• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gözünüz aydın.Sizinde mi tüp bebek :) O testleri en başta bizde yaptırmıştık ama yine neden istiyorlar anlamadım...

Tsk ederim Yok cnm bende doktor benden niye bu testleri istemedi diye merak ettim onu sormaya gittim dedigin gibi doktor merak etme basta o testlerin hepsini yapiyolar dedi.

Benim dondurulmuştu 3. Günde,çözdürüp 5. Gün olarak transfer ettiler.Adetimde 28 gün normalde,ilaçlar falan 26-27 günde oluyordu.
Hmm bilmem ki çok değişik gerçekten neyse ya oldu ya çok şükür gerisi önemli değil değil mi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşl bebeklerimizi

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. keşfetmeye çalışıyorum forumu. ilk mesajım da bu gruba olmuş oldu. bende kısmetse kasım annesi olcam. bulantılarla benimde basım dertte umarım bir an önce biter. sabah akşam çıkartıyorum. beni de listeye ekleyebilir misiniz. 31 yasındayım sat 27 ocak ilk cocuk 3 kasım istanbul'da yaşıyorum 55 kilo ile başladım. bir garip oblomov bir garip oblomov sanırım siz ilgileniyorsunuz listeyle

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. keşfetmeye çalışıyorum forumu. ilk mesajım da bu gruba olmuş oldu. bende kısmetse kasım annesi olcam. bulantılarla benimde basım dertte umarım bir an önce biter. sabah akşam çıkartıyorum. beni de listeye ekleyebilir misiniz. 31 yasındayım sat 27 ocak ilk cocuk 3 kasım istanbul'da yaşıyorum 55 kilo ile başladım. bir garip oblomov bir garip oblomov sanırım siz ilgileniyorsunuz listeyle
hemen ekliyorum
hem siteye hem grubumuza hoşgeldiniz. hayırlısı olsun inşallah:KK200:

Bişey soracağım herkes testler yapılırken dört tüp beş tüp kan vermiş, benim doktorum toxoplazma hariç hepsi için tek tüp kan aldı. Neden böyle farkediyor ki?

Evet canim var olmasa bizimkiler hayatta boyle biseye izin vermezler internette arastirabilirsin calisan hamilelerin haklari diye
16.08.2013 tarih 28737 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gebe veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik'in9. Maddesi. Buldum :)

Kızlar bişi anlatcam size belki deli diceksin iz ama imkanı olan da bi denesin nolur çok merak ettim bugün iş yerinde ayakta dururken hafif masaya doğru eğildim kollarımı masaya koyup ayyy nasıl farkettim içimde bebegimi resmen hissettim varlığını karnım aşağıya gelince

Kızlar bişi anlatcam size belki deli diceksin iz ama imkanı olan da bi denesin nolur çok merak ettim bugün iş yerinde ayakta dururken hafif masaya doğru eğildim kollarımı masaya koyup ayyy nasıl farkettim içimde bebegimi resmen hissettim varlığını karnım aşağıya gelince
Bende hissediyorum iki gündür namaz kılarken :)

Back