How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
KIzlar şunu merak ediyorum kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz ve doktorunuz kaç hafta sonra tekrar gel dedi?
Ayrıca şu an 9 haftalık ve ben cinsiyetini çook merak ediyorum. 12. Haftada öğreniriz umarım:KK49::KK46:
3 haftada 1 gidiyorum. Haftaya cumartesi gideceğim. İlk hamileliğimde haftada 3 gittiğim bile oluyordu. Hem farklı özellere hem devlete gidiyordum tabii onlar ekrandan sen nereye gitsen de görüyorlarmış, bir gün bir doktor dedi siz her hafta her hafta hastane hastane geziyorsunuz hayırdır :işsiz: dedim kalbi falan durabilir diye çok panikliyorum ondan.
Dedi ki eğer şu an şu saniye kalbinin durduğunu tespit etsek bile karnınızın 7 kat altındaki şeye kalp masajı mı yapacağız buradan?:işsiz: Yani yapabileceğimiz hiç bir şey yok, siz kendinize dikkat edin o kadar.
Şimdi kızımla sokağa çıkmak bile epey aksiyon kaldı ki hastaneye gitmek sık sık :KK53: o yüzden 3 haftada 1 gidiyorum.

tuzlu ekşi yiyenler ay sizi merak ediyorum kızınız mı olacak acaba ya. ben normalde tuz bağımlısıyım yemeğin tadına bakmadan tuz atarım ama artık ağzıma tuzlu bir şey koyamıyorum yemekleri tuzsuz yapıyorum çubuk krakerden beyaz nohuttan tiksindim yiyemiyorum. tek çareyi tatlı bisküvilerde buldum senelerce şekerden uzak durdum sanırım hamilelikte fena halde şeker tüketeceğim.:KK43: hatta şimdi bile tatlı yiyorum:KK70:benimde bakalım oğlum mu olacak:KK48: yoksa tezleri çürütecek miyiz:KK45:

Bilekliklerin daha çok zararlı olduğunu okumustum ilk gebeligimde ama ne zararı var bilmiyorum. Bende bulantı ve koku hassasiyeti doruk noktasına geldi göz açtırmıyor artık. Bugün name limon kaynatıyorum artık.

tuzlu ekşi yiyenler ay sizi merak ediyorum kızınız mı olacak acaba ya. ben normalde tuz bağımlısıyım yemeğin tadına bakmadan tuz atarım ama artık ağzıma tuzlu bir şey koyamıyorum yemekleri tuzsuz yapıyorum çubuk krakerden beyaz nohuttan tiksindim yiyemiyorum. tek çareyi tatlı bisküvilerde buldum senelerce şekerden uzak durdum sanırım hamilelikte fena halde şeker tüketeceğim.:KK43: hatta şimdi bile tatlı yiyorum:KK70:benimde bakalım oğlum mu olacak:KK48: yoksa tezleri çürütecek miyiz:KK45:

Ben o tezi kizimda curuttum canim:halay: kizimda kasik kasik nutella yedim. Esim artik fabrikayi satin almayi dusunmeye baslamisti ama kiz oldu buyuk sok:KK70:bunda ise tuzlu limon ve tuzlu salatalik favorim bakalim neler olacak:KK53:

Bilekliklerin daha çok zararlı olduğunu okumustum ilk gebeligimde ama ne zararı var bilmiyorum. Bende bulantı ve koku hassasiyeti doruk noktasına geldi göz açtırmıyor artık. Bugün name limon kaynatıyorum artık.

daha önce kullananlara iyi geldiğini okudum gurupta bakalım faydası olur inşallah

Bende tam tersi tatli yiyemiyorum cok sevdigim nutellayi görmeye dayanamiyorum hep eksi hep tuzlu hatta acı :))

Herkese hayırlı kandiller dilerim kızlar..Allah bütün dualarimizi kabul etsin bebislerimize bize sağlık sıhhat versin inşallah..

Bugün rüyamda karnimdaki bebisimi gordum. Ben kontrole gidiyomusum bu kadar haftalık olmasına rağmen yüzü o kadar net ve guzeldikiii bakmaya doyamiyordum abisine benziyordu o da çok tatliydi hatta doktor usg fotosu versin diye bakiyodum doktorun gözlerinin içine.. fakat yardımcısına hayır vermeyelim nazar değer diyordu :KK70:Allahim hayırlara cikarsin.. ve sürekli giriyodum doktorun odasına bebisi tekrar görmek için :D uyanmak istemedim tekrar tekrar göreyim diye. Allahım bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin bütün evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah hamile olanlarimiza da sağlıcakla kucağına almak nasip etsin (aminnnnn)

Ben de ismini söylemeyeyim canı çeken olur ama basit bir şerbetli tatlıyı kilo kilo yerdim kızım oldu bir de 30 kilo aldım (bu şaşırtıcı olmadı tabii:KK45:) ama gebelik şekerim çıkmadı (bu şaşırtıcıydı:KK45:)

o işe hiç takma canım..ben oğluma hamileyken beyaz peynire limon sıktığımı bilirim... :)))

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar

Bana geçen hafra doktor 5 hafta sonra gel dedi yani 12 haftalıkken gidecem. Bana biraz uzun geldi ama bekleyecem.

Bu arada bulantı bilekliğini hiç duymamıştım araştırsam iyi olur
Bende Daha çok tuzlu yiyorum :halay:

ay kızlar alıntılayamıyorum kusura bakmayın hata verip duruyor. ben takmıyorum ama merak ediyorum hep diyorlar ya:KK70: sağlıklı olsunlarda ister tezler çıksın ister çürüsün valla kucağıma alayım mis kokusunu duyayım da başka bişi istemem:KK36:

kızlar ceviz ve bademi ne kadar yiyorsunuz? benim yedikçe yiyesim geliyor ama cevizi günde 2 tane bademi de 1 avuç yiyin diyor herkes. benim iş yerinde ağzım boş durmasın diye sürekli yiyesim geliyor:KK48:

Slm kizlar uzaktan okuyordum yazdiklarinizi ama nane limon duyunca dayanamadim yazayim dedim benim bildigim hamilelikte naneyi tuketmek cokta iyi degil o yuzden nane limon icerken dikkatli ol cnm

Bende 7 haftalik hamileyim ikinci hamileligim bir tane oglum var
Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar

Bana geçen hafra doktor 5 hafta sonra gel dedi yani 12 haftalıkken gidecem. Bana biraz uzun geldi ama bekleyecem.

Bu arada bulantı bilekliğini hiç duymamıştım araştırsam iyi olur
Bende Daha çok tuzlu yiyorum :halay:

BEN ALDIM TAKTIM BAKALIM iyi gelir inşallah

kızlar ceviz ve bademi ne kadar yiyorsunuz? benim yedikçe yiyesim geliyor ama cevizi günde 2 tane bademi de 1 avuç yiyin diyor herkes. benim iş yerinde ağzım boş durmasın diye sürekli yiyesim geliyor:KK48:

canım benim evde mesela şu an kavrulmamış çiğ fındık var..özellikle kuruyemişleri çiğ tercih ediyorum çok uzun zamandır.çünkü diğerleri kavrulurken tuzlanıyor ve gereksiz diye düşünüyorum. ayrıca cok yağlı oldukları için kavrulurken ısınan yağ trans yağa dönüşebilirmiş ve asıl senin soruna geleyim :)) kavrulmuşlara doyamıyor insan..yedikçe yiyesi geliyor..ama çiğ fındık badem falan olunca yeterli miktarda yiyorsun ve sürekli atıştırma isteği olmuyor..en azından bizim evde öyle :))

canım benim evde mesela şu an kavrulmamış çiğ fındık var..özellikle kuruyemişleri çiğ tercih ediyorum çok uzun zamandır.çünkü diğerleri kavrulurken tuzlanıyor ve gereksiz diye düşünüyorum. ayrıca cok yağlı oldukları için kavrulurken ısınan yağ trans yağa dönüşebilirmiş ve asıl senin soruna geleyim :)) kavrulmuşlara doyamıyor insan..yedikçe yiyesi geliyor..ama çiğ fındık badem falan olunca yeterli miktarda yiyorsun ve sürekli atıştırma isteği olmuyor..en azından bizim evde öyle :))
ay yok çiğ yiyorum bende:KK48: kavrulmuşu şimdi değil daha önceden de sevmezdim ben tuzlu bir tek çiğdem yerim o kadar:kk77: ben kuruyemiş çok seviyorum hele çiğ oldu mu bademler tatlı tatlı geliyo yedikçe yiyesim geliyor:kk77:

ay yok çiğ yiyorum bende:KK48: kavrulmuşu şimdi değil daha önceden de sevmezdim ben tuzlu bir tek çiğdem yerim o kadar:kk77: ben kuruyemiş çok seviyorum hele çiğ oldu mu bademler tatlı tatlı geliyo yedikçe yiyesim geliyor:kk77:

:)) o zaman mecbur sınır getir kendine..Tvde en sevdiğin şeyi izlerken bir avuç yemek gibi keyif ödülün falan olsun..üstüne de kocaman bardak bir su iç de iyice şişir kendini.. herşey kararında güzel biliyorsun canım :) iş yerinde eğer kaptırıyorsan işe götürme o zaman...günlük meyveni, sütünü, yoğurdunu götür misal..havuç salatalık götür.....frenlemesi ne kolaysa işe onu götür derim..çünkü işte bir de can sıkıntısından insanın iyice yiyesi geliyor...

:)) o zaman mecbur sınır getir kendine..Tvde en sevdiğin şeyi izlerken bir avuç yemek gibi keyif ödülün falan olsun..üstüne de kocaman bardak bir su iç de iyice şişir kendini.. herşey kararında güzel biliyorsun canım :) iş yerinde eğer kaptırıyorsan işe götürme o zaman...günlük meyveni, sütünü, yoğurdunu götür misal..havuç salatalık götür.....frenlemesi ne kolaysa işe onu götür derim..çünkü işte bir de can sıkıntısından insanın iyice yiyesi geliyor...
ay bilmez olur muyum canım ya bak o kadar istifra ettiğim yemek yiyemediğim 15 gün geçirdim ama yine almışım kilo.iş yerine mecbur götürüyorum sabah kahvaltısı öğle yemeği ara öğünler günümün 12 saati iş yerinde geçiyor şimdilerde evde yemek ye yat modundayım yemek sonrası tv izleme kitap okuma hiç bir ev içi aktivitem kalmadı tek yaptığım uyumak:işsiz:yemek sonrası meyvedir süt içmedir aklıma bile gelmiyor sofrayı ben kuruyorum yiyoruz eşim kaldırıyor ben yatağa gidiyorum:KK48:

Back