2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayirli aksamlar kizlar
Uyku tulumu kullanan varmi onerileriniz nelerdir bize hediye gelmisti cok terledi oyuzden kullanamiyorum terletmeyen tulumlar varmis kullanip memnun kaldiginiz varmi

Hayirli aksamlar kizlar
Uyku tulumu kullanan varmi onerileriniz nelerdir bize hediye gelmisti cok terledi oyuzden kullanamiyorum terletmeyen tulumlar varmis kullanip memnun kaldiginiz varmi
Soobe den almıştım geçen sene penye bi tulum sıfır kol
Gece çok sık uyanıp emmek istıyor emerken de terliyor malesef

İyi gunler kizlar. Bebeklerinizin yakasindaki yemek izlerini nasil geciriyorsunuz. Bizimkinde hep leke kaliyor
Ben baby&me leke cikariciyi kullaniyorum isim yoksa hemen yikadim mi en zor leke bile geciyor ama kuruyunca cok zor. Bizimde kiyafetlerimiz hep lekeli onluk kullanmayi sevmiyor saglik olsun yesinde ev kiyafetleri lekeli olsun diyorum artik

Benim bebegimde onluk taktirmiyor. Friendly leke cikarici kullaniyorum ama cikarmiyor. Kendi deterjanimizi bile denedim sonra kizimin deterjaniyla yikadim cikmamis. Aynen yesinlerde saglik olsun

İyi gunler kizlar. Bebeklerinizin yakasindaki yemek izlerini nasil geciriyorsunuz. Bizimkinde hep leke kaliyor

Güneşte kurutunca gecıyormus sanırım ama denemedim bizimkiler de hep lekeli evimiz ana caddede dısarı asmıyorum

Benim bebegimde onluk taktirmiyor. Friendly leke cikarici kullaniyorum ama cikarmiyor. Kendi deterjanimizi bile denedim sonra kizimin deterjaniyla yikadim cikmamis. Aynen yesinlerde saglik olsun
Oğlumun kıyafetleride hep lekeliydi. Geçen gün tavsiye üzerine amway in leke çıkarıcısını denedim. Taa yaz basından pijamasnda kalan şeftali lekesi bile cıkmış şok oldum kızlar deneyin bence. Hemen en büyük boyunu sipariş ettim

Kızlar bebeğinizin 24 saaitlik uyku düzenini ve süresini paylaşabilir misiniz.Ve gece uyanmaları oluypr mu?
2 hafta boyunca duzeni cok bozuldu. Neden oldugunu da anlayamadim. Dis falan çıkmadı. Ama bu son bir haftadir yine sakinlesti cok sukur. Ayagimda sallayarak uyutuyorum genelde. Gece 10buçuk gibi uyuyor. 9 civarı uyaniyor. Bir sıkıntısı yoksa. Sabah 6 7 arası o uyanmadan ben emziriyorum. 9 gibi uyanıyor. Kahvaltı yediriyorum.
12 gibi ilk uykusunu uyutuyorum. Genelde ilk uykusu cok sorunlu olmuyor, 1 saatten biraz fazla uyuyor. Uyaninca emiyor, 2 saat sonra ogle yemegi yiyor.
5 gibi de ikinci uykusunu uyutuyorum. Ama o sorunlu. 35 dakika gibi uyaniyor ama uykuya geri donmek istiyor, emzirerek ve ayagimda sallayarak bi yarim saat daha uyutmaya çalışıyorum ki uykusunu alsin. Ama bazen de uykuya dönemiyor, huysuz oluyor ikinci uykusu kisa sürünce. Uyku icinde emmediyse uyaninca emziriyorum. 2 saat sonra aksam yemegi yediriyorum
Gece de 10a doğru emzirip ayagimda sallıyorum. Genelde 40 dakikayı buluyor dalması.
Gece eger 4ten önce uyanirsa odasina girmiyorum, kendi kendine geri uyuyor. 4ten sonra uyanirsa, acıkmış olabilir diye emziriyorum ama bi sıkıntısı yoksa uyanmıyor. 6 7 arasi onu uyandirmadan emziriyorum. Eger hava aydinlandiktan sonra uyanirsa geri uyumuyor

Kızlar bebeğinizin 24 saaitlik uyku düzenini ve süresini paylaşabilir misiniz.Ve gece uyanmaları oluypr mu?
Uyku düzeni falan kalmadı bizde . Emerek uyuyor ama son bir hafta on gündür iyice abarttı durumu memeden hiç ayrılmıyor gecgece boyunca ben oturuyorum o da sürekli emerek uyumaya çalışıyor kucağımda. tabi bende bel sırt ve boyun ağrısından ölecem artık . Beşiğinde ne var anlamadım yatırdığım anda uyanıyor

6 7 arasi uyanma 11 gibi ilk uyku suresi belli olmuyor ama en az 1 saat eger 45 dkdan once uyanirsa hemen tekrar uyutuyorm snra 16 da 2. Uyku yine en az bi saat uyuyor gece uykusuna 21 olmadan geciyor. Gecede cok ugrasmisym bi ara beslenmesini birakmak icin olmadi ama suan kenidisi hic uyanmiyor uyansa bile kendi kendine uyuyor . Gundz uykularnda yanina uzaniyorm 20 dk snra uyumus oluyor kendi kendine gece uykusuna gecerkende kucagmda tipısliyorm tam dalmadan yatagina birakiyorm. Uykusuna bende cok dikkat ediyorm bazen uyuyor cok guzel bazn uyaniyor 45 dk altinda uyanirsa dedigim gibi hemen geri uyutuyorm.

Akşam 9 gibi uyuyor, sabah 7 gibi uyanıyor. Gece iki kez emmek için uyanıyor.
Gündüz ilk uykusu; uyandıktan 3 saat sonra uyutuyorum. Yaklaşık 1,5 saat uyuyor
2. Gündüz uykusu; ilk uykudan uyandıktan yaklaşık 3,5 -4 saat sonra uyutuyorum.
Yaklaşık 1 - 1,5 saat uyuyor. (Bazen 45 dk. Uyuduğu da oluyor.)
Tabi bunlar bir sıkıntısı yoksa :)
Diş çıkartıyor birkaç gündür düzeni bozuldu biraz...

Akşam 9 gibi uyuyor, sabah 7 gibi uyanıyor. Gece iki kez emmek için uyanıyor.
Gündüz ilk uykusu; uyandıktan 3 saat sonra uyutuyorum. Yaklaşık 1,5 saat uyuyor
2. Gündüz uykusu; ilk uykudan uyandıktan yaklaşık 3,5 -4 saat sonra uyutuyorum.
Yaklaşık 1 - 1,5 saat uyuyor. (Bazen 45 dk. Uyuduğu da oluyor.)
Tabi bunlar bir sıkıntısı yoksa :)
Diş çıkartıyor birkaç gündür düzeni bozuldu biraz...
Benimki de size benzer durumda. Ya bu arada sizin bebelerde benim ki gbi. Elde avuç durmuo hep kucak hep mizmiz. Hep ağlak. Yani altını alip giydirmek için güç enerji kalmio

Bebeğimi akşam duşunu aldırdıktan sonra 20:30-21:00 arasında yatağına koyup yatağın yanına oturuyorum. Ninni söylüyorum. Eğer o gün içerisinde enejisini yeterince atmışsa 5 dk içinde kendi kendine uyuyor. Ama baktım yatakta oynamaya başladı hiç uykusu yok, o zaman yere uzanıyorum gözlerimi kapatıyorum o da yatakta bi oraya bi buraya zıplayıp oynaya oynaya yorulup uyuyor:)

Gece bazen bir bazen de 2 kez kalkıp emiyor. Emip hemen tekrar geri uyuyor. Sabah da 8 gibi tamamen kalkıyor. Uyandıktan 3,5 saat sonra bi uykusu var 1 saatlik. Öğle yemeği, oyun, dışarda gezme vs sonrasında, yani bi 3,5-4 saat sonra yine 1 saat uyuyor. 15:30 gibi uyuyup 16:30 gibi kalkıyor. Akşam uykusuna da 4 saat kalmış oluyor. Sonrası da artık gece uykusuna geçiyor zaten. Gündüz toplam 2 saatten fazla asla uyumuyor yani. Ona yetiyor. Gece uykusunu güzel alıyor.

Aksam en gec 21de uyumus oluyor emzirerek uyutuyorum daha uykusuna dalmadan yatagina koyuyorum bazen mizmizlanir pis pis yaparim uyur bazen koyar koymaz uyur ilk uykusu yaklasik 3 ya da 4 saat suruyor bazen gece 2 kere bazen abartip 5 kere kalkiyor ama ac oldugu icin degil meme destekli uyudugu icin uyaniyor memeyi agzina alir almaz uyuyor. Ogle uykusu en az 3 saat suruyor. Oyle uykusu dedigim kahvaltiyi yapar yapmaz uyudugu uyku oluyor 8 de kalkip 9 10 gibi kahvalti yapiyor 11 gibi uyuyor 3 saat sonra uyaniyor ara ogun yiyor oynuyor saat 5e dogru uyuyup 1.5 saat sonra uyaniyor.aksam yemegini o uyurken hazirladigim icin 7 olmadan yediriyorum aksamda 9 gibi uyuyor. Ama tabi bu saatlerde kaymalar olabiliyor yemek yedikten sonra uyumak istemesine bir care bulamadim

Benimki de size benzer durumda. Ya bu arada sizin bebelerde benim ki gbi. Elde avuç durmuo hep kucak hep mizmiz. Hep ağlak. Yani altını alip giydirmek için güç enerji kalmio
Benim oğlumda hareketli dediğin gibi altını alırken ter içinde kalıyorum. Durmuyor yerinde hiç. Onun dışında genelde uykusu gelince mızmız oluyor..
kendi kendine vakit geçiren bir bebek çok şükür..

Aksam en gec 21de uyumus oluyor emzirerek uyutuyorum daha uykusuna dalmadan yatagina koyuyorum bazen mizmizlanir pis pis yaparim uyur bazen koyar koymaz uyur ilk uykusu yaklasik 3 ya da 4 saat suruyor bazen gece 2 kere bazen abartip 5 kere kalkiyor ama ac oldugu icin degil meme destekli uyudugu icin uyaniyor memeyi agzina alir almaz uyuyor. Ogle uykusu en az 3 saat suruyor. Oyle uykusu dedigim kahvaltiyi yapar yapmaz uyudugu uyku oluyor 8 de kalkip 9 10 gibi kahvalti yapiyor 11 gibi uyuyor 3 saat sonra uyaniyor ara ogun yiyor oynuyor saat 5e dogru uyuyup 1.5 saat sonra uyaniyor.aksam yemegini o uyurken hazirladigim icin 7 olmadan yediriyorum aksamda 9 gibi uyuyor. Ama tabi bu saatlerde kaymalar olabiliyor yemek yedikten sonra uyumak istemesine bir care bulamadim
Iki öğün mu yiyor bebeginz

X