2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar yeni gelenler 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizleri de ekleyeyim
merhaba canım 25 yaşındayım malatyada oturuyoruz ama adanalıyım son adet tarihim 14 şubat 2017 bebişin tahmini doğum tarihi 21 kasım 2017 1. bebeğim kilo malesef 70

arkadaşlar ben 6+2 deyim ama daha hiç gidemedim kadın doğum doktoruna. sağlık ocağında tahlil yapılıp folik asit ve kan ilacı başlandı sadece. cumartesi gidecez inşallah ilk gidişte neler yapılıyor vajinadan mı karından mı ultrason yapılıyor kalp atışı kese bu haftada görülür mü çok soru sordum ama çok heyacanlıyım ilk gebeliğim

günaydın arkadaşım..hayırlı olsun..folik asite başlamakla iyi yapmışsın zaten hamileliğin ilk aylarında mutlka alınması gerek..doktor büyük ihtimalle karından ultrason yapar diye düşünüyorum..yani genelde hep öyle gördüm duydum...ultrasonda kesenin gelişimini veyerleştiği yeri göreceksinizdir..muhtemelen senden detaylı bir kan tahlili isteyecektir..kilona falan bakar...sonra da birkaç hafta sonra gel kalp atışını duyalım der..umarım herşey yolundadır bize güzel haberlerini anlatırsın..hayırlı olsun tekrar

Hayırlı kandiller kızlar.Benim akşamdan beri basım agrıyor sürekli halsizlik ve yorgunluk hali var calısıyorum eve gider gitmez uzanıyorum ev işlerini yapamıyorum benim gibi olan var mı hep yorgunluk hali

herkese günaydın hayırlı kandiller.Antalya'dayım. 39 yaşındayım 3. bebişim(sürpriz bebiş). Çok düşündüm ama aldıramayacağıma karar verdim.Rabbim inşallah sabrını verir diye düşünüyorum.Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş. 8 şubat son adet tarihim beklenen doğum tarihi 15 kasım...

HOŞGELDİN CANIM 1 GÜN VAR ARAMZDA

Ben bugun ilk defa istifra ettim yumurta kizartmistim niyese yerken anladim bir seyler olacagini bir tuhaf hissettim
Bebisler beni yoracaklar galiba allahtan evdeyim hep.

Teşekkür ederim.Bende 2009 kasım anneleri ve 2011 ağustos anneleri üyesiyim ama üyelik bilgilerimi hatırlaamayınca yeni üye oldum :))

Sayın Abonemiz Tarifenizde değişiklik yapılmıstır. 29 Marttan itibaren salih amellerinizde ilk ay 1'e 100, ikinci ay 1'e 300, üçüncü ay 1'e 1000 verilecektir. DAHA BİTMEDİ bu üç ay içinde 1'e 30.000'e varan sürprizler (Reğaib, Mirac, Berat ve Kadir ve Bayram geceleri) sizi bekliyor. Ahirette hediyelerinizi gule gule harcayin. Üç Aylarınız ve Regaip kandiliniz mubarek ve feyzli olsun.... ❤
Bir yakınım dan gelen kandil mesajı ☺hoşuma gitti sizlerle paylaşayım istedim.
İnşallah mübarek üç aylarda hepimiz güzel haberlerle geliriz topiğimize

Son düzenleme:
teşekkür ederim çok sağol bilgiler için size de hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…