• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar kabızlık için öneriniz varmı hamilelikte yapılabilicek kayısı yesem ılık suya atıp zararı olurmuki yada başka öneriniz varmı kabız olanınız midem bulandığı için hep kuru şeyler yiyiyorum ve ilaçlarda tetikliyor normalde kabız lık sorunum yoktu
Ben aksamdan kayisiyi suya atiyorum sabah da ac karnina kayisi yiyip suyu iciyorum

Canım premesis diye bir ilaç vardı ilk hamileliğim de kullandığım olmadı onu kullanacağım
Sen de durumlar nasıl kuzum
Canim benim lekelenmem var yerlesme kanamasiymis ikiz gebeliklerde oluyormus genelde progestan igne vuruluyorum esim yapiyor hep evdeyim arada bahceye cikiyorum. Ilk defa gecen gun istifra ettim. Istahim iyi cok şukur bir de su lekelenme olmasa daha iyi olacak. Sen nasilsin calisiyorsun demi allah yardimcin olsun.

Kızlar günaydın yarın doktor kontrolüm var dua edin pıt pıtlarımızı duyalım çok heyecanlıyım ben çok yoruluyorum doktor bulantı içimin folic trio yu bıraktırdı premesis tablete geçirdi bulantı halsizlik Yorgunluk hat Safa'da hava çok güzel oğlumu dışarı çıkaracaktım cesaret edemedim babası ile gönderdim karnım ağrıyor bide dünde kasıklarıma arada ağrı giriyor rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Bulantilar var ama alistim sanirim ama bu yorgunluk mafedecek beni cok halsizim sanki dunyanin isini yapmis gibiyim kasik agrilarimda var hem rahim buyuyor hem regl gunum yaklasiyor ondan mi acaba.

Back