- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.981
Anne sutu ile muhallebi yapan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun, darısı bize :)Ve bizimde alttan bir dişimiz patlamış.Şimdi dişi olduğunu bile bile emzirmeye daha çok korkuyorum...
Bizim disimiz dort bucuk aylikken cikti. Vee ara ara cidden fena isiriyor. Geneldede eline kemirmesi icin birseyler verdiysem ondan hemen sonra emzirirsem mutlaka isiriyodu hemde arka arkaya bikac kez. Sonra buna dikkat ederek emzirdim isirmadi kuzucum.ayirt edemiyor neyi nasil yiyecek ogrenecekler zamanlaVe bizimde alttan bir dişimiz patlamış.Şimdi dişi olduğunu bile bile emzirmeye daha çok korkuyorum...
Aaa bak ben bunu düşünmedim bende biraz dikkat ediym üst dişler çıktımı şu anda benim kızım da 4.5 aylık 2 dış çıkardı alttan sanırım üst çıkıyor simdi ama 5 aylık bu kadar kısa sürede üst cikarmi bilemedimBizim disimiz dort bucuk aylikken cikti. Vee ara ara cidden fena isiriyor. Geneldede eline kemirmesi icin birseyler verdiysem ondan hemen sonra emzirirsem mutlaka isiriyodu hemde arka arkaya bikac kez. Sonra buna dikkat ederek emzirdim isirmadi kuzucum.ayirt edemiyor neyi nasil yiyecek ogrenecekler zamanla
Bizde suan alt iki dis var. Ustte gorunen bisey yok daha ama ne bulursak agza goturme modundayiz. Ben de bilmiyorum nezaman cikacak ust dislerAaa bak ben bunu düşünmedim bende biraz dikkat ediym üst dişler çıktımı şu anda benim kızım da 4.5 aylık 2 dış çıkardı alttan sanırım üst çıkıyor simdi ama 5 aylık bu kadar kısa sürede üst cikarmi bilemedim
Ben de şu organik gıda satan sayfalardan almayı düşünüyorum orda hem keçiboynuzu unu irmik çorba karışımları bebek tarhanaları herşey var hatta benim kızımda inek sütü alerjisi olduğundan ona uygun atıştırmakıklar bile varBen meyva sebze ne varsa irmik herşeyi organik pazarlardan haftalık gidip alıyorum. Artı onlara bile güvenemiyorum ama en azından 2 yaşına kadar böyle yesin istiyorum
Kizlar laktazim damla kullanan var mi
Buzdolabında durmasi gerekiyor ya, geceleri surekli emiyor. Aglayan bebegi birakip damlaya koş al gel damlat geri götür, gel bebegi emzir cok zor oluyor. Belkj bi çözümü olan vardir diye sordum.Şu an kullanan mı yoksa kullanmış olanı mı soruyorsun. Biz kullandık bir dönem.
Buzdolabında durmasi gerekiyor ya, geceleri surekli emiyor. Aglayan bebegi birakip damlaya koş al gel damlat geri götür, gel bebegi emzir cok zor oluyor. Belkj bi çözümü olan vardir diye sordum.
Abartmıyorsun tabiki sinir bozucu bi durum ve hiç hoş değil. Tavrını tepkini koy.özele saygı diye hiç birşey kalmamışHanımlar iyi günler iki gündür canim çok sıkkın ben mi abartıyorum yoksa normal mi bilmiyorum sizlere de sormak istedim. Siz olsanız ne yaparsınız ? komşularım da oğluşumun benden habersiz fotoğrafını çekme yarışı başladı resmen ya. Benden izin istemek yok lütfedip söylemiyorlar bile. Önce bir komşum çekmiş sonra da diğer komşuya göstermiş bir de benim haberim olmadan çektiğini de söylemiş sonra o da video çekmeye çalışırken farkettim hemen elimle çocuğumun yüzünü kapatıp kızdım o zaman öğrendik diğer komşunun da foto çektiğini bir şekilde sildirdim ama yeter mi tabi yetmez dün yine çekmye çalıştı. Ya bu normal mi ben mi abartıyorum misafir olarak geliyorlar bi çay koymaya mutfağa kadar gidiyorum sonuç bu.
Valla benimki başladı ama bende anlamadım otururken kıvrım kıvrım bir sağa gidiyor hop sola dönüyor mama sandalyesinden sarkiyor eğiliyor doğruluyor ne yaptığı belli değil oturmak mi istemiyor çözemedimkızlar merhaba bebekleriniz oturmaya başladımı benim oğlan hiç oturmak istemiyor kaydırıyor hemen kendini ayaklarını ite ite geri gidiyor sanırım emekleme denemelerine başladı:)
Benimkini oturtunca ayaklarını tutuyo direk öne düşüyo:))kızlar merhaba bebekleriniz oturmaya başladımı benim oğlan hiç oturmak istemiyor kaydırıyor hemen kendini ayaklarını ite ite geri gidiyor sanırım emekleme denemelerine başladı:)