- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.401
Merhaba ben de yeni kullanmya basladim progesteron kahverengi akintim var sizin ne sikayetiniz var acabaÇok teşekkür ederim Bende ilk defa kullanınca değişik geldi bir daha 12. Haftada gel dedu hayırlısıyla günler geçer insallah
inşallah ya ben kullandım bikacgun sonra kontrole gittim tehlike geçmiş birakabilirsin diye demesini beklerken doktor devam dedi artık kutuyu bitirince giderim kontrole nolcak bakalım az kaldı gerci ilaç daÇok teşekkür ederim Bende ilk defa kullanınca değişik geldi bir daha 12. Haftada gel dedu hayırlısıyla günler geçer insallah
Merhaba ilaci aldigimiz saat onemli mi acaba yani hergun ayni saatte almasak da etki eder mi biliyormusunuzEstağfurullah canım sor tabi birbirimize bildiklerimizi söyleye söyleye yardımcı olacağız :) ben progestani hem gece yatmadan önce hem de sabah alıyorum ve senin gibi fitil olarak alıyorum fitil yoluyla almak yan etkileri daha da azaltiyormus internetten araştırdım ve zaten doktoruma söylemiştim başım dönüyor ilacı aldığımda diye o da bana alttan kullanmana ragmen mı demişti şaşırmıştı :)) anlayacağın az da olsa baş dönmesi yapıyor bende fakat sen sadece gece alacağın hiiic sıkıntı etme bence çünkü o zaman bişey anlamıyorsun uyudugun için.. benim gibi gece sık sık WC ye çıkan biriysen o ayrı uykulu uykulu bide baş dönmesi aman dikkat et o zaman canim
Geçmiş olsun canım. Bak varmış bir hayır, bebeğini duymussun. Gözün aydınHastaneye gttm yatış yaptı dr. Koca bi serum taktı ondan evvelinde de kesede bebek varmı yok mu diye ultrasyon baktı. O kalbi gördüğüm an ne ağrı ne sızı ne baş dönmesi ne kusma..... Rabbim ne güzel şeydi o sesi .... şimdi serum bitti dinleniyorum inş. Tekrarlamaz
valla onu hicbilmiyorum canım ama önemi yoktur heralde çünkü ben sabah uyanamayinca öğlen gibi alıyorum yani bugüne kadar hiç aynı saatte kullanmamisimdir çok sukur bı sıkıntı yok şuan hatta bı iki defa almayı bile unuttum. Doktor verdiğinde de sadece sabah ve akşam dedi yani özellikle saati sattine diye bişey yoktur bence çünkü günde üç defa veya günde bir defa kullananlar da var canım duruma göre söylüyorlar zaten doktorlar verirken yani seninde doktorun söylerdi muhakkak önemi olsaydı saatinin( çok konustum kusura bakma canim)Merhaba ilaci aldigimiz saat onemli mi acaba yani hergun ayni saatte almasak da etki eder mi biliyormusunuz
Ne kusuri canim iyi yaptin aydinlanalim biz de :) iki doktora gittim biri iki kere biri uc kere kullan dedi dun gunde iki kere kullandim ama bugun uc kere kullanicam kahverengi akintim var cok korkuyorum pruloton igne de vurdular dun insallah atlatabilirim sen ne icin kullaniyordun canim lekelenmen mi var senin devalla onu hicbilmiyorum canım ama önemi yoktur heralde çünkü ben sabah uyanamayinca öğlen gibi alıyorum yani bugüne kadar hiç aynı saatte kullanmamisimdir çok sukur bı sıkıntı yok şuan hatta bı iki defa almayı bile unuttum. Doktor verdiğinde de sadece sabah ve akşam dedi yani özellikle saati sattine diye bişey yoktur bence çünkü günde üç defa veya günde bir defa kullananlar da var canım duruma göre söylüyorlar zaten doktorlar verirken yani seninde doktorun söylerdi muhakkak önemi olsaydı saatinin( çok konustum kusura bakma canim)
Merhaba benim akıntım yada herhangi bir kanama olmadı doktorum bebeğin tutunması icin kullan dedu riske atmayalım dediMerhaba ben de yeni kullanmya basladim progesteron kahverengi akintim var sizin ne sikayetiniz var acaba
Bana doktorum bir kutu bitir günde bir keZ kullan dedu sağlık olsun kullanalım da verişlerimiz bizimle olsuninşallah ya ben kullandım bikacgun sonra kontrole gittim tehlike geçmiş birakabilirsin diye demesini beklerken doktor devam dedi artık kutuyu bitirince giderim kontrole nolcak bakalım az kaldı gerci ilaç da
Insallah simsiki tutunur bebislerimiz bu ilaclar da vesile olur tesekkur ederim cevabiniz icin:)Merhaba benim akıntım yada herhangi bir kanama olmadı doktorum bebeğin tutunması icin kullan dedu riske atmayalım dedi
Canim stres yapma kuru kayısı ye o iyi gelir bende ilk aralar oyleydimKızlar bende ki kabızlık çok kötü yaa çok zorlanıyorum bu aksam da çok zorlndim çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye
Tatlim bebegine olmaz ama sana olur cikmiyorsa sakin zorlama basur olursun. Kuru kayisi incir ilik su bir suru caresi var olmadi doktora git ilac iste ama sakin ikinmaKızlar bende ki kabızlık çok kötü yaa çok zorlanıyorum bu aksam da çok zorlndim çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye
Canim basurum var zaten ve git gide kötü oluyor kanama oluyor kayısı denedim olmadı bu hafya sonu doktora solicem bilgin var mı hamilelikte basurla ilgiliTatlim bebegine olmaz ama sana olur cikmiyorsa sakin zorlama basur olursun. Kuru kayisi incir ilik su bir suru caresi var olmadi doktora git ilac iste ama sakin ikinma
Bana magnezyum verdi dr tuvalete cikmayida kolaylaştırıyor dedi ki gerçekten Onun içtim içeli çok daha rahatım yoksa karnım davul gibi olmuştu yinde tuvalete cikamiyordumCanim basurum var zaten ve git gide kötü oluyor kanama oluyor kayısı denedim olmadı bu hafya sonu doktora solicem bilgin var mı hamilelikte basurla ilgili
Canım benimde hemoroitim var ve kabızım ama hamilelik te oluyor normalde kabız değilim hamilelikte kullandığımız ilaçlar da yapıyor doktoruna söylersen değiştirir ve kabız lık içim bana şurup vermişti biraz iyi gelmişti ve ben birde yemek düzenimize de bağlıyorum sulu yemek yiyemiyorum hep kuru şeyler bulantı dan oda yapar benceCanim basurum var zaten ve git gide kötü oluyor kanama oluyor kayısı denedim olmadı bu hafya sonu doktora solicem bilgin var mı hamilelikte basurla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?