2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın arkadaslar hayırli haberleriniz olsun insallah ben bugun cok kötüyüm midem cok kötü sol kasigim ve sol bacagim felc gibi resmen kalktigimda ayagimin ustune basamiyorum (

Düne kadar çok bulantım vardı hiç kusmamıştım, dün yok oldu gibi geldi gittim hemen fast fooda vurdum kendimi canım cekmişti çok :))) yemez olaydım , daha sonra öyle bir bulantı ve kusma oldu ki şiddetli, bir daha dışardan yemicem ( bu dönemde ki tiksinti ömür boyu mu kalıyo yoksa gebelikten sonra geçiyor mu acaba? Bir de naneli olips, polo falan iyi geliyo bulantıya sanki

Dışarıdan yemek yeme canim birde hamur işi yendiğinde insanın midesi kötü oluyor beni de dun hamur işleri mahvetti ( aynen Olips faydasını bende gördüm

Kizlar ben progestan igne vuruluyorum esim yapiyor igne fitilden haptan daha etkiliymis galiba ama ilerleyen zamanlarda fitile gecebilirmisiz ignelerden beze oluyormus cunku. Kalp atisini duyacaklar kese gorecekler insallah bebislerinizi gorursunuz

Sari leblebi bir de sabah uyaninca hemen cubuk kraker at agzina o da iyi oluyor. Limonlu soda da iyi geliyormus.

inşallah ya ben kullandım bikacgun sonra kontrole gittim tehlike geçmiş birakabilirsin diye demesini beklerken doktor devam dedi artık kutuyu bitirince giderim kontrole nolcak bakalım az kaldı gerci ilaç da
Ben bugün ilk defa kullandım ilacı gece kullanıp yattım ama su an karnımın içinde çok kötü agri gibi oldu bu normal mi sizde de oluyor muydu

Merhaba hanımlar. Gecen hafta cuma gunu kontrolumuz vardi. Cok sukur kalp atısini da duyduk. Her sey yolunda. Tabi midem dışında. Mutfaga girmek bile midemi bulandırıyor. Insallah zamanla gecer. Bir sonraki randevum 14 Nisan da. Birde tahlillerde tsh degeri hafif yuksek cikti bu nedenle dusuk dozda bir hap kullanacagim.

canım dışarda özellikle kızarmış şeyler ve çiğ salata yememeye çalış...aynı pis yağda defalrca kızartıyorlar o şeyleri...salataları da nasıl yıkadıkları belli değil...geçmiş olsun arkadaşım

çok teşekkür ederim arkadaşım,zaten herşeyden tiksinme geliyo malesef baharatlı şeyler bulantıyı daha da cok tetikliyo onu keşfettim, haşlanmış patates ve cubuk kraker favorim

Bende çarşamba 7+1 oluyorum inşallah o gün kalp atışını duyarım cook korkuyorum allahım aynı şeyi ikinci defa yaşamak istemiyorum korkularımızı içimizden alıver ya rabbim..

rahat olmakta fayda var ,kendini strese sokma lütfen, korksanda korkmasanda yaşanacakların önüne geçemezsin, iyi düşün ki iyi olsun

Kızlar biz geldik şimdi Dr dan. Sat a göre 6+2 yim diye biliyorum Dr üstten baktı sadece keseyi gördü bebek görünmeDi. Sonra vajinal baktı. Çok şükür bebeğimi de kalp atımini da gördük daha çok küçük dedi 5 hafta 7 gün dedi. Sonra kağıda baktım 5 hafta 1 yazmış kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…