2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar şimdiye kadar hiç belim agrimadı bugün belim agriyor hiçbi is yapamıyorum oturunca bile ağrıyor yatıyorum sürekli normal mi böyle bel ağrıları olabilir mi
Bendede vardı ama şimdi biraz azaldı canım. Yalnız bende bel fıtığı var.Bel fıtığı olmayanlardada gebelikte bel ağrısı olabilir diye biliyorum.ama cok şiddetlisi normalmidir bilemedim.geçmiş olsun.

Kızlar crinıne kullanıpta açık kahve akıntısı olan yokmu. Düşk mü yapıyorum çok endişeliyim

Kızlar crinıne kullanıpta açık kahve akıntısı olan yokmu. Düşk mü yapıyorum çok endişeliyim
sekterete güvenmediysen git doktora sor canım ama düşük yapsan kahve leke değil kan gelirdi. kaldı ki kanama olunca bile düşük demek değil arkadaşımın 3 sefer oluk oluk kan gelmiş yine bebeği sapasağlam 18. haftasında

Ya şimdi de wc ye gittim sildim. Leke meke gelmedi. O jelin tortusu arasında minicik bi kılcal damar gibi kahve leke vardı amanın amanın da değildi. Kıza anşatınca kız jel tahriş etmiş omdan olmuş sürekli oluyor korkma dedi. Açıkçası kız 9 senedir o dr.un yanında ve güveniyorum ama içimde rahat değil

Kızlar merhaba
Bugün kalp atışını duydum yavrumun elhamdülillah. Tahminen geç döllenme olmuş 6+5 gözüküyor su an. Nasıl mutluyum anlatamam önceki doktor nerdeyse boş gebelikten bile bahsetmişti. İki günüm zindan oldu resmen. Size resim atayım.

Cnm o dediğin ne bilmiyorum ama benim de çarşamba akşamı kahverengi akintim gelmeye başladı dün açık renge döndü hemen doktora gittim kese iyi görünüyo bebeği henüz göremedik 5 6 haftalik felan dedi doktor düşük için iğne verdi ve dinleniyorum ama akintim hala kesilmedi bende çok korkuyorum

Ayy hadi gözün aydın nedense emindim ben bebişinin seninle olduğundan
Çok sevindim canım

ay maşallah sana ve bebişine çok şükür canım gözünaydın canım darısı bekleyenlere inşallah sağlıkla

Canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun seninle aynı yaştayız bebişlerimizde aynı gün tüp bebek ve ilk

Gerçekten mii? Burada herkes normal hamile sanıyordum.Kaderdaşım benim :)

Cnm devlette hepsini yapıyorlar ben yaptırmıştım eksiksiz

Şeker testini nasıl yapıyorlar acaba?

Merhaba...

Ben transfer öncesi başlamıştım crinone jele,ve 12 haftaya kadar kullanacağım sanırım.Yeni mi başladınız siz? Korkmayın,normal şeyler onlar.Benimde bi kere tahriş ettiğimden sanıyorum,çünkü ufak bi acı hissetmiştim,peçeteye kum tanesi gibi bi kaç k.rengi tortu vardı.Daha yoğun görenlerde var,tamamen kullanımızla alakalı sanıyorum.Sıktıktan sonra 10dk yürüyüş yapıyorsunuz değil mi?

Kan veriyorsun onlar bakıyorlar ben 4 tüp kan vermiştim artı idrar tahlili vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor tahliller normal bi sıkıntı Yok dendi hatta bebişim haftasına göre önde gidiyo bi sonraki randevumuz 18 Nisa'n bakalım iki haftaya bi çağırıyor beni şimdi devlete gidiyorum ama artık özel doktoruma da karar verdim ikisine de gidicem bi süre daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…