- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.421
Canım yarın doktora mı gidiceksin inşaAllah duyarsın kalp atışını senden birşey istesem doktora sorarmısın dolgum kırıldı 8 haftalığım dolgu yapmak zararlımı ya da ne şekilde yapılmalı yapılırsa benim randevuma 2 hafta var fırsatın imkanın olursa sorarsan çok sevinirim sormazsanda yinede sağol1-Goguslerimi parcalamak istiyorum bu nasil bir kasintidir.
2- Bugun biraz alisveris yaptim kizlar cok guzel hamilelik kiyafetleri gordum. Kendime kot tulum aldim hep hamileyken giymek istemisimdir. Oncekinde giymemistim. Hamilelere cok yakistiriyorum ben.
3.Cinsellikten bahsedilmis. Onceki hamileligimde ozel hastanede bir doktor banada ilk 3 ay kari koca olmak yok demisti. 2 kere gittim sadece bu doktora sonra degistirmek zorunda kaldim. Ozel klinigi olan bir profesorle devam ettim ardindan. Konusu acildiginda saglikli ilerleyen gebelikte yasaklamiyorum dedi. Benim zaten ilk 3 ayim kanamayla gecmisti sonrasinda 6 ay hicbir kisitlama yapmadan iliskiye girdik. Ki derler ki sperm erken doguma yol aciyor ama buna ragmen kizim 41 haftada dogdu. ben o yuzden kendimi nasil mutlu hissediyorsam oyle yapiyorum.
4-Bir bayan gelmisti aramiza oncelikle hos geldim Alinti yapamadim 39 yasinda 3 gebeligi kismet olursa da 2. bebegi olacakmis. Bunu okuyosa o anlar kendini. Valla helal olsun diyorum. O kadar ic ferahlatici ve bilge davranmis ki. Bunun yasla alakasi da yok. Mantik bu kadar guzel konusturulur. Hepimize ornek olmali kizlar stres zarardan baska ise yaramiyor.
5-Ay madde madde yazdim alintilar yapamadim reklamlardan sinir oldum. Yarinida iple cekiyorum insallah kalp atisini gorurum bebegimin. Hepinize iyi geceler