2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar kontrolden geldim simdi her sey yolunda Allah'a sukur :) doktoruma da karar verdim bursadaki tum gebelere tavsiyem kemal koroglu hayatimda boyle nazik boyle bilgili bir doktor daha gormedim hala doktor arayisi icinde olan varsa gitsin derim :)

BENDE MEDİCALDE GERÇEK AYDIN A gidiyorum iyi bi doktor

CANIM bol gelme ihtimali çok üksek benimde biraz sıkmaya başladı bi daha ki ay bahçıvan pantalon almayı düşünüyorum

Slm kızlar yeni katılıyorum aranıza.. sat a göre bugün 6+0 ..doktordan geldim şimdi sadece kese göründü 10.04 mm. Normalden biraz küçük haftaya tekrar bakalım dedi.
Ne diyosunuz çok mu küçük kese ??

Allahin izniyle 10 gün sonra kalp atışlarini duyarsin arkadasim hiccc caninı sıkma rabbim buyuk...

gecmiş olsun canım ya..cok ağrınsancın var mı? su içmen mi gerekiyor bol bol? kullanacak bir ilaç filan var mı şu durumda?

Sağol canım ağrım sancım yok idrarda böyle krstaller gördüm verirken progestan kalıntısı sandım ama değilmiş doktor bol bol su iç dedi geçmezse ürolğa yönlendiricem dedi

ben de bugun aynı cevabı aldım.tam10gün sonra gel dedi..hayırlısı inşallah bekliyceZ bakalım

Seni çok.iyi anlıyorum bndede deterjan konularına karşı çok bulantılarım var persian ediyor beni çamaşırları aklında bulunsun sadece kullandigin tursil ne ise onu koy çok fark ediyor. Yumuşatıcı felan ben çok.seven biriydim ama bitti artık hayatımda iki aydır ne alıyorum nde yanından geçiyorum odenli ileri kağıt havlu kokarmi o dahi. Evde olunca da senin gibi kapı pencere dayalı vallhoallahim sağlıkla bize bagislasin

Çok zor beklemek Çok mu olumsuz konuştu doktorun ne dedi? Bi de kese kaç mm sende?

ya gec döllenme ya gebelik durmuştur dedi.son aylarda 34 güne çıkmıştı regl düzenim ondan olabilir dedi.10 gün sonra bakıcaz dedi...ölçülere takılmıyorum burda bir arkadaşa daha dedim.adam jaftasına göre çok küçük dedi zaten...o ölçüleri kendi eliyle ölçtükleri için ha 11 ha 10mm..kalp atışı filan görünmedş malesef.hiç bir hamilelik belirtim yok benim asıl takıldıpım o zaten..kısmet artık..allah yardımcımıZ olsun hepimiZ

kızlar ben çok ağlıyorum ya insan ota boka ağlar mı tuvalette bile ağlayasım geliyor ay ben bugün berbat oldum huyum suyum değişti normalde de duygusalımdır ama genel itibariyle sinirli yapım vardır. ben hep sinirli olurum diyordum hamilelikte kesin herkese çatarım diyordum ama yok yumuşacık pambık gibi oldum

ay bende birde çifter çifterdir yumuşatıcılar. haklısın kullanmamak lazım bugün üstümdeki tişört mafetti beni. parfum zaten 2 ay olacak sıkmıyorum normalde 1 ay bile durmazdı bir şişe parfüm kokuya o kadar takıntılıydım

ay birde geçen gün başıma ne geldi yazayım da gülün bana akşam yemek yedik oturuyoruz zaten gazman gibi dolaşıyordum tutamadım yellendim ay midem bir bulandı anlatamam eşim yerlere yattı gülmekten ben öğürüyorum o gülüyorkendi çıkardığından tiksindin bravo birde beni düşün diyor birde şapşal herif tutamadım ne yapayım

Mide bulantısı ve agzımdaki o tat mah ediyor beni. Kızımda 9 ay cekmistim. Insallah bunda kısa sürer kilo verdim. 14 Nisanda kontrolüm var.

Evet bana da aynı şeyleri söyledi doktor.bende de pek belirti yok.biraz kokular rahatsız ediyo arada bi de göğüslerim biraz şişti bulantı falan yok.aynen kalp atışı falan hiç görünmedi zaten.. Ne diyelim artık hayırlısı

Canim ne guzel ilk gebeligin degil mi
Ben iki bebise bakamam sanirim cunku tecrubem yok kvdem gelecek yardima
Ben de hayirlisiyla 10.haftalara gelsem keske

Canim kesenin ölçüleri falan degil yerini baz almak gerekiyormus yeri guzelse tamamdir :)) sıkma o güzel canıni geç döllenme olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…