• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaşım mesajını kaldirabiliyosan kaldir.. Hicbiryerde de tcnizi paylaşmayın.. Hiç duymuyor musunuz insanların üzerine şirket kurup borçlandiriyorlar.. Sonuçta bu mesajlar bize özel değil herkes gorebiliyor..

Sagol haklisin cnm bir anda düşünemedim soledim kaldirdilar insallah kotu bisey olmaz.

Benim 3.hamileligim hiçbirinde yaptırması doktor idrar kültürünü.bu arada ben de özel hastanedeki bi doktora gidiyorum,acaba devlet hastaneleri yaptırmiyor mı bu testleri
Doktorun benden ilk istediği testler arasında idrar kültürü de vardı. Özel bir durumum olduğu için Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde takip ediliyorum. İlk istenilen testlerdendi.

Kızlar bende dün Dr dan geldiğimde beri yatıyorum. Önce feci ishal vardı;sadece bir muz yiyerek direk kabıza çevirdi. Oğlum Kaç gündür ateşli yatıyordu. Onunla mi ilgileneyim kendime mi bakayım şaşırdım zaten sanırım ondan bulaştı :/
Üç dört gündür geniz akıntısı,boğaz ağrısı, sıtma ve kahrolası öksürük. ..bebeğimi dusurtecek :( Tabii bulantılar ve iştahsızlık. ..
Bide akşamdan beri dizden aşağıda aşırı bir ağrı agirlik hissi şimdi sol diz bölgemde toplandı ayakta duramiyorum. Ne ararsaniz var anlayacağınız :(
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Birde bu testler ac tok farkediyomu bugun gitcem ona gore gideyim.
D vitamini isteyeceksen aç gitmen lazım, rubella daha önce kızamıkçık geçirdin mi diye bakılan diğeri de çerden çöpten kediden falan bağışıklık var mı diye olandı sanırım bunlar da farketmiyor açlık. Bende ikisi de pozitif çıkmıştı:KK45:

Benim Dr bütün testleri verdi sanırım bir tek rubella yi vermedi. Rubella testinin başka ismi varmı? Test kağıdındaki kısaltması ne kızlar?

kızlar Allah yardımcınız olsun ya zor günleri iyi biliyorum ama ileri derecede yaşayanlar daha kötü oluyordur sabır kızlar başka çare yok. benim koku hassasiyetinden tiksinip öğürmem dışında bulantım kusmam yok şimdilik. kokular da geçerse rahatlayacağım:KK36:

D vitamini isteyeceksen aç gitmen lazım, rubella daha önce kızamıkçık geçirdin mi diye bakılan diğeri de çerden çöpten kediden falan bağışıklık var mı diye olandı sanırım bunlar da farketmiyor açlık. Bende ikisi de pozitif çıkmıştı:KK45:

Tamam cnm cok sagol rubella ve toksoplazma icin gidicem digerleri yapildi.

D vitamini olcumu ben özelde yaptırdım. Bak para alacaklar diye aç olmam gerektiği konusunda hiç uyarmadilar :/

Hepinize hayırlı cumalar dilerim Rabbim bu güzel günde kalbimize ferahlık ,rızkımıza bolluk ömrümüze bereket versin tüm yapılan dualar kabul olsun inşallah...
Bizim dr kontrolümüz yarındı eşim dayanamamış bugün öğleden sonraya almış randevuyu saat ikide randevumuz inşallah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Mevlamm dualarınızı bekliyorum kızlarr

sat tarihin kaçıncı çocuk şu anki kilon bunları da yazarsan sevinirim canım
Canım merhaba. Ben hazıran annesiydm mayis à da yazardim . 31 mayis ta geldi kuzum. . Simdi aralık annesi olucam. Kasım la da tanışmak isterim . Ben vorones
Yaş 31 öğretmenim bitlis te yasiorum. Felsefe grbu öğretmeniyim. Çalışıyorum . Oglusum 10 aylık . 2 çocuk olacak nasipse.
Istedigim bi bebek. Hedef kilo ma ulaştım bugün itibariyle 58.9 kilo boy 163

Back