• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Meraba hanımlar nasil gidiyo alisabildiniz mi hamilelik durumuna ,şimdilerde hamileliğin resmen keyfini çıkaramıyorum hiçbişey keyif vermiyo sanki mutsuzumgibi hissediyorum anlam veremedim hormonlardan oluyo gibi:KK43: 4.aya girsem de bu huzursuzluk geçse diye gün sayar oldum

Uzulme canim benim de istahim yok hamile kalmadan once de istahsizdim hala ayni bi de mide bulantilari yanmalari kazinmalari eklendi tabi.Kan testlerinde bir eksiklik gorulmediyse sorun degil bebek icin zaten vitamin folikasit falan kullaniyorsundur uzme kendini :)
Kullanıyorum cnm folikasit ayrıca decavit diye bir ilaç b12 iğnesi filan oluyorum. iştahı açlık için dedim cnm açım ama hiç yiyesim gelmiyor olsun bebeğim iyi olsun da hiç önemli değil

Kuzum ya ben de hiç böyle baş dönmesi olmazdı hayatımda ilk defa yaşıyorum. Hatta korkmadım desem yalan olur. Şuan şükür iyiyim ama tetikteyim bir daha olursa direk acile gideceğim. Rabbim hepimize şifa bebislerimize sağlık versin inşallah. Sen gittin mi kuzum bebisi gormeye
Ayın 29 unda doktora gittiğimde bakalım kese dolu mu boş mu ona göre ilaç vereceğim dedi. Üstten baktı bebek gözükmedi. Alttan muayenede hem bebeği hem kalbi duydum. 2.72 mm boyunda idi bebek. Hatta kalbi dinletti. :) 12 nisanda da randevum var.

Ayın 29 unda doktora gittiğimde bakalım kese dolu mu boş mu ona göre ilaç vereceğim dedi. Üstten baktı bebek gözükmedi. Alttan muayenede hem bebeği hem kalbi duydum. 2.72 mm boyunda idi bebek. Hatta kalbi dinletti. :) 12 nisanda da randevum var.
Oh cok sukur canım Rabbim kucağımıza almak nasip etsin insaAllah. Benim Dr um sesini açma di ama gördüm ya ekranda pit pit o yetti çok şükür

Kizlar benim acayip bir sekilde cips istiyor canim acaba yesem bi sorun olur mu ki bilemedim

Valla cnm ben canımın istedigi seyi yiyorum eger zararliysa doyunca yemesemde tadımlik da olsa yiyorum tabiiki bebeklerimiz icin dikkat etmemiz gerekiyo ama keyfini cıkarın.ben cay da iciyorum kararinca.canim isteyince cips de yiyorum bilmiyorum yinede siz bilirsiniz tabii ..

Tsk ederim canim.
Kanamam 12-13 hafta bitiminde bitti sonrasinda rahim agzi kisalmasi basladi. 21. Haftadan sonra da sancilarim eklendi bebek her an gelebilir dediler doguma kadar hastanede yattim ayaga kaldirmadilar surekli bir ilaca bagliydim. Ama masallah kizim 40. Haftada dunyaya sunni sanciyla geldi
Maşallah canım, çok zorlu bi süreç gecirmene rağmen kızını sağlıkla kucağına almana çok sevindim, Allah sizlere bağışlasın.. Benim de 6. Haftada 2kere kanamam oldu da o yüzden sordum.. Şimdi çok şükür iyiyim bisey yok ama bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum..

kızlar akşam arkadaşımın nişanı var davullu zurnalı sizce oynasam bi problem olurmu acaba ??
Tatlim oynama bence ama gonulleri olsun diye kalkip kendini cok yormadan el cirpabilirsin
Kizlar benim acayip bir sekilde cips istiyor canim acaba yesem bi sorun olur mu ki bilemedim
Valla canim cok yagli olmayanlar var ya ben onlardan yedim pahali olanlar p ile basliyor isim vermeyeyim cani cekmesin kimsenin.tadimlik oldugu muddetce sanmiyorum ya sorun olmaz
Maşallah canım, çok zorlu bi süreç gecirmene rağmen kızını sağlıkla kucağına almana çok sevindim, Allah sizlere bağışlasın.. Benim de 6. Haftada 2kere kanamam oldu da o yüzden sordum.. Şimdi çok şükür iyiyim bisey yok ama bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra ve büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum..
Ya ben dayanamiyacagim sanirim 9. Haftamda devlete bir bahaneyle gidip bebegimin saglikli olup olmadifina bakacagim. Sonucta kapidan kovacak degiller ya agrim var normal mi derim bisi derim

Kızlar ya bugün ben çok fenayım ne yesem çıkıyor bir şey durmuyor midemde bugün sabahtan beri. Yine kızımdaki gibi gözlerimin altı mor mor dolasicam galiba çıkarmaktan. Şimdiden 2 Kilo vermişim. Benim durumumda olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Kızlar ya bugün ben çok fenayım ne yesem çıkıyor bir şey durmuyor midemde bugün sabahtan beri. Yine kızımdaki gibi gözlerimin altı mor mor dolasicam galiba çıkarmaktan. Şimdiden 2 Kilo vermişim. Benim durumumda olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ben iyi oldugum zamanlarda yaptigim hatayi yine yaptim cok yedim ve bir bardak su bahanem oldu ne yediysem cikti. Boyle boyle az az yemeye alicasagim galiba. Sen az yediginde cikariyor musun ona bak olmadi. Mideleri doldurmaya alismisiz az yiyince degisik geliyor

Kızlar bende kontrolden geliyorum bugün kan verdim demir ve kan sekeriyle ilgili bana doktor baska testten bahsetmedi maşallah bebeğim çok iyiymiş 1.56 cm olmuş kalbi 156 atıyor doktor herşey çok güzel dedi beni 25 nisan da 2li tarama için çağırdı belki cinsiyetide ucundan goruruz dedi Rabbim bu mutluluk bambaşkaymis

2 li
Kızlar bende kontrolden geliyorum bugün kan verdim demir ve kan sekeriyle ilgili bana doktor baska testten bahsetmedi maşallah bebeğim çok iyiymiş 1.56 cm olmuş kalbi 156 atıyor doktor herşey çok güzel dedi beni 25 nisan da 2li tarama için çağırdı belki cinsiyetide ucundan goruruz dedi Rabbim bu mutluluk bambaşkaymis
2 li testi kacinci hafta yaptiraksin canim

Back