• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim benim lekelenmem var yerlesme kanamasiymis ikiz gebeliklerde oluyormus genelde progestan igne vuruluyorum esim yapiyor hep evdeyim arada bahceye cikiyorum. Ilk defa gecen gun istifra ettim. Istahim iyi cok şukur bir de su lekelenme olmasa daha iyi olacak. Sen nasilsin calisiyorsun demi allah yardimcin olsun.
Oyyy kuzum ikiz mi senin ay maşallah size ben çok isterdim ikizim olmasını. Dr sorun yok diyorsa kafana takma canım stres yapıpta bebisleri üzme sakın.
Evet kuzum ya sorma ve suan kara kara yarını düşünüyorum napcam bilmiyorum :(

Oyyy kuzum ikiz mi senin ay maşallah size ben çok isterdim ikizim olmasını. Dr sorun yok diyorsa kafana takma canım stres yapıpta bebisleri üzme sakın.
Evet kuzum ya sorma ve suan kara kara yarını düşünüyorum napcam bilmiyorum :KK43:
Evet ikiz ama biri digerinden kucuk kaybolabilirmis 10.haftaya kadar beklemedeyiz rabbim bebisimi bana bagislasin insallah. Ben evde oldugum icin rahatim. Calisan annelere allah yardim etsin tum gun insan sesi is guc bunlarla bogusuyorlar.

Merhaba kızlar,hepimize hayırlı uğurlu olsun bebislerimiz inşallah,rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacağım inşallah.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi
Turkuazin topiginde siz de vardiniz demi :))
Hosgeldiniz neden bu kadar gec geldiniz :anneadayı:
Saglikli bir gebelik dilerim :))

Turkuazin topiginde siz de vardiniz demi :))
Hosgeldiniz neden bu kadar gec geldiniz :anneadayı:
Saglikli bir gebelik dilerim :))
Evet o grupta vardim ben de.bir grup daha var kasım annesiyim diye oraya takılıyorum.burayo tesadüfen bugün farkettim.bulantilarim çok fazla. Sıkı takip edemiyorum.5 gundr de lekelenmem var geçmiyor progestana rağmen

Evet o grupta vardim ben de.bir grup daha var kasım annesiyim diye oraya takılıyorum.burayo tesadüfen bugün farkettim.bulantilarim çok fazla. Sıkı takip edemiyorum.5 gundr de lekelenmem var geçmiyor progestana rağmen
Benim de adetin bir gun oncesinde basladi lekelemelerim hala devam ediyor progestan ignesi vuruluyorum. 15. Haftaya kadar kullanacam buyuk ihtimal. Gecse bile tekrar baslayabiliyormus.

Benim de adetin bir gun oncesinde basladi lekelemelerim hala devam ediyor progestan ignesi vuruluyorum. 15. Haftaya kadar kullanacam buyuk ihtimal. Gecse bile tekrar baslayabiliyormus.
Bana iğne vermedi doktor 100 ml lık hapını kullanıyorum günde bir kez.rapor verdi calisiyorim diye ama bu hafta başlamam lazım.artma oldu mj peki lekelenmede.benimki çok şükür artmadi ama kesilmedi de:kızgın:

Bana iğne vermedi doktor 100 ml lık hapını kullanıyorum günde bir kez.rapor verdi calisiyorim diye ama bu hafta başlamam lazım.artma oldu mj peki lekelenmede.benimki çok şükür artmadi ama kesilmedi de:kızgın:
Canim benimki ikiz gebelik belki ondan ignedir keselerden biri kucukmus digerine gore kaybolabilir dediler
Bir de igne haptan ve fitilden daha etkiliymis hapi fitil olarak kullanamaz misin
Benim degismedi ayni 15. Haftaya kadar surer diyorlar.

Bende burayi yeni keşfettim bende kasim annesi olcam insllah 8+2 deyiz kalp atislarimizi da duyduk :KK73:hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz insllah :dua:
Hosgeldin canim allah bagislasin insallah
Hamilelik takvimi yapsana ordan gorursun bebisinin gelisimini :))

Bulantilar var ama alistim sanirim ama bu yorgunluk mafedecek beni cok halsizim sanki dunyanin isini yapmis gibiyim kasik agrilarimda var hem rahim buyuyor hem regl gunum yaklasiyor ondan mi acaba.
Bende de o agri var ilk kizimda da vardi magnesium verdi bana. İlk hamileligimde de almistim cok faydasi oluyor. Hep magnesium kabizligi da önlüyor

Canim benimki ikiz gebelik belki ondan ignedir keselerden biri kucukmus digerine gore kaybolabilir dediler
Bir de igne haptan ve fitilden daha etkiliymis hapi fitil olarak kullanamaz misin
Benim degismedi ayni 15. Haftaya kadar surer diyorlar.
Maasalalh canım,çarşamba lekelenme olduğu ilk gün gittim doktora,kese etrafında küçük bir kanama olmuş onu atar vücut demişti ama hala geçmedi lekelenme.belki dediğin gibi seninki ikiz olduğu için iğne şeklinde kullaniyorsundur.lekelelemme ya da kanaman artarsa ara ilaçların dozunu değiştirelim dedi ama aramadım.artmadi çok şükür ama devam ediyor.sali tekrar kontrolim var inş. Geçer ikimizinki de

Yeni gelenler aramiza hosgeldiniz:KK200:. 1. Sayfadaki tabloya gore bilgilerinizi cerirseniz sizide eklerim tabi yarin :KK48:
Tesekkur ederim.ben de bilgilerimi vereyim
Sat 15.02.2017
Yaş 31
Beklenen d.tarihi 22.11.2017 inş.
Bu arada 3.cocugum olcak insalalh iki oğlum var.hayurlisi olsun kizim olsun diyorum:anneadayı: şehir de k.maras

Yeni gelenler aramiza hosgeldiniz:KK200:. 1. Sayfadaki tabloya gore bilgilerinizi cerirseniz sizide eklerim tabi yarin :KK48:
teskkurler hosbulduk:KK52:hamilelik takvimini yaptm sanırım. Bilgilerim
Yaş.20 şehir. Osmaniye. son adet tarihi. 03.02.2017 tahmini dogum. 12.11.2017 1. Bebegim olacak insllah kilo 58 simdiden tesekkurler :KK36:

Maasalalh canım,çarşamba lekelenme olduğu ilk gün gittim doktora,kese etrafında küçük bir kanama olmuş onu atar vücut demişti ama hala geçmedi lekelenme.belki dediğin gibi seninki ikiz olduğu için iğne şeklinde kullaniyorsundur.lekelelemme ya da kanaman artarsa ara ilaçların dozunu değiştirelim dedi ama aramadım.artmadi çok şükür ama devam ediyor.sali tekrar kontrolim var inş. Geçer ikimizinki de
Canım bence de progestani vajinal kullanmalisin, hem daha etkili hem de yan etkileri olmuyo, ben de kullandim vajinal ve hemen kesildi kanamam..

Back