- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #4.421
Canım yarın doktora mı gidiceksin inşaAllah duyarsın kalp atışını senden birşey istesem doktora sorarmısın dolgum kırıldı 8 haftalığım dolgu yapmak zararlımı ya da ne şekilde yapılmalı yapılırsa benim randevuma 2 hafta var fırsatın imkanın olursa sorarsan çok sevinirim sormazsanda yinede sağol1-Goguslerimi parcalamak istiyorum bu nasil bir kasintidir.
2- Bugun biraz alisveris yaptim kizlar cok guzel hamilelik kiyafetleri gordum. Kendime kot tulum aldim hep hamileyken giymek istemisimdir. Oncekinde giymemistim. Hamilelere cok yakistiriyorum ben.
3.Cinsellikten bahsedilmis. Onceki hamileligimde ozel hastanede bir doktor banada ilk 3 ay kari koca olmak yok demisti. 2 kere gittim sadece bu doktora sonra degistirmek zorunda kaldim. Ozel klinigi olan bir profesorle devam ettim ardindan. Konusu acildiginda saglikli ilerleyen gebelikte yasaklamiyorum dedi. Benim zaten ilk 3 ayim kanamayla gecmisti sonrasinda 6 ay hicbir kisitlama yapmadan iliskiye girdik. Ki derler ki sperm erken doguma yol aciyor ama buna ragmen kizim 41 haftada dogdu. ben o yuzden kendimi nasil mutlu hissediyorsam oyle yapiyorum.
4-Bir bayan gelmisti aramiza oncelikle hos geldim Alinti yapamadim 39 yasinda 3 gebeligi kismet olursa da 2. bebegi olacakmis. Bunu okuyosa o anlar kendini. Valla helal olsun diyorum. O kadar ic ferahlatici ve bilge davranmis ki. Bunun yasla alakasi da yok. Mantik bu kadar guzel konusturulur. Hepimize ornek olmali kizlar stres zarardan baska ise yaramiyor.
5-Ay madde madde yazdim alintilar yapamadim reklamlardan sinir oldum. Yarinida iple cekiyorum insallah kalp atisini gorurum bebegimin. Hepinize iyi geceler
aynen canım sağlıklı olsunlar da gerekirse 9 ay bile kullanırız :)Bana doktorum bir kutu bitir günde bir keZ kullan dedu sağlık olsun kullanalım da verişlerimiz bizimle olsun
Ne kusuri canim iyi yaptin aydinlanalim biz de :) iki doktoragittim biri iki kere biri uc kere kullan dedi dun gunde iki kere kullandim ama bugun uc kere kullanicam kahverengi akintim var cok korkuyorum pruloton igne de vurdular dun insallah atlatabilirim sen ne icin kullaniyordun canim lekelenmen mi var senin de
aynen benimde lekelenme falan yok şükür benim kesenin dışında kanama alanım varmış ondan vermişti doktor akintin ,çok ağrın olursa gel dmisti. J Jellybon_ arkadaşımızın dediği gibi doktorlar risklere karşı veriyolar progestani yani akrabalarım falan da var kullanan sanırım en iyi ve tek düşük riski ilacı o. İyi ki var progestanMerhaba benim akıntım yada herhangi bir kanama olmadı doktorum bebeğin tutunması icin kullan dedu riske atmayalım dedi
Tabi ki sorarim canim unutmazsam insallah. cunku insan heyecandan soracaklarini unutuyor.Canım yarın doktora mı gidiceksin inşaAllah duyarsın kalp atışını senden birşey istesem doktora sorarmısın dolgum kırıldı 8 haftalığım dolgu yapmak zararlımı ya da ne şekilde yapılmalı yapılırsa benim randevuma 2 hafta var fırsatın imkanın olursa sorarsan çok sevinirim sormazsanda yinede sağol
Bebeğine bişey olmaz canım ama senin de iyi hissetmen önemli. Ben önceki hamileligimde kabizlik durumunu çok yaşadım. Şimdiden kabızlığın varsa benim gibi önlem almani öneririm canım. Çünkü doğumdan hemen sonra daha kotu oluyor. Suyu bol içmeye çalış, ayva ve gün kurusu kayısı ye. Allah'ın izniyle çok iyi gelecek. Ben çok çektim o dertten, şimdi bunları tüketiyorum maşallah bana hicbir şikayetim kalmadı.Kızlar bende ki kabızlık çok kötü yaa çok zorlanıyorum bu aksam da çok zorlndim çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye
Canim basurum var zaten ve git gide kötü oluyor kanama oluyor kayısı denedim olmadı bu hafya sonu doktora solicem bilgin var mı hamilelikte basurla ilgili
Canim insallah guzel haberlerle gelirsinKızlar Günaydın hastanedeyim kalp atisini duymaya geldik inşallah duyarım hayırlı kandiller
Canim ne guzel tost yiyebiliyrsn ben herseydn sogumusum. Sabahlari iki zeytinKarnim zil çalıyor resmen ama istahim yok gece tost sabah tost sadece tost yiyorum şimdi yine tost yapcam bu sefer soguyacagim ondan da ne yesem acaba diye dusunuyorum. Yemeği kendim yapınca canımın çektiği bı yemek bile olsa yiyesjm kalmıyor artık. Ne yapılışını gorcem ne de kokusu gelcek bana. Oğlumda böyle değildim bu bebiş çektiriyor valla inşallah doğunca akıllı uslu olur oğlum tam tersine doğunca çok uğraştırdı beni ilk üç ay gece aglamalari falan. Komşular degisik yemek yapsa da bı tabak getirseler diye bakıyorum her gün
günaydın canım..hadi hayırlısı..haber ver bize deGunaydin arkadaslar ins bende yarin kalp atisi icin gidcem. Ins duyarim cok sabirsizm
peki baş dönmesi neden kaynaklıymış söylediler mi canımHastaneye gttm yatış yaptı dr. Koca bi serum taktı ondan evvelinde de kesede bebek varmı yok mu diye ultrasyon baktı. O kalbi gördüğüm an ne ağrı ne sızı ne baş dönmesi ne kusma..... Rabbim ne güzel şeydi o sesi .... şimdi serum bitti dinleniyorum inş. Tekrarlamaz
kıyamam sana yaKarnim zil çalıyor resmen ama istahim yok gece tost sabah tost sadece tost yiyorum şimdi yine tost yapcam bu sefer soguyacagim ondan da ne yesem acaba diye dusunuyorum. Yemeği kendim yapınca canımın çektiği bı yemek bile olsa yiyesjm kalmıyor artık. Ne yapılışını gorcem ne de kokusu gelcek bana. Oğlumda böyle değildim bu bebiş çektiriyor valla inşallah doğunca akıllı uslu olur oğlum tam tersine doğunca çok uğraştırdı beni ilk üç ay gece aglamalari falan. Komşular degisik yemek yapsa da bı tabak getirseler diye bakıyorum her gün
günaydın canım bugün ben de kalp atışı için gideceğim1-Goguslerimi parcalamak istiyorum bu nasil bir kasintidir.
2- Bugun biraz alisveris yaptim kizlar cok guzel hamilelik kiyafetleri gordum. Kendime kot tulum aldim hep hamileyken giymek istemisimdir. Oncekinde giymemistim. Hamilelere cok yakistiriyorum ben.
3.Cinsellikten bahsedilmis. Onceki hamileligimde ozel hastanede bir doktor banada ilk 3 ay kari koca olmak yok demisti. 2 kere gittim sadece bu doktora sonra degistirmek zorunda kaldim. Ozel klinigi olan bir profesorle devam ettim ardindan. Konusu acildiginda saglikli ilerleyen gebelikte yasaklamiyorum dedi. Benim zaten ilk 3 ayim kanamayla gecmisti sonrasinda 6 ay hicbir kisitlama yapmadan iliskiye girdik. Ki derler ki sperm erken doguma yol aciyor ama buna ragmen kizim 41 haftada dogdu. ben o yuzden kendimi nasil mutlu hissediyorsam oyle yapiyorum.
4-Bir bayan gelmisti aramiza oncelikle hos geldim Alinti yapamadim 39 yasinda 3 gebeligi kismet olursa da 2. bebegi olacakmis. Bunu okuyosa o anlar kendini. Valla helal olsun diyorum. O kadar ic ferahlatici ve bilge davranmis ki. Bunun yasla alakasi da yok. Mantik bu kadar guzel konusturulur. Hepimize ornek olmali kizlar stres zarardan baska ise yaramiyor.
5-Ay madde madde yazdim alintilar yapamadim reklamlardan sinir oldum. Yarinida iple cekiyorum insallah kalp atisini gorurum bebegimin. Hepinize iyi geceler
canım eğer gebelikte herhangi bir sorun yoksa 34. haftaya kadar ayda bir gidiliyorHanımlar bnm doktorum dün beni 2 hafta sonra gel diye çağırdı. Sizlerin gitme sıklığı nedir :) bana kalsa her hafta giderimm de :)
günaydın canımKizlar gunaydin kandiliniz mubarek olsun..
Canim pek bilgim yok tek bildigim seni normal hayattakinden daha sık rahatsiz edebilecegi ama iyi bakarsan insallah bir sey olmaz. Birde normal dogum da sıkintili genelde sezeryan oneriyor doktorlar. Tabi bu isin en son kismi bizim onlari dusunmemize cok var daha sen simdi doktorundan bu konuyla ilgili yardim al
günaydın canım inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar Günaydın hastanedeyim kalp atisini duymaya geldik inşallah duyarım hayırlı kandiller
Gunaydin arkadaslar ins bende yarin kalp atisi icin gidcem. Ins duyarim cok sabirsizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?