2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hanımlar iyi günler iki gündür canim çok sıkkın ben mi abartıyorum yoksa normal mi bilmiyorum sizlere de sormak istedim. Siz olsanız ne yaparsınız ? komşularım da oğluşumun benden habersiz fotoğrafını çekme yarışı başladı resmen ya. Benden izin istemek yok lütfedip söylemiyorlar bile. Önce bir komşum çekmiş sonra da diğer komşuya göstermiş bir de benim haberim olmadan çektiğini de söylemiş sonra o da video çekmeye çalışırken farkettim hemen elimle çocuğumun yüzünü kapatıp kızdım o zaman öğrendik diğer komşunun da foto çektiğini bir şekilde sildirdim ama yeter mi tabi yetmez dün yine çekmye çalıştı. Ya bu normal mi ben mi abartıyorum misafir olarak geliyorlar bi çay koymaya mutfağa kadar gidiyorum sonuç bu.

Kızlar selam hepimize kolay gelsin valla bebişler ek gıdaya geçince işler daha da arttı sanki :hamarat:
Biz meyvelerden başlamış bulunduk artık dönemem de şimdi çorbalara başlıcam daha sonra kahvaltılara başlarım çorbalara irmik kullanıyoruz ya siz normal market irmiği mi verdiniz yoksa organik irmik mi aldınız

Ve bizimde alttan bir dişimiz patlamış.Şimdi dişi olduğunu bile bile emzirmeye daha çok korkuyorum...
Bizim disimiz dort bucuk aylikken cikti. Vee ara ara cidden fena isiriyor. Geneldede eline kemirmesi icin birseyler verdiysem ondan hemen sonra emzirirsem mutlaka isiriyodu hemde arka arkaya bikac kez. :işsiz:Sonra buna dikkat ederek emzirdim isirmadi kuzucum.ayirt edemiyor neyi nasil yiyecek ogrenecekler zamanla

Bizim disimiz dort bucuk aylikken cikti. Vee ara ara cidden fena isiriyor. Geneldede eline kemirmesi icin birseyler verdiysem ondan hemen sonra emzirirsem mutlaka isiriyodu hemde arka arkaya bikac kez. :işsiz:Sonra buna dikkat ederek emzirdim isirmadi kuzucum.ayirt edemiyor neyi nasil yiyecek ogrenecekler zamanla
Aaa bak ben bunu düşünmedim bende biraz dikkat ediym üst dişler çıktımı şu anda benim kızım da 4.5 aylık 2 dış çıkardı alttan sanırım üst çıkıyor simdi ama 5 aylık bu kadar kısa sürede üst cikarmi bilemedim

Aaa bak ben bunu düşünmedim bende biraz dikkat ediym üst dişler çıktımı şu anda benim kızım da 4.5 aylık 2 dış çıkardı alttan sanırım üst çıkıyor simdi ama 5 aylık bu kadar kısa sürede üst cikarmi bilemedim
Bizde suan alt iki dis var. Ustte gorunen bisey yok daha ama ne bulursak agza goturme modundayiz. Ben de bilmiyorum nezaman cikacak ust disler

Ben meyva sebze ne varsa irmik herşeyi organik pazarlardan haftalık gidip alıyorum. Artı onlara bile güvenemiyorum ama en azından 2 yaşına kadar böyle yesin istiyorum
Ben de şu organik gıda satan sayfalardan almayı düşünüyorum orda hem keçiboynuzu unu irmik çorba karışımları bebek tarhanaları herşey var hatta benim kızımda inek sütü alerjisi olduğundan ona uygun atıştırmakıklar bile var :super:

Arkadaşlar dis cikariyoruz, uykusuz gecelere devam :KK43:
Zaten pek bir huysuzdu, ustune dis sıkıntısı ateş yapıyor yavruma :KK43:
Neler önerirsiniz?

Buzdolabında durmasi gerekiyor ya, geceleri surekli emiyor. Aglayan bebegi birakip damlaya koş al gel damlat geri götür, gel bebegi emzir cok zor oluyor. Belkj bi çözümü olan vardir diye sordum.

Ben de aynı koşturmacayı yaşadım hep.. :110: valla şu an aklıma sadece şu yalıtımlı soğuk tutan çantalardan alıp içerisine jelli buzlardan koyup damlayı da gece yatarken çantayla yanıma koymak geldi. O jelli buzlarla yalıtımlı çantayla sağdığım donmuş sütleri koyup şehirlerarası yolculuk yapmışlığım var.

Hanımlar iyi günler iki gündür canim çok sıkkın ben mi abartıyorum yoksa normal mi bilmiyorum sizlere de sormak istedim. Siz olsanız ne yaparsınız ? komşularım da oğluşumun benden habersiz fotoğrafını çekme yarışı başladı resmen ya. Benden izin istemek yok lütfedip söylemiyorlar bile. Önce bir komşum çekmiş sonra da diğer komşuya göstermiş bir de benim haberim olmadan çektiğini de söylemiş sonra o da video çekmeye çalışırken farkettim hemen elimle çocuğumun yüzünü kapatıp kızdım o zaman öğrendik diğer komşunun da foto çektiğini bir şekilde sildirdim ama yeter mi tabi yetmez dün yine çekmye çalıştı. Ya bu normal mi ben mi abartıyorum misafir olarak geliyorlar bi çay koymaya mutfağa kadar gidiyorum sonuç bu.
Abartmıyorsun tabiki sinir bozucu bi durum ve hiç hoş değil. Tavrını tepkini koy.özele saygı diye hiç birşey kalmamış

kızlar merhaba bebekleriniz oturmaya başladımı benim oğlan hiç oturmak istemiyor kaydırıyor hemen kendini ayaklarını ite ite geri gidiyor sanırım emekleme denemelerine başladı:)
Valla benimki başladı ama bende anlamadım otururken kıvrım kıvrım bir sağa gidiyor hop sola dönüyor mama sandalyesinden sarkiyor eğiliyor doğruluyor ne yaptığı belli değil oturmak mi istemiyor çözemedim

X