- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.441
Günaydın hayırlı kandiller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım 25 yaşındayım malatyada oturuyoruz ama adanalıyım son adet tarihim 14 şubat 2017 bebişin tahmini doğum tarihi 21 kasım 2017 1. bebeğim kilo malesef 70kızlar yeni gelenler 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizleri de ekleyeyim
günaydın arkadaşım..hayırlı olsun..folik asite başlamakla iyi yapmışsın zaten hamileliğin ilk aylarında mutlka alınması gerek..doktor büyük ihtimalle karından ultrason yapar diye düşünüyorum..yani genelde hep öyle gördüm duydum...ultrasonda kesenin gelişimini veyerleştiği yeri göreceksinizdir..muhtemelen senden detaylı bir kan tahlili isteyecektir..kilona falan bakar...sonra da birkaç hafta sonra gel kalp atışını duyalım der..umarım herşey yolundadır bize güzel haberlerini anlatırsın..hayırlı olsun tekrararkadaşlar ben 6+2 deyim ama daha hiç gidemedim kadın doğum doktoruna. sağlık ocağında tahlil yapılıp folik asit ve kan ilacı başlandı sadece. cumartesi gidecez inşallah ilk gidişte neler yapılıyor vajinadan mı karından mı ultrason yapılıyor kalp atışı kese bu haftada görülür mü çok soru sordum ama çok heyacanlıyım ilk gebeliğim
Hayırlı kandiller kızlar.Benim akşamdan beri basım agrıyor sürekli halsizlik ve yorgunluk hali var calısıyorum eve gider gitmez uzanıyorum ev işlerini yapamıyorum benim gibi olan var mı hep yorgunluk hali
Aynen benimde öyle hep uyumak istiyorum aniden misafir gelse yandık valla ev darmadagınbende öyleyim canı yemek yer yemez yatıyorum ev evlikten çıktı
Aynen benimde öyle hep uyumak istiyorum aniden misafir gelse yandık valla ev darmadagın
herkese günaydın hayırlı kandiller.Antalya'dayım. 39 yaşındayım 3. bebişim(sürpriz bebiş). Çok düşündüm ama aldıramayacağıma karar verdim.Rabbim inşallah sabrını verir diye düşünüyorum.Sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş. 8 şubat son adet tarihim beklenen doğum tarihi 15 kasım...
Ayni ben..surekli uşüyorum kafami tutamiyorumHayırlı kandiller kızlar.Benim akşamdan beri basım agrıyor sürekli halsizlik ve yorgunluk hali var calısıyorum eve gider gitmez uzanıyorum ev işlerini yapamıyorum benim gibi olan var mı hep yorgunluk hali
teşekkür ederim çok sağol bilgiler için size de hayırlı olsunngünaydın arkadaşım..hayırlı olsun..folik asite başlamakla iyi yapmışsın zaten hamileliğin ilk aylarında mutlka alınması gerek..doktor büyük ihtimalle karından ultrason yapar diye düşünüyorum..yani genelde hep öyle gördüm duydum...ultrasonda kesenin gelişimini veyerleştiği yeri göreceksinizdir..muhtemelen senden detaylı bir kan tahlili isteyecektir..kilona falan bakar...sonra da birkaç hafta sonra gel kalp atışını duyalım der..umarım herşey yolundadır bize güzel haberlerini anlatırsın..hayırlı olsun tekrar