2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bulantili günler bitince geri kalani çok zevkli geçiyor. Bol iştahlı, içinde bebek tekmeleriyle, bebek alışverişiyle dolu mutlu gunler. Aslında çok güzel bi zaman ya şükürler olsun. Sıcaklar geldiğinde bulantılar çoktan bitmiş olacak Allahın izniyle. Benim ilk hamileliğimde 9.ayim ağustos du ne siz sorun ne ben anlatayım:))

bir garip oblomov canımmmm benim çok sevindim duydun sende hayırlısıyla meleğinin kalp atislarini benim doktorum 10 gün sonra gel dedi testler falan var yapılacak dedi ama ben 1 hafta dolunca gidebilicem bu cumartesi
evet canım şükürler olsun duydum benim bütün testler yapıldığı için belkide 1 ay sonrasına verdi randevuyu

İyi akşamlar kızlar, ben de 5+4 haftalik hamileyim çok bel ağrım var ve sarı akintim var 2 gündür normal mi bu doktora gitmelimiyim sizce kaşıntı yanma felan yok arada beyaz da geliyo ama çoğuna sarı akintim

Bel kasik agrisi regl olacakmis gibi his hepsi normal canim. Sari akintida yanma koku kasinti yoksa o da normal

Kızlar dolgumun bir kısmı kırıldı düştü ben şimdi ne yapıcam dişçi birşey yapabilirmi?
canım doğumdan sonraya kadar dayanamayacak bir yerde mi yada şekilde mi dişin?...neden diyeceksin?benim de ilk hamileliğimde düştü yaptırdım ve 2-3 gün sonra gene düştü...hamilelikte bebek vücuttaki bütün kalsiyumu emdiği için dişler zayıflıyor haliyle... birçok kişide dolgu düşmesi veya diş kırılması bile duyabilirsin şaşırma...kalsiyum yönünden kendini takviye etmeyi ihmal etme..bol süt yogurt yumurta...gecmiş olsun şimdiden...

Hastaneye gttm yatış yaptı dr. Koca bi serum taktı ondan evvelinde de kesede bebek varmı yok mu diye ultrasyon baktı. O kalbi gördüğüm an ne ağrı ne sızı ne baş dönmesi ne kusma..... Rabbim ne güzel şeydi o sesi .... şimdi serum bitti dinleniyorum inş. Tekrarlamaz

Daha yeni kırıldı dolgum üst dişim tamda göremiyorum zaten kayıplarım var korkuyorum tehlikeye atmak istemiyorum inşaAllah ağrı yapmaz hamilelik düşününce gidip kontrol edip dişlerimi yeni yaptırmıştım hemde olcağı varmış hayırlı sı

Ben bugün doktora gittim tekrar 8+4 oldum doktor Protestan verdi her ihtimale karşı progestani gece hemen yatmadan önce uygulasak bir sıkıntı olur mu her kullanan bas donmesi diyor ilk defa kullacagaim da fitil olarak kullanacağım çok soru sordum kusura bakma

Estağfurullah canım sor tabi birbirimize bildiklerimizi söyleye söyleye yardımcı olacağız :) ben progestani hem gece yatmadan önce hem de sabah alıyorum ve senin gibi fitil olarak alıyorum fitil yoluyla almak yan etkileri daha da azaltiyormus internetten araştırdım ve zaten doktoruma söylemiştim başım dönüyor ilacı aldığımda diye o da bana alttan kullanmana ragmen mı demişti şaşırmıştı :)) anlayacağın az da olsa baş dönmesi yapıyor bende fakat sen sadece gece alacağın hiiic sıkıntı etme bence çünkü o zaman bişey anlamıyorsun uyudugun için.. benim gibi gece sık sık WC ye çıkan biriysen o ayrı uykulu uykulu bide baş dönmesi aman dikkat et o zaman canim

Çok teşekkür ederim Bende ilk defa kullanınca değişik geldi bir daha 12. Haftada gel dedu hayırlısıyla günler geçer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…