- 12 Mart 2017
- 553
- 382
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #4.461
Amin canım. .çok sevindim gözün aydın. ..inşallah bizde duyarızKızlar duyduk kalp atisini çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsin bu duyguyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. .çok sevindim gözün aydın. ..inşallah bizde duyarızKızlar duyduk kalp atisini çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsin bu duyguyu
Tebrikler canım maşallahKızlar duyduk kalp atisini çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsin bu duyguyu
Hayırlı olsun canım :)arkadaşlar ben 6+2 deyim ama daha hiç gidemedim kadın doğum doktoruna. sağlık ocağında tahlil yapılıp folik asit ve kan ilacı başlandı sadece. cumartesi gidecez inşallah ilk gidişte neler yapılıyor vajinadan mı karından mı ultrason yapılıyor kalp atışı kese bu haftada görülür mü çok soru sordum ama çok heyacanlıyım ilk gebeliğim
Haklısın cnm insan kendi sorucağı soruları unutuyorTabi ki sorarim canim unutmazsam insallah. cunku insan heyecandan soracaklarini unutuyor.
Hemde kanal tedavisi iğnenin zararı yok öyle mi iki kaybım var o yüzden biraz endişeliyim ama paylaştığın için sağol en azından öğrenmiş oldumEslemM001 ben iki hafta önce dişime kanal tedavisi yaptırdım hem kadın Doğum doktoruma hem dişçime danistyim dis doktorum 30 senelik doktor ne sana ne bebeğe zararı olmaz demisti bana
Haklısın cnm insan kendi sorucağı soruları unutuyor
Hemde kanal tedavisi iğnenin zararı yok öyle mi iki kaybım var o yüzden biraz endişeliyim ama paylaştığın için sağol en azından öğrenmiş oldum
Gozunaydin canim hangi doktora gittin buaradaKızlar duyduk kalp atisini çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsin bu duyguyu
Ben de magnezyum kullanıyorum, ben kasılmalar ağrılar için şase şeklinde alıyorum, 30. Haftalardan sonra hamilelere veriliyor zaten öncesini de sorabilirsin doktoruna, hem ufak kasılmaları , ağrıları da azaltıyorCanim basurum var zaten ve git gide kötü oluyor kanama oluyor kayısı denedim olmadı bu hafya sonu doktora solicem bilgin var mı hamilelikte basurla ilgili
merhaba canım 25 yaşındayım malatyada oturuyoruz ama adanalıyım son adet tarihim 14 şubat 2017 bebişin tahmini doğum tarihi 21 kasım 2017 1. bebeğim kilo malesef 70
Kızlar duyduk kalp atisini çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsin bu duyguyu
Merhaba ben bugün kontrole gittim 9.haftamdayım ben de kontrolüm 3 hafta sonra kısmetseKIzlar şunu merak ediyorum kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ve doktorunuz kaç hafta sonra tekrar gel dedi?
Ayrıca şu an 9 haftalık ve ben cinsiyetini çook merak ediyorum. 12. Haftada öğreniriz umarım
KIzlar şunu merak ediyorum kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ve doktorunuz kaç hafta sonra tekrar gel dedi?
Ayrıca şu an 9 haftalık ve ben cinsiyetini çook merak ediyorum. 12. Haftada öğreniriz umarım
Merhaba canım benim 9+2haftaligim Dr iki haftaya bir gidiyorum 15nisanda kontrolün ve sık sık gitmeye çalışıyorum korkularımdan dolayi. Allah'ım.saglikla kucağımiza aldirsin hayırla sagliklaKIzlar şunu merak ediyorum kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ve doktorunuz kaç hafta sonra tekrar gel dedi?
Canım ben geçen ay dolgu için gitmiştim disciye. ..yalnız gebelik şüphem var deyince risk almaya hiç gerek yok emin olduktan sonra hamile degilseniz gelin .Hamileyseniz 3. Aydan sonra bakariz demişti. Hatta sonrasında adet gördüm ama yumurtlama gününe kadar gidemedim yani o günlerde bile risk almak istemedim. kaldı dolgu işim :/hala yapılacak.
Yani bana dişçi böyle dedi bilgin olsun istedim.Sen yinede bi git göster derim. Zaten riskliyse yapmaz.
Sağolun kızlar tecrübe lerinizi paylaştıgınız için zaten çok kafaya takıyorum şimdi birde diş için şübeye girmeyim ben iyisi inşaAllah ağrı yapmazcanım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
kızlar ben bu sitede çok sorun yaşamaya başladım alıntı yapamıyorum beğeni yapamıyorum kafayı yicem girdiğime bin pişman oluyorum resmen. yukardaki alıntıyı bile güç bela yaptım.
EslemM001 canım doktorun insafına kendi vicdanına bağlı zaten şimdi özele de gitsen devletede gitsen sana kağıt imzalatıyorlar işlerini garantiye almak için hamile olup olmadığını geçirdiğin hastalığın var mı yok mu ilaca alerjin varmı yok mu bir sürü bilgi içeren bir kağıt. ağrı vs yoksa bekle 3. aydan sonra yaptırırsın.
E elfida3590 canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah. 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini verirsen senide ekleyeyim
İlk defa duyuyorum bilekligi. ..inşallah işe yarar canım. ..kızlar bulantı bilekliği aldım bakalım işe yarar umarım psibands diye bi ürün hamileliktete kullanılabiliyormuş ilaç içermiyormuş
valla bende soğudum artık dün akşam aklıma zeytin limon pulbiber kombini geldi yaptim yedim biraz önce yine yaptım bol limonlu yedimCanim ne guzel tost yiyebiliyrsn ben herseydn sogumusum. Sabahlari iki zeytin
gözün aydın canım maşallahKızlar duyduk kalp atisini çok güzel bi duygu allahım herkese yaşatsin bu duyguyu