- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.821
Bana elma biraz iyi geliyor dene istersen cnmAynı anda mide bulantısı mide yanması ve mide ağrısı Allah im çok kötüyüm kızlar ne yapsam iyi gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana elma biraz iyi geliyor dene istersen cnmAynı anda mide bulantısı mide yanması ve mide ağrısı Allah im çok kötüyüm kızlar ne yapsam iyi gelir
Amin canım inşallah, hepimiz için..Sonradan olusan sorunlar bastaki kanamayla alakali degil endiselenme ins bundan sonrasi icin hersey daha rahat gelisir
Canim simdi ilac ismi vermeyeyim de bulanti icin diger yollarla gecmiyorsa doktoruna soylesen bir ilac yazsinAynı anda mide bulantısı mide yanması ve mide ağrısı Allah im çok kötüyüm kızlar ne yapsam iyi gelir
Ben aksamdan kayisiyi suya atiyorum sabah da ac karnina kayisi yiyip suyu iciyorumKızlar kabızlık için öneriniz varmı hamilelikte yapılabilicek kayısı yesem ılık suya atıp zararı olurmuki yada başka öneriniz varmı kabız olanınız midem bulandığı için hep kuru şeyler yiyiyorum ve ilaçlarda tetikliyor normalde kabız lık sorunum yoktu
Canım premesis diye bir ilaç vardı ilk hamileliğim de kullandığım olmadı onu kullanacağımCanim simdi ilac ismi vermeyeyim de bulanti icin diger yollarla gecmiyorsa doktoruna soylesen bir ilac yazsin
Merhaba canim premesisle beraber folikasit ya da baska vitamin kullaniyormusun doktorun bu konuda ne dedibana da 2 dedi bende 1 kere kullanıyorum ondan sorayım dedim
Canim benim lekelenmem var yerlesme kanamasiymis ikiz gebeliklerde oluyormus genelde progestan igne vuruluyorum esim yapiyor hep evdeyim arada bahceye cikiyorum. Ilk defa gecen gun istifra ettim. Istahim iyi cok şukur bir de su lekelenme olmasa daha iyi olacak. Sen nasilsin calisiyorsun demi allah yardimcin olsun.Canım premesis diye bir ilaç vardı ilk hamileliğim de kullandığım olmadı onu kullanacağım
Sen de durumlar nasıl kuzum
Afiyet olsun annesi biz her gun erkenden yapiyoruz kahvaltiyi tadini cikar :)) süt de iç mutlakaGünaydın kızlar mutlu pazarlar herkese. yeni kalktım ve su an kocıs hazılrĺıyo kahvaltiyı bayağı uyumusum cok acıktım :))
400mcg folik asit var zaten icinde canim ekstradan almaya gerek yokMerhaba canim premesisle beraber folikasit ya da baska vitamin kullaniyormusun doktorun bu konuda ne dedi
Ben de oyle dusundum canim birakmistim folikasiti ama kahverengi akintim olunca progesteron kullanmaya basladim bu yuzden folbiole geri donup premesisi biraktim simdi akintim gecti ama bulantim basladi400mcg folik asit var zaten icinde canim ekstradan almaya gerek yok