• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tatlim oynama bence ama gonulleri olsun diye kalkip kendini cok yormadan el cirpabilirsin

Valla canim cok yagli olmayanlar var ya ben onlardan yedim pahali olanlar p ile basliyor isim vermeyeyim cani cekmesin kimsenin.tadimlik oldugu muddetce sanmiyorum ya sorun olmaz

Ya ben dayanamiyacagim sanirim 9. Haftamda devlete bir bahaneyle gidip bebegimin saglikli olup olmadifina bakacagim. Sonucta kapidan kovacak degiller ya agrim var normal mi derim bisi derim
Canim o p ile basliyanlar var ya onlarda dinen haram olan hayvanin yagi varmis ben oyle okudum bir yerde bilgin olsun seninde teşekkür ederim onerin icin

Kızlar bende kontrolden geliyorum bugün kan verdim demir ve kan sekeriyle ilgili bana doktor baska testten bahsetmedi maşallah bebeğim çok iyiymiş 1.56 cm olmuş kalbi 156 atıyor doktor herşey çok güzel dedi beni 25 nisan da 2li tarama için çağırdı belki cinsiyetide ucundan goruruz dedi Rabbim bu mutluluk bambaşkaymis
Maşallah canım gozun aydın darısı bekleyen herkesin başına inşallah

Benimde acayip mide bulantılarım var 2. gebeligim ama ilk gebeligimle arasında 9 yil var sanki ilk defa hamile kalmışım gibi unutmusum gün boyu sabah akşam istifar ediyorum istifar etmekten yüzümde kırmızı kırmızı noktalar oluştu gozlerimin altında ne zaman geçecek bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

Tatlim oynama bence ama gonulleri olsun diye kalkip kendini cok yormadan el cirpabilirsin

Valla canim cok yagli olmayanlar var ya ben onlardan yedim pahali olanlar p ile basliyor isim vermeyeyim cani cekmesin kimsenin.tadimlik oldugu muddetce sanmiyorum ya sorun olmaz

Ya ben dayanamiyacagim sanirim 9. Haftamda devlete bir bahaneyle gidip bebegimin saglikli olup olmadifina bakacagim. Sonucta kapidan kovacak degiller ya agrim var normal mi derim bisi derim
Benim de aklıma gelmiyo değil şekerim ama ben dayanabildigim kadar dayancam sanırım..

Canim o p ile basliyanlar var ya onlarda dinen haram olan hayvanin yagi varmis ben oyle okudum bir yerde bilgin olsun seninde teşekkür ederim onerin icin
Canım öyle bisey yok, zamanında karalamak için ortaya atılmış bi haber.. Diğer taraftan tabiki sağlıklı olduğunu savunmuyorum..

İlk hamileligimde küçük bir yerdeydim ve bana yemek getiren, tandır ekmeği yapınca beni çağıran yüreği güzel komşularım vardı. Şimdi yaşadığım yerde ölsem dönüp bakmayacak komşularım var :KK70: Neyse Allah'tan eş dost var da akşam oturmaya gidip mutfağa giremedigim şu zamanlarda elinden pasta börek çörek yiyebiliyorum :) Ama eski komsuluklari özledim.. Çocuklarımızı bari sosyal buyutelim dicem ama büyük şehirlerde dört duvar arasında bilgisayar, tablet oyunları oynayan bir çocuk büyüttüm :KK70: Şimdiki çocuklar toprağa dokunmuyor.. Ben küçükken sokaktan eve gelmezdim. Şimdi alt komşumu tanımıyorum ki kimseye güvenmiyorum ki çocuğumu dışarı bırakayım. Bilmiyorum ama çocuklarını küçük yerde toprağa dokunarak büyümesini sağlayan anneler bab çok şanslı.

Kızlar kabızlık için öneriniz varmı hamilelikte yapılabilicek kayısı yesem ılık suya atıp zararı olurmuki yada başka öneriniz varmı kabız olanınız midem bulandığı için hep kuru şeyler yiyiyorum ve ilaçlarda tetikliyor normalde kabız lık sorunum yoktu

Kızlar kabızlık için öneriniz varmı hamilelikte yapılabilicek kayısı yesem ılık suya atıp zararı olurmuki yada başka öneriniz varmı kabız olanınız midem bulandığı için hep kuru şeyler yiyiyorum ve ilaçlarda tetikliyor normalde kabız lık sorunum yoktu
Canım kayısı baya işe yariyo, zarari da yok, sabah 2 3kayısı yiyip üstüne ılık su içersen kısa sürede faydasını görürsün..

Meraba hanımlar nasil gidiyo alisabildiniz mi hamilelik durumuna ,şimdilerde hamileliğin resmen keyfini çıkaramıyorum hiçbişey keyif vermiyo sanki mutsuzumgibi hissediyorum anlam veremedim hormonlardan oluyo gibi:KK43: 4.aya girsem de bu huzursuzluk geçse diye gün sayar oldum
selam canım..ben de genel anlamda bebek adına kafamı rahat tutmaya calışıyorum ama son bir kaç gündür bir mahsunluk bir efkar çöküyor bana da.hele akşamları..sürekli kafama birşeyler takılıyor tekrar tekrar düşünüp bunalıyorum...akşamları bilgisayarda böyle garip tartışma programları falan izliyorum buhrana girip uykum kaçmasın dinlerken dalayım diye.. bir de eşim işten sebep geceleri evde kalamıyor.oğlumla evdeyiz...yıllardır alışkın olmama rağmen keşke bir yarenim, bir can dostum olsa da yanımda şu günler daha rahat geçse...ay ne bileyim anladın sen :)) hormonlardan elbet

Kabiz olanlar her sabah kahvalti yaptiktan sonra buyuk tuvaletiniz gelsede gelmesede tuvalete gidin oturun az bir ikinin az ama bir iki kere falan. Her sabah ayni seyi yapin ama disari cikmiyorum diye uzulmeyin bagirsaklar bu alistirmayla her sabah tuvalete cikma gereksinimi duyuyor bir sure sonra. Bir ara cok ciddi kabizlik problemi cekmistim ne ictiysem ne ilac kullandiysam fayda etmemisti ama bu egzersizle bagirsaklar egitiliyormus ben o zamandan beri kahvalti yapmasam bile sabah hep tuvalete cikarim

Slm kızlar mide bulantılı günlerim ne zaman bitecek bekliyorum oğlumda 16 haftalık olana kadar devam etti yA buda öyle olursa diye korkmaya başladım
D vitaminini yine içemedim kutusuna bile bakamadım folik asiti zor içiyorum artık ayva ile beraber içmiyorum
İnşallah kısa zamanda hepimiz bu günleri hayırlısıyla atlatıp tek tek cinsiyetlerini söyleyeceğimiz günlere gelelim :dua:

Maşallah canım, çok zorlu bi süreç gecirmene rağmen kızını sağlıkla kucağına almana çok sevindim, Allah sizlere bağışlasın.. Benim de 6. Haftada 2kere kanamam oldu da o yüzden sordum.. Şimdi çok şükür iyiyim bisey yok ama bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum..
Sonradan olusan sorunlar bastaki kanamayla alakali degil endiselenme ins bundan sonrasi icin hersey daha rahat gelisir

Back