- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #5.221
Öyle tabi erkekler için de süslü kıyafetler var artık minik kravatlar şapkalar :) ben de tam tersi kızım olsun tütüler bandanalar takayım süslemek istiyorum :))ay öyle mi diyorsunvalla bazen o kadar çok kızım olsun istiyorum ki bana arkadaş yoldaş olur diye. sonra diyorum ben kız anası olamam erkek olsun daha iyi saçını tara bir pantolon bir tişört tamam diye ama şimdikiler erkekte olsa kızda olsa pek süslüler
İkili test 12. Haftada yapiliyo galiba canım, beni de 1 ay sonra çağırdı ama benim tam 12.haftama den geliyor ve benimki yaptırcak 2li testi biliyorum.. Senin kontrol ne zaman?
Bebek doğmadan 2 ay önce ve doğduktan 2 ay sonra doğum günün var sa 30 esas alınıyor canım tekrar şöyle tarihleri birahane yapayimBen iki yaş verdim canım Doğumdan bir ay sonra 30 oluyorum şuan 29 yaşındayım sana bıraktım hangisini hesaplarsan diye
İkili test 12. Haftada yapiliyo galiba canım, beni de 1 ay sonra çağırdı ama benim tam 12.haftama den geliyor ve benimki yaptırcak 2li testi biliyorum.. Senin kontrol ne zaman?
Yaş hamile kaldığın ay ina göre canimNeye göre hesaplama yapıyorsunuz
Tatlım 27 martta gittiğinde usg de kac haftalık göründü bebek ve sat ile uyumlu mu?Ben martin 27 sinde gitmistim 1 ay sonra gel dedi kanaman filan olmazsa o zaman 12.haftayami denk geliyo hic hesaplamadimda
Canım aramızda 2 gün var. 9+ lardayız yanlış hesaplama da.Sanırim benim 13.haftama denk gelicek su an 10+5 im ne yapsam arayip sorsammi
Bebek doğmadan 2 ay önce ve doğduktan 2 ay sonra doğum günün var sa 30 esas alınıyor canım tekrar şöyle tarihleri birahane yapayim
hayır canım yüksek. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi dahiliye uzmanına gittim tsh 2,29 du ve ben 75 mg tiroit ilacı kullanıyordum buna rağmen 100mg ye yükseltti çünkü hamilelikte eşik 2,20 dir dedi. Senin şu anda bile 2.29 ise ilerleyen zamanda daha da yüksellir dedi.Sağlık ocağında kayıt yaptılar bana da ama 4.85 çıkan TSH değerime normal dediler. Nasıl normal diyebildiler aklım almıyor. Gerçi normal yani doktorum şu testleri istiyor dediğimde buna buna gerek yok derse bi doktor ona da normal der. O yüzden hiç güvenmiyorum. Sadece aşılar için gideceğim.
11 ile 14. hafta arasında yapılıyor canım 2li test geç kalacağını düşünerek arayacaksan onu hesaplayıp gün vermiştir doktorunSanırim benim 13.haftama denk gelicek su an 10+5 im ne yapsam arayip sorsammi
canım sen 9+5sin bugün perşembe günü tam 10 haftalık olacaksın 10+0daSanırim benim 13.haftama denk gelicek su an 10+5 im ne yapsam arayip sorsammi
Evet canım yüksek olduğunu ben bile biliyordum onlar normal derken. Ben de gittim hemen dahiliyeye. 25 mcg verdi günde bir tane. Haftaya tekrarlıcaz testi inşallah düşmüştür.hayır canım yüksek. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gibi dahiliye uzmanına gittim tsh 2,29 du ve ben 75 mg tiroit ilacı kullanıyordum buna rağmen 100mg ye yükseltti çünkü hamilelikte eşik 2,20 dir dedi. Senin şu anda bile 2.29 ise ilerleyen zamanda daha da yüksellir dedi.
Nasil yapiliyor :) Bana da yaparmisiniz subat ayinda hamile kaldim 22 agustos 1991 dogumluyum:)Sen de paşa çıktı kuzum
canım sen 9+5sin bugün perşembe günü tam 10 haftalık olacaksın 10+0da
Tatlım 27 martta gittiğinde usg de kac haftalık göründü bebek ve sat ile uyumlu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?