2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Karnim zil çalıyor resmen ama istahim yok gece tost sabah tost sadece tost yiyorum şimdi yine tost yapcam bu sefer soguyacagim ondan da ne yesem acaba diye dusunuyorum. Yemeği kendim yapınca canımın çektiği bı yemek bile olsa yiyesjm kalmıyor artık. Ne yapılışını gorcem ne de kokusu gelcek bana. Oğlumda böyle değildim bu bebiş çektiriyor valla inşallah doğunca akıllı uslu olur oğlum tam tersine doğunca çok uğraştırdı beni ilk üç ay gece aglamalari falan. Komşular degisik yemek yapsa da bı tabak getirseler diye bakıyorum her gün

Çok teşekkür ederim Bende ilk defa kullanınca değişik geldi bir daha 12. Haftada gel dedu hayırlısıyla günler geçer insallah
inşallah ya ben kullandım bikacgun sonra kontrole gittim tehlike geçmiş birakabilirsin diye demesini beklerken doktor devam dedi artık kutuyu bitirince giderim kontrole nolcak bakalım az kaldı gerci ilaç da

Merhaba ilaci aldigimiz saat onemli mi acaba yani hergun ayni saatte almasak da etki eder mi biliyormusunuz

Geçmiş olsun canım. Bak varmış bir hayır, bebeğini duymussun. Gözün aydın

Merhaba ilaci aldigimiz saat onemli mi acaba yani hergun ayni saatte almasak da etki eder mi biliyormusunuz
valla onu hicbilmiyorum canım ama önemi yoktur heralde çünkü ben sabah uyanamayinca öğlen gibi alıyorum yani bugüne kadar hiç aynı saatte kullanmamisimdir çok sukur bı sıkıntı yok şuan hatta bı iki defa almayı bile unuttum. Doktor verdiğinde de sadece sabah ve akşam dedi yani özellikle saati sattine diye bişey yoktur bence çünkü günde üç defa veya günde bir defa kullananlar da var canım duruma göre söylüyorlar zaten doktorlar verirken yani seninde doktorun söylerdi muhakkak önemi olsaydı saatinin( çok konustum kusura bakma canim)

Ne kusuri canim iyi yaptin aydinlanalim biz de :) iki doktora gittim biri iki kere biri uc kere kullan dedi dun gunde iki kere kullandim ama bugun uc kere kullanicam kahverengi akintim var cok korkuyorum pruloton igne de vurdular dun insallah atlatabilirim sen ne icin kullaniyordun canim lekelenmen mi var senin de

inşallah ya ben kullandım bikacgun sonra kontrole gittim tehlike geçmiş birakabilirsin diye demesini beklerken doktor devam dedi artık kutuyu bitirince giderim kontrole nolcak bakalım az kaldı gerci ilaç da
Bana doktorum bir kutu bitir günde bir keZ kullan dedu sağlık olsun kullanalım da verişlerimiz bizimle olsun

Ya kızlar ben bu balık yaģi hapını yutamıyom ya icmem gerekmis ya haftada iki kere balik yiyecekmisim her aksam öluyorum icerken kucucuk haplari bile yutamıyom napicam ben ya

Kızlar bende ki kabızlık çok kötü yaa çok zorlanıyorum bu aksam da çok zorlndim çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye
Tatlim bebegine olmaz ama sana olur cikmiyorsa sakin zorlama basur olursun. Kuru kayisi incir ilik su bir suru caresi var olmadi doktora git ilac iste ama sakin ikinma

Tatlim bebegine olmaz ama sana olur cikmiyorsa sakin zorlama basur olursun. Kuru kayisi incir ilik su bir suru caresi var olmadi doktora git ilac iste ama sakin ikinma
Canim basurum var zaten ve git gide kötü oluyor kanama oluyor kayısı denedim olmadı bu hafya sonu doktora solicem bilgin var mı hamilelikte basurla ilgili

Canim basurum var zaten ve git gide kötü oluyor kanama oluyor kayısı denedim olmadı bu hafya sonu doktora solicem bilgin var mı hamilelikte basurla ilgili
Bana magnezyum verdi dr tuvalete cikmayida kolaylaştırıyor dedi ki gerçekten Onun içtim içeli çok daha rahatım yoksa karnım davul gibi olmuştu yinde tuvalete cikamiyordum

Canım benimde hemoroitim var ve kabızım ama hamilelik te oluyor normalde kabız değilim hamilelikte kullandığımız ilaçlar da yapıyor doktoruna söylersen değiştirir ve kabız lık içim bana şurup vermişti biraz iyi gelmişti ve ben birde yemek düzenimize de bağlıyorum sulu yemek yiyemiyorum hep kuru şeyler bulantı dan oda yapar bence

1-Goguslerimi parcalamak istiyorum bu nasil bir kasintidir.
2- Bugun biraz alisveris yaptim kizlar cok guzel hamilelik kiyafetleri gordum. Kendime kot tulum aldim hep hamileyken giymek istemisimdir. Oncekinde giymemistim. Hamilelere cok yakistiriyorum ben.
3.Cinsellikten bahsedilmis. Onceki hamileligimde ozel hastanede bir doktor banada ilk 3 ay kari koca olmak yok demisti. 2 kere gittim sadece bu doktora sonra degistirmek zorunda kaldim. Ozel klinigi olan bir profesorle devam ettim ardindan. Konusu acildiginda saglikli ilerleyen gebelikte yasaklamiyorum dedi. Benim zaten ilk 3 ayim kanamayla gecmisti sonrasinda 6 ay hicbir kisitlama yapmadan iliskiye girdik. Ki derler ki sperm erken doguma yol aciyor ama buna ragmen kizim 41 haftada dogdu. ben o yuzden kendimi nasil mutlu hissediyorsam oyle yapiyorum.
4-Bir bayan gelmisti aramiza oncelikle hos geldim Alinti yapamadim 39 yasinda 3 gebeligi kismet olursa da 2. bebegi olacakmis. Bunu okuyosa o anlar kendini. Valla helal olsun diyorum. O kadar ic ferahlatici ve bilge davranmis ki. Bunun yasla alakasi da yok. Mantik bu kadar guzel konusturulur. Hepimize ornek olmali kizlar stres zarardan baska ise yaramiyor.
5-Ay madde madde yazdim alintilar yapamadim reklamlardan sinir oldum. Yarinida iple cekiyorum insallah kalp atisini gorurum bebegimin. Hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…