçülen boy buSen benden bayağı önce olmuşsun transferini,nasıl aynı denk gelmişiz :)
Kaçıncı haftan? Bir türlü hesap yapamıyorum,gerçi doktorum 7+1 dedi çarşamba günü ama.Birde 10,5 mm ymiş.Diğer arkadaşlarıma göre küçük kalmış benimki :)
InşaAllah benimde normale döner dünden beri böyleBugün aynısı oldu hatta korktum biraz. Biraz koyu ve yoğun bi sarıydı bi kaç saat sürdü sonra normale döndü birde kasıklarım da ince ince sızladı sürekli
Bulantıya sevinecek hala geldik :)EslemM001 aynen Benimde bulantılarım bayağı hafifledi bugün
Benim ki sata göre 7+5 ama ultrasona göre 8+5 bugün 18.6 mm boyu tabi salı günü ölçülen boy bu
:)) darısı seninkine cnm benim sat 12 şubattıOoooo,maşallah.Ne yiyip içtin de büyüttün o kadar :) sat ne zamandı?
Ben de daha basvurmadim saglik ocagina beni de kimse aramadiÖksürüğe çaresi olan var mı? Ne gece uyuyabiliyorum,ne gündüz
Birde sağlık ocağına herkes haber verdi mi? Normalde gittiğim yer keseyi gördükten sonra sağlık bakanlığına haber veriyor.Ve bikaç kişiyi hemen aramışlar sağlık ocağından.Beni arayan soran yok...
Oyleyse gercekten cok iyi insallah benim hastanede boyle uygundur :)kızlar hastanemi aradım sanki dışardan arayan biri gibi hastanenizde 2li test yapılıyor mu diye sordum yapılıyor dışardan gelirseniz sgkdan yararlanamıyorsunuz 150 tl ama doktor muayenesi olursa 50 tl dedi valla devlette gün aldığına değmez bence sizlerde sorun gittiğiniz hastanelere. ben yaptırmak istemiyorum ama eşim illa yaptıralım diye tutturdu dedim aksi bişi çıkarsa ne olacak aldıracak mıyız tabi hayır ama bilmek gerekiyorsa da bilelim dedi
Bence en kısa zaman da git kaydını yaptır 20 haftadan itibaren iğnelerimiz olacak artı çok ilgililerBen de daha basvurmadim saglik ocagina beni de kimse aramadi
Benimde 12 şubattı.3 martta oldu transferim.Birimizde bi gariplik var ama:)) darısı seninkine cnm benim sat 12 şubattı
Evet senin ki kaçıncı gün transferiydi birde benim adet düzenim 25 gün ortalama ondan olabilir senin daha uzun sanırımBenimde 12 şubattı.3 martta oldu transferim.Birimizde bi gariplik var ama
Kizlar simdi geldim hastaneden bebisde bi sorun yok sukur gayet iyi kalbi pıt pıt atiyo rubella ve toksoplazma testini doktora sordum doktor senin tüp bebek oldugu icin zaten sana basta butun testleri yapmislardir ve bunlarin arasinda rubella ve toksoplazma da var dedi bu testleri yapmadan tup bebek yapmazlar dedi ama sen yinede merak ediyosan burda yapmiyoruz yine universite arastirmaya git orda yapiyolar dedi icim rahatladi biraz ama universiteye de gidecem ordaki doktoruma da sorayim olmazsa orda yaptiririm.