- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.781
3 aylik seker ortalamasi diye biliyorum canimo ne oluyor canım hbac1?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aylik seker ortalamasi diye biliyorum canimo ne oluyor canım hbac1?
Benim dondurulmuştu 3. Günde,çözdürüp 5. Gün olarak transfer ettiler.Adetimde 28 gün normalde,ilaçlar falan 26-27 günde oluyordu.Evet senin ki kaçıncı gün transferiydi birde benim adet düzenim 25 gün ortalama ondan olabilir senin daha uzun sanırım
Gözünüz aydın.Sizinde mi tüp bebek :) O testleri en başta bizde yaptırmıştık ama yine neden istiyorlar anlamadım...
Hmm bilmem ki çok değişik gerçekten neyse ya oldu ya çok şükür gerisi önemli değil değil mi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşl bebeklerimiziBenim dondurulmuştu 3. Günde,çözdürüp 5. Gün olarak transfer ettiler.Adetimde 28 gün normalde,ilaçlar falan 26-27 günde oluyordu.
Haklisin canim bir ara gideyim :)Bence en kısa zaman da git kaydını yaptır 20 haftadan itibaren iğnelerimiz olacak artı çok ilgililer
hemen ekliyorummerhaba arkadaşlar yeni üye oldum. keşfetmeye çalışıyorum forumu. ilk mesajım da bu gruba olmuş oldu. bende kısmetse kasım annesi olcam. bulantılarla benimde basım dertte umarım bir an önce biter. sabah akşam çıkartıyorum. beni de listeye ekleyebilir misiniz. 31 yasındayım sat 27 ocak ilk cocuk 3 kasım istanbul'da yaşıyorum 55 kilo ile başladım. bir garip oblomov sanırım siz ilgileniyorsunuz listeyle
Bende bi tüp kan verdim hepsine baktılarBişey soracağım herkes testler yapılırken dört tüp beş tüp kan vermiş, benim doktorum toxoplazma hariç hepsi için tek tüp kan aldı. Neden böyle farkediyor ki?
16.08.2013 tarih 28737 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gebe veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik'in9. Maddesi. Buldum :)Evet canim var olmasa bizimkiler hayatta boyle biseye izin vermezler internette arastirabilirsin calisan hamilelerin haklari diye
Ben birkaç ay önce ikili testi özelde 50 liraya yaptirmistim. Tabi özel hastaneler de kendi arasında ücret olarak çok fark ediyor.Çok uygunmuş ben de yarın kontrolden sonra soracağım.2-2,5 sene önce 250 civarına yaptırmıştım.
hemen ekliyorum
hem siteye hem grubumuza hoşgeldiniz. hayırlısı olsun inşallah
Bende hissediyorum iki gündür namaz kılarken :)Kızlar bişi anlatcam size belki deli diceksin iz ama imkanı olan da bi denesin nolur çok merak ettim bugün iş yerinde ayakta dururken hafif masaya doğru eğildim kollarımı masaya koyup ayyy nasıl farkettim içimde bebegimi resmen hissettim varlığını karnım aşağıya gelince
Bende hissediyorum iki gündür namaz kılarken :)
Bişey soracağım herkes testler yapılırken dört tüp beş tüp kan vermiş, benim doktorum toxoplazma hariç hepsi için tek tüp kan aldı. Neden böyle farkediyor ki?
Canim dediğim gibi yap hafif eğil bak kasiklarinda o baskı hissi hissettiriyor sanaNasil hissediyorsunuz hareketlerinimi ben hic bisey hissetmiyom sadece hep ayni yer agriyo anliyorum o arafta oldugunu.
Haftalarimiz çok yakın cnm sanırım başladık artık yavaş yavaş :) bide snede ishal olmuşsun galiba bi çok kışı de var bu haftalar da normal herhaldeBende hissediyorum iki gündür namaz kılarken :)