- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.541
Sürekli bulantim var. Sabahları işe otobüs ile gelmek zorundayım. Karnım da çıkmadığından hamile olduğum belli değil yer vermiyorlar. Bu sabah otobüste çömelerek geldim. Uzun süre ayakta sabit duramıyorum. Yürüyünce çok zorlamazsam sıkıntı yok. Her şey kokuyor. Eşime çocuğuma sarilamiyorum. Yemek yiyorum on dakika sonra yine açım. Bu belirtiler en baştan beridir var ama bugün zirve yaptı. Bugün cidden çok kötü hissediyorum. Dün akşam önceki geceki gerinmeden dolayı kasigimda belime vuran bir ağrı ve sıcaklık vardı. Bilmiyorum yaa ne zaman hasta gibi hissetmicemneden canım ne anlamda kötüsün halsizlik bulantı kusma falan mı?
Ben de 23 çıkmıştı ve iyi yüksek değilmiş dedi doktor. Tek kullanımlık munorol saşe verdi, geçti çok şükür.idrar vermiştim 15 lökosit çıktı kültüre bakıp ilaç verelim dedi canım
Sürekli bulantim var. Sabahları işe otobüs ile gelmek zorundayım. Karnım da çıkmadığından hamile olduğum belli değil yer vermiyorlar. Bu sabah otobüste çömelerek geldim. Uzun süre ayakta sabit duramıyorum. Yürüyünce çok zorlamazsam sıkıntı yok. Her şey kokuyor. Eşime çocuğuma sarilamiyorum. Yemek yiyorum on dakika sonra yine açım. Bu belirtiler en baştan beridir var ama bugün zirve yaptı. Bugün cidden çok kötü hissediyorum. Dün akşam önceki geceki gerinmeden dolayı kasigimda belime vuran bir ağrı ve sıcaklık vardı. Bilmiyorum yaa ne zaman hasta gibi hissetmicem
Hepimiz hemencecik rahat ederiz inşallah canım. Bide et tavuk yumurta hicbisey yiyemiyorum. Daha doğrusu ekmek arası yapmadığım hiçbir şeyi ağzıma koyamiyorum. Sürekli aç olmama rağmen sırf bu yüzden c kilo aldımaynı şeyleri bende yaşıyorum serviste şükür oturuyorum ama her sabah leş gibi nefes kokusundan midem kalka kalka işe gidiyorum. pazartesi çarşamba ve cumartesi günü kursum var sürekli ayakta gitmekten mafoluyorum hatta ağladığım bile oldu ağrım olduğunda. eşim kokmuyor şükür ama adam bana rahatsızlık vermesin diye salonda yatmaya başladı. gitme diyorum içim rahat değil adam akıllı rahat yat diyor bana.ve bende aşırı derecede bebeğimi merak ediyorum hatsafha da sanırım haftaya randevu alıp devlete gideceğim bu ay üst üste izin almış olcam ama umrum da değil.birde hormonlardanda berbat hissettiğimiz oluyor canım inşallah az kaldı geçicek bu günler hatta seninle 2 hafta var aramızda sen daha çabuk rahat edeceksin inşallah
ben şükür yiyorum canım ya hatta evdeki tartıma göre 2 kilo almışım 54 gösteriyor doğru yanlış bilemiyorum ama doktorlara gidince öğreneceğim.Hepimiz hemencecik rahat ederiz inşallah canım. Bide et tavuk yumurta hicbisey yiyemiyorum. Daha doğrusu ekmek arası yapmadığım hiçbir şeyi ağzıma koyamiyorum. Sürekli aç olmama rağmen sırf bu yüzden c kilo aldım
Geçmiş olsun, üşüttün mü acaba ya da yediğin bir şey mi mideni bozdu? Bol sıvı al canım, bebeğe de su lazım ishalde su kaybı olur, uzun süre devam ederse mikrobik olabilir takip edersin.Kızlar bende 2 gündür kötüyüm bide bende hafif bi ishal de var 2 gündür adam akıllı bişey yiyemiyorm ve dun ilk defa kustum yemek gorunce yiyince midem çok bulanıyor bide ishal olmasi kötü mü sizce
Aynen canım bugün daha iyiyim ama bakalım nasıl olucak bide bugün benden böyle sut beyaz yumurta aki kivaminda daha katı kıvamlı akinti geldi sen bilirsin normal mi böyle akıntılarGeçmiş olsun, üşüttün mü acaba ya da yediğin bir şey mi mideni bozdu? Bol sıvı al canım, bebeğe de su lazım ishalde su kaybı olur, uzun süre devam ederse mikrobik olabilir takip edersin.
Bende vardi canim ishal doktoruma soyledim bikac gun haslanmis patatesi tuzlayip ye pirinc lapasi yap yagsiz olacak ve elmayi firinlayip ye dedi gecmeye basladi benimKızlar bende 2 gündür kötüyüm bide bende hafif bi ishal de var 2 gündür adam akıllı bişey yiyemiyorm ve dun ilk defa kustum yemek gorunce yiyince midem çok bulanıyor bide ishal olmasi kötü mü sizce
Canım senle haftamiz hemen hemen aynı. Ben de bugün ayniydim. Demek ki bu derece agrilar bulantı halsizlik normal. Ben de hamileligimin en kotu gününü yaşadım bugün..Arkadaslar bugün bende cok kotuyüm mide bulantisi bi yandan kasık agrisi bel agrisi bi yandan kasıgima bıcak saplanir gibi keskin agrilar giriyo gozumden yas geliyo resmen kilitlenip kaliyorum ne olucak bòyle(
Yok canım Şubat'ta hamile kaldımCanım benim mart da mı hamile kaldık acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?