- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.381
Allah sabrini verir heralde . Kurban olsun bana hem niye bosuoymuş
Ben deeeSorma canim daha sonrada testler tedirguinlik yapcak rahat biri olmayi cok isterdim
Oyy maşallah Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canimm2 gün sonra iki aylık olcak bebişim ayyy çook heyecanlı
evet canım şükürler olsun duydumbir garip oblomov canımmmm benim çok sevindim duydun sende hayırlısıyla meleğinin kalp atislarini benim doktorum 10 gün sonra gel dedi testler falan var yapılacak dedi ama ben 1 hafta dolunca gidebilicem bu cumartesi
Aynen canim bugunum daha katlanir oldu kalp atisiyla moral geldi sanki bebegim iyi olsunda dedim hep.İyiyim elhamdülillah aslında hep burdayım da pek yorum yazmıyorum bildiğim birşey olursa yazıyorum bulantım var ama olsun bebeğim iyi olsun da hiç önemli değil
Bel kasik agrisi regl olacakmis gibi his hepsi normal canim. Sari akintida yanma koku kasinti yoksa o da normalİyi akşamlar kızlar, ben de 5+4 haftalik hamileyim çok bel ağrım var ve sarı akintim var 2 gündür normal mi bu doktora gitmelimiyim sizce kaşıntı yanma felan yok arada beyaz da geliyo ama çoğuna sarı akintim
Saol cnm cvp verdiğin için biraz rahatladımBel kasik agrisi regl olacakmis gibi his hepsi normal canim. Sari akintida yanma koku kasinti yoksa o da normal
Canım 4. Aydan itibaren yapıyorlar hamilelikte dişleri. 4-5-6 dışında yapmıyorlar. Sen yine de bir git bakalım ne önerecek.Kızlar dolgumun bir kısmı kırıldı düştü ben şimdi ne yapıcam dişçi birşey yapabilirmi?
Yaa iğnesiz dolguyu boşaltıp doldursa dayanabilir miyim birşey olurmu acaba dişçi bilirmi yanlış birşey yaparlar diyede korkuyorumCanım 4. Aydan itibaren yapıyorlar hamilelikte dişleri. 4-5-6 dışında yapmıyorlar. Sen yine de bir git bakalım ne önerecek.
canım doğumdan sonraya kadar dayanamayacak bir yerde mi yada şekilde mi dişin?...neden diyeceksin?benim de ilk hamileliğimde düştü yaptırdım ve 2-3 gün sonra gene düştü...hamilelikte bebek vücuttaki bütün kalsiyumu emdiği için dişler zayıflıyor haliyle... birçok kişide dolgu düşmesi veya diş kırılması bile duyabilirsin şaşırma...kalsiyum yönünden kendini takviye etmeyi ihmal etme..bol süt yogurt yumurta...gecmiş olsun şimdiden...Kızlar dolgumun bir kısmı kırıldı düştü ben şimdi ne yapıcam dişçi birşey yapabilirmi?
Daha yeni kırıldı dolgum üst dişim tamda göremiyorum zaten kayıplarım var korkuyorum tehlikeye atmak istemiyorum inşaAllah ağrı yapmaz hamilelik düşününce gidip kontrol edip dişlerimi yeni yaptırmıştım hemde olcağı varmış hayırlı sıcanım doğumdan sonraya kadar dayanamayacak bir yerde mi yada şekilde mi dişin?...neden diyeceksin?benim de ilk hamileliğimde düştü yaptırdım ve 2-3 gün sonra gene düştü...hamilelikte bebek vücuttaki bütün kalsiyumu emdiği için dişler zayıflıyor haliyle... birçok kişide dolgu düşmesi veya diş kırılması bile duyabilirsin şaşırma...kalsiyum yönünden kendini takviye etmeyi ihmal etme..bol süt yogurt yumurta...gecmiş olsun şimdiden...
Ben bugün doktora gittim tekrar 8+4 oldum doktor Protestan verdi her ihtimale karşı progestani gece hemen yatmadan önce uygulasak bir sıkıntı olur mu her kullanan bas donmesi diyor ilk defa kullacagaim da fitil olarak kullanacağım çok soru sordum kusura bakmabir garip oblomov gözün aydın canım :) maşallah bebisine
Kızlar baş dönmesi bende de oluyor progestan daha çok neden oluyor tabi..
Ve kalça ve bel agrilarim da var bacagima bile vuruyor yaklaşık iki buçuk ay önce bel fıtığı vardı bende. ilaç tedavisiyle geçti şimdi tekrar çıkmistir veya tam gecmemistir diye korkuyorum öyle ağrım olunca.. artık MR da giremem inşallah öyle bişey olmaz rahat geçer hamileligim
Sabah bulantilarina devam.. bir de acaba bebisin kalbi atıyor mu korkusu bende de var randevu süreleri uzun olunca insan böyle düşüncelere daha çok kapiliyor bende 11. Hafta dolmasını bekliyorum ikili test için giderim artık sonra yine bir ay sonra gel der muhtemelen o zaman da cinsiyetini öğreniriz inşallahAllah hepimize sağlık sıhhat versin insallah
Ben bugün doktora gittim tekrar 8+4 oldum doktor Protestan verdi her ihtimale karşı progestani gece hemen yatmadan önce uygulasak bir sıkıntı olur mu her kullanan bas donmesi diyor ilk defa kullacagaim da fitil olarak kullanacağım çok soru sordum kusura bakma
Çok teşekkür ederim Bende ilk defa kullanınca değişik geldi bir daha 12. Haftada gel dedu hayırlısıyla günler geçer insallahEstağfurullah canım sor tabi birbirimize bildiklerimizi söyleye söyleye yardımcı olacağız :) ben progestani hem gece yatmadan önce hem de sabah alıyorum ve senin gibi fitil olarak alıyorum fitil yoluyla almak yan etkileri daha da azaltiyormus internetten araştırdım ve zaten doktoruma söylemiştim başım dönüyor ilacı aldığımda diye o da bana alttan kullanmana ragmen mı demişti şaşırmıştı :)) anlayacağın az da olsa baş dönmesi yapıyor bende fakat sen sadece gece alacağın hiiic sıkıntı etme bence çünkü o zaman bişey anlamıyorsun uyudugun için.. benim gibi gece sık sık WC ye çıkan biriysen o ayrı uykulu uykulu bide baş dönmesi aman dikkat et o zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?