- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #5.641
Sevgili Kasım Anneleriii,herkese merhabaa Bana da yer vardır herhalde :)
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı bi hamilelik geçirirz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlet için geçerli sanırım?
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı bi hamilelik geçirirz inşallah
Hoşbuldukk.Çok sağolun.Ben hala hamile olduğuma inanamıyorum,çok garip geliyor.Burada sizlerle beraber farkına varırım inşallah :)
valla bende bulantı kusma halsizşil uyku hali fena psikolojim bozuldu resmen 1. trimester atlatsak hemen keşke sağlıkla
Ben 1 aydan fazla kullanıyorum sadece çok iştah açıyor bende ishal yapmadı. Kabızlık için hatta magnezyum kullanıyorum.Bende de ishal olcam gibi bir hal var kizlar acaba decavitten mı. sağlık ocagindan vermişlerdi dün başladım
Bugün oğlan günü anlaşılan bir paşa daha geliyor inşallah
Gecmis olsun canim allah sifa versin insKızlar bende dün Dr dan geldiğimde beri yatıyorum. Önce feci ishal vardı;sadece bir muz yiyerek direk kabıza çevirdi. Oğlum Kaç gündür ateşli yatıyordu. Onunla mi ilgileneyim kendime mi bakayım şaşırdım zaten sanırım ondan bulaştı :/
Üç dört gündür geniz akıntısı,boğaz ağrısı, sıtma ve kahrolası öksürük. ..bebeğimi dusurtecek Tabii bulantılar ve iştahsızlık. ..
Bide akşamdan beri dizden aşağıda aşırı bir ağrı agirlik hissi şimdi sol diz bölgemde toplandı ayakta duramiyorum. Ne ararsaniz var anlayacağınız
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canm bende kotu oldugumda serum yaptiriyrm doktorum yazdiDün geceden beri aralıksız kustum sabah kalktım yine yine yine..bide bu halde işe geldim serum taktırsam biraz rahatlarmıyım sizce kızlar ?? Acile mi gitsem napsam
Evet canim var olmasa bizimkiler hayatta boyle biseye izin vermezler internette arastirabilirsin calisan hamilelerin haklari diyeBununla ilgili bir kanun maddesi var mı? İlk kez duyuyorum. Kamudayim ben. Varsa böyle bir hakkımız kullanalım.
hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen senide ekleyeyim
ilk doktor kontrolünde kaç kiloydun canım ölçülmüş müydün onu baz alalım. aslında kilo sormamın nedeni kaç kiloyla başladık kaç kiloyla tamamlayacağız onu görmek ve aylar geçtikçe ipin ucu kaçarsa kendimizi frenlerizben şimdiden 2 kilo aldım bile ilk 3 ay 2,5 kilo diyorlar 3 ay dolmasına 3,5 haftam falan varbirde burda verenleri görünce baya fazla geliyor 2 kilo banaHoşbulduk...
İstanbul
Yaş 30 (Haziranda 31)
Sat 12 Şubat
Doğacağı tarih kısmetse 19 kasım
İlk bebiş
Tüp bebek olduğu için iğneler ilaçlar çok şişirdi,bir gün bakıyorum 72,bi sabah 69.Şu an kaç olduğumu bilmiyorum,tartımız bozuldu :)
Tabiki sosyal medyada internette birçok bilgi kirliliği var.Herşeye inanmamak akillica olur.Ama drlar in bazılarının da gerçekten çok gamsız olabildigine sahit olabiliyoruz örneğin ameliyatta karnında makas unutuldu ,Dr ihmalindan öldü gibi haberlere sıkça rastlar olduk maalesef...doktora sormadıkça benim için bilgi kirliliğidir bunların hepsi. kaldı ki doktorlara kustuğumuzu söylüyoruz bence uyarıda bulunurlardı. sosyal medyalar bilgi kirliliğinden geçilmiyor malesef o nedenle bütün hesaplarımı kapattım rahat ettim
Teşekkür ederim canım. .bugün biraz daha iyiyim şükür... sanada çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.Gecmis olsun canim allah sifa versin ins
ilk doktor kontrolünde kaç kiloydun canım ölçülmüş müydün onu baz alalım. aslında kilo sormamın nedeni kaç kiloyla başladık kaç kiloyla tamamlayacağız onu görmek ve aylar geçtikçe ipin ucu kaçarsa kendimizi frenlerizben şimdiden 2 kilo aldım bile ilk 3 ay 2,5 kilo diyorlar 3 ay dolmasına 3,5 haftam falan varbirde burda verenleri görünce baya fazla geliyor 2 kilo bana
tamam canım 70 yapıyorumEvetbende diyordum kaç kiloyla başladığımı takip edeceğim diye ama tüp bebek merkezinde bakmıyorlar,evdeki tartı bozuk.Pozitifi gördükten sonraki heyecanla,korkuyla hiç aklıma gelmedi.Daha hiç sağlık ocağına falanda gitmedim.
70 diyelim biz ortalama.Normalde 66 kiloydum ama iğneler,vitaminler o kadar çok ilaç kullandım ki,son baktığımda 71 di.Sonra eczanede baktim 73 ve birkaç gün sonrasında da annemlerde tartıldım sabah aç karna 69...
70 diyelim biz,çok karıştı ortalık