- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.361
Aynen tatlım inşallah kocaman olcaklarbir aya kocaman olacaklar dimi15günde bile nasıl fark etmiş kocaman görünüyordu kesemde büyümüs Allah'ın en güzel mucizesi şu an içimizde şükürler olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar da 1 ay da bekleriz
Sorma canim daha sonrada testler tedirguinlik yapcak rahat biri olmayi cok isterdimSağolasın tatlımyaa işte şu içimizdeki tedirginlikler olmasa sorun yok da.. Şimdi kalbi atiyo ama acaba devam edicek mi konusu hep kafamda..
Insallah canimiçini ferah tut canım yoktur bişey rabbimin izniyle
Canim ya masallah nekadr rahatsin senin gibi olmayi cok isterdim gel sen buraya birlikte takilalm cok sevdim seniof boşver şimdi pimpiriği..çık dolaş hamile giysilerine bak..nerde ne varmış gör..fikir edin..sonra bak ne şanslıyız hamileliğin son 3 ayı aşırı sıcaklara denk gelmeyecek bunu düşün..mutlu ol:))
Aynen tatlım inşallah kocaman olcaklarbu arada bugün sağlık ocagina kayıt yaptırdım, ilk aşı 20 haftalık oldugundaymis, sana neler söylediler?
Tam olarak ben de bilemiyorum ama sanırım 2li taramada genel bir kontrol yapılıyor. Eğer şüpheli bir durumla karşılaşılırsa down gibi, o zaman farklı bir test amniyosentez yapılıyor diye biliyorum. Umarım öyle bir şüphe olmaz, ama Olursa ben de öyle bir test yaptırmayı düşünmem sanırım.hadi hayirlisi canim ya. Down sendromu testimi? onu ben yaptirmayacagim saniirm.
Cünkü 100% kesin olmuyo sonuc, down sendromlu diyip saglikli dogan bebeklerde var
yada terside oluyor allah korusun.
Benim korkum kalbi hala atiyormu acaba diye. 6+4 de gitmistim en son suan iki hafta gecti aradan randevumada bir hafta var. Cok zor beklemek. Insallah sagliklidir...
ah yerim seni.. :)) insanın 3. hamileliği ve 39 tane yaşı olunca oluyordur belki de böyle :)))inşallah güzel olucak..bak görün yakında çatlaklarımızı, tüylerimizi, dökülen saçlarımızı filan konuşuyor olucaz...sonra vay efendim nerde uyusun, hastane çantamıza ne koyalım, kafamıza ne tür kırmızı kurdele bağlayalım:) ahahaha..gör bak o kadar çabuk gelecek ki...yeter ki sağlık olsun ..Canim ya masallah nekadr rahatsin senin gibi olmayi cok isterdim gel sen buraya birlikte takilalm cok sevdim seni
Ay inşallah canim ya su 3 Ay bi gecse of heyecanli zevkli muhabbetlere gelsek artik daha once arkadaslar konusmustu hamileligimiz cok guzel bi zamana denk geldi diye gercekten oyle Yaz geliyor bahardayiz cabucak gecicek hic anlamicz nasil gectgni aslindaah yerim seni.. :)) insanın 3. hamileliği ve 39 tane yaşı olunca oluyordur belki de böyle :)))inşallah güzel olucak..bak görün yakında çatlaklarımızı, tüylerimizi, dökülen saçlarımızı filan konuşuyor olucaz...sonra vay efendim nerde uyusun, hastane çantamıza ne koyalım, kafamıza ne tür kırmızı kurdele bağlayalım:) ahahaha..gör bak o kadar çabuk gelecek ki...yeter ki sağlık olsun ..
Hoşgeldin canım. Kaç haftalık minigin?merhaba
2017 kasım annesi olacağım bende allah izin verirse....
İyiyim elhamdülillah aslında hep burdayım da pek yorum yazmıyorum bildiğim birşey olursa yazıyorum bulantım var ama olsun bebeğim iyi olsun da hiç önemli değilsaolasın canım. Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahsen nasılsın çok sık girmiyorsun. bulantın falan mı var?
Canım aynen bende senin gibiyim iki gündür iyiyim hatta Benimde akşam başlıyor bütün gün iyiyim akşam başlıyor merak etmeIyi olsak bi dert kotu olsak ayri Ben anlamadm bu isigenelde aksam daha kotu oluyorm aksama nasil olcam bakalm
Aslinda arada boyle iyi olmak cok iyi kac gundur neyemek yapablydm ne yiyebiliydm bugun azda olsa ev islerimki yapabildmCanım aynen bende senin gibiyim iki gündür iyiyim hatta Benimde akşam başlıyor bütün gün iyiyim akşam başlıyor merak etme
Geçen hafta da bi iki gün böyle iyi oldum canım evham yapmaya gerek yok benceAslinda arada boyle iyi olmak cok iyi kac gundur neyemek yapablydm ne yiyebiliydm bugun azda olsa ev islerimki yapabildm
kişisel bilgileriniz bölümünden yapacaksın canım ama sat bilmeden nasıl olacakgebelik takvimi nasıl oluşturuluyor tarif edebilirmisiniz.En son 6 sene önce aktif kullanmıştım burayı, unutmuşum
O bende var ya 4 kez hamile kaldım ilkinde anlamadım ama diğer 3 ünde hamile olduğumu rüyalarımdan anladım saçmalık sınırını zorlayan asla bitmeyen rüyalar. Bu kez giderek azalıyor sanki.Bende ayni durumdayim umarim yavas yavas azalmaya baslar .
Ruyalariniz ne durumda ben abuk sabuk ruyalar goruyorum
Allah sabrini verir heralde . Kurban olsun bana hem niye bosuoymuş3 ay yasak mı :) Adamlar boşayacak bizi
Ya bu arada bu Mart niye geçmiyorHala 2 gün var bitmesine Ben niyeyse o kadar sıkıldım ki Marttan bir an önce Nisan gelsin istiyorum Çok uzadı bu Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?