• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay ne rahat doktormuş o öyle. böyle saçma bir açıklama olabilir mi? nerden biliyor toksoplazmaya bağışıklığın olduğunu? benim hamilelikten önce hemen hemen her gün sokak hayvanlarıyla iç içe olduğum halde kapmamışım şimdi dikkat ediyorum zaten bize değil bebeğe zararı var...
Bu doktoru tercih edip memnun kalan çok arkadaşım var ben de oyle söyleyince üstelemedim.. Senin bağışıklığın yok muymuş?

Bu doktoru tercih edip memnun kalan çok arkadaşım var ben de oyle söyleyince üstelemedim.. Senin bağışıklığın yok muymuş?
sadece kızamıkçık mı neydi ona varmış canım bağışıklığım diğerlerinden hiç birine yokmuş yani geçirmemişim. ben toksoplazma pozitif çıkar diyordum ama çıkmadı bence başka hastaneye gidip yaptır. eşimle ben sokak hayvanlarını besleriz her gün severiz okşarız ama bu aralar mecbur uzak duruyorum. hatta hamileliğim sonuna kadar uzak duracağım. ayrıca sebzeleri falanda yıkarken çok özen göstermezdim yıkamadan meyve yerdim şimdi sirkeli suda bekliyor hepsi:KK70:hatta çiğ kıymaya da bayılırdım köfte yaparken tadına bakayım diye yerdim ben bu kadar özensizken kapmadıysam hamilelikte kesin kaparım diyorum Allah korusun:KK43:

Benden istemedi canım, hatta ben kendim sordum toksoplazma falan varmış dedim, kaldırdık artık onları yapmıyoruz biz zaten ülke olarak kazanmışız bağışıklığı dedi, ama tiroid ve hepatit yapalım dedi..[/QUOT

Benim doktorumda istemedi bu testleri bir dahaki gidisime sorayim normal rutin testlar yapıldi sanırim hic boyle biseyden bahsetmdi hatta ikili test icin ne zaman gidiliyo bana 1 ay sonra gel dedi hic ikili testtende bahsetmedi.

Back