2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben bi hata yaptım sanırım gittim en pahalı oyun halisindan aldım. Evde de var oyun halısı ama dedim dağa kapsamlı olursa durur diye benimkide malesef saat yönünde halıyı geziyor:))kaç aylık oldu
Birşey alırken en güzeli olsun istiyorsun ama bebeklerin sağı solu belli olmuyor.
5 aylık bebeğim canım

Bebeğim bazı geceler sık uyanıyor (genelde gaz yüzünden. gazı tamamen düzelmedi çünkü) hemen endişeye kapılıyorum düzenimi bozulacak diye. Sen geliyorsun aklıma canım. Uyumayan bebek çok zor. Allah yardım etsin.
Umarım bebeğin sıkıntıları yüzünden uyuyamıyordur, sıkıntıları çözülünce uyur.
Fakat uyumaması kendi genel yapısıyla ilgiliyse o daha kötü çünkü
İnşallah gideceğin doktor çözer sorunlarını....

Canım 4. Ay için 450gr iyi değil mi? Benim ki geçen ay 500 gr almıştı, bu ay nasıl olur bbilmiyorum hala hastayız, aşıyı iyi olana kadar erteledi sağlık merkezi...
Ben de 6 ay olmadan geçmek istemiyorum, Dün bi yazi okudum 4 aylıkken ek gıdaya geçme sebebi çocuğun hareketlenerek daha fazla enerji harcaması ve anne sütünün yeterli olmaması deniliyordu... Dünya da farklı iki görüş var birisi 6 ay kesin beklenmeli diyor(Dünya sağlık örgütü de bunu benimsiyor), diğeri 4 ay olunca da verilebilir diyor...

Kızlar alerji testinin sonucu çıktı kızımın orta düzeyde inek sütüne alerjisi varmış yani diyete devam hastalıktan bi de yiyecek bişey bulamamaktan 1haftada 2kilo vermişim dün bi deneyeyim diye fırın makarna yemiştim kızım bugün sancılı bir şekilde ağlıyo aptal kafambir de süt ürünleri diyeti yapan arkadaşlar kalsiyum için tablet falan kullanıyo musunuz

Alerji testi nasıl yapıldı canim

Hmm tamam canım bizdede kan ve kaka bakıldı bişey çıkmadı da ekstra başka bir test var mı diye merak ettim. Geçmiş olsun umarım en yakin zamanda duzelir

Genel kilosu az benimkinin ya geçen ay da 430 gr almıştı. idrar enfeksiyonundan dedik o geçti bu ay yine az almış. Ben süt ürünleri alerjisinden şüphelenip diyet yapıyorum zaten yoğurt falan vermem bebeğime beklicem 6.aya kadar. Geçmiş olsun size de iyileşmedi mi henüz.

Bize devlet hastanesi yapmadı testi hele bi ek gıdaya başlasın dedi yani çocuğun illa yoğurt mu yemesi gerekiyor alerji varsa çıkması için

Benim kızımda 5 bitti 6.ayına girdi ben yavas yavas basladım. Su an pirincli kasık maması yogurt ve meyve püresi veriyorum. Meyve olarak elmayı denedim. Armut da denicem kabıza iyi geliyomus. Dünde az bisey patates havuc pirinc ve zeytinyagiyla sebze puresi yaptim corba gibi afiyetle yedi daha yokmu diyo obur olucak bu kız. Ama dedigim gibi az az veriyorum ve hepsini 1 gunde vermiyorum. Emmeyide birakmadi yine cok güzel emiyo. Masallah insallah boyle devam eder.

Geçmiş olsun canım. İnşallah ikinizde biran önce Kurtulursunuz sıkıntılarınızdan...

merhaba kızlar bi görünüp kayboldum

çocuk durmayinca giremedim ama genel olarak okudum takip ettim yazılanlari

bizim alerji sadece süt veya sut ürünlerine değil anladığımiz kadariyla

bugün tekrar kanlı mukuslu ishal olmustu, bu arada zaten ishali hic duzelmemisti

kan sonucu da bugün çıktı gittim, etkilecek duzeyde bi süt alerjisi yok dedi, bugun tekrar kanli kaka oldugunu soyleyince sadi konuktaki bi bi doktora yonlendirdi, burda pahalı olur testler dedi

cumaya normal doktora randevu aldık ondan da cocuk gastroenteroloji uzmanına gecicez sanirim

benim fark ettigim yumurta balik domates belki daha da bi bi suru vardir

icim icimi yiyo gelisimi olumsuz etkilencek bebegim zarar gorcek diye

alerjiden dolayi ishal olup da diyetle normale dönen var mi kac gun sürdü

ikinize de gecmis olsun canim inşallah gecicek bugunler de
yesil yaprakli sebzelerde kalsiyum varmış
yaprak sarmasi semizotu ispanak vs tuketebilirsin

bizim coklu besin alerjisi var sanirim kim bilir ne zaman tani konup kendimize bi bi cizcez

Sadi konuk ta hangi doktor? Bende artık götürmek istiyorum Kan olmadı hiç kakada ama mukustan kasıtı bi türlü çözemiyorum.Birde çenesinde,çene altında ve şimdi gördüm,kolunda da kızarıklık,kabuklanmalar var...

bu arada inetnette aratirurkena rota virüs aşısının alerjiyi tetikledigini yazmışlar

bizimki bide uc dozdu Üçüncü olcak daha

acim enerjim yok bebek durmuyo yalnizim kemiklerim agriyo enerjim yok
her an bunalima girebilirim gibi hissediyorum

bizim doktor hasret hanım dedi canım ama benim gittigim hastanede calisiyomus esi o yüzden dedi, belki daha iyi bi doktor vardir hem bu bayan aklinda bulunsun hem baska doktor da araştır

ben İstanbul'un yabancisiyim
hamile kalana kadar da hayatimda toplasan bes kere gitmemisimdir hastaneye
allah kimseyi düşürmesin ya ne kadar zormus

mukus böyle sumuksu bi yapisi oluyo canim bizimki sadece mukus seklinde kaka yapiyo bisey dokundugunda ve icnde kan oluyo ishali de uzun sürüyo
kırmızı noktalar geçmişti yumurta yiyince yine çıkmış az once farkettim
domateste de poposu boydan boya asiri derecede kötü pisik pisik olmuştu

yüzünde de kırmızı noktalar vardi vardi şimdi onlarda kuru kuru kabuklanma gibi olmuş

Bizimkinin oyle her zaman değil ama genelde bezini açtığımda poposundan beze incecik,dediğin gibi sümük gibi yapışan şeyler oluyor.Ben balgamı bu şekilde attığını düşünüyordum.Bugün bariz belliydi ama mukuslu olduğu...

Benimde dişlerim ağrıyor,göğüslerim acıyor,oğlumda ağlayıp durdukça sinirlerim zıplıyor.Kambur oldum,göbeğim geri çıktı,saçlar darmadağın,hep topuz,kaşlar kıllar tüyler,iyice salmışım kendimi,toparlamayada halim yok

balgami ya da salya yutarsa onu da o sekilde atabiliyomus, beni yaniltan zaten iki iki buçuk ayliktan beri dis cikarmaya çalışması, hos hala cikmadi o disler ya.

ben de alerjiden olabilecek butun belirtiler distendir dedim hep o yüzden çok vakit kaybettim

her dusa girdigimde jiletle temizliyorum ben her yerimi yapacak vakit yok çünkü

butun gun kucagimda gezmek istiyo artik on dkdan sonra kollarim agriyo tasiyamiyorum

inşallah bir an önce gecer sıkıntıları miniklerin ya

Sağolasın genel durumu iyileşti ama öksürük geçmedi birtürlü.
Genel kilosu düşük olsa bile bu aydan sonra istesen uğraşsan da 1kg almaz sanırım, bi de hareketli diyorsun ya ondan da kilo alımı az olabilir mi

kk birinci noteri ishal olduğunu nasıl belirledin canım, benim kızım hala sıvı şeklinde yapıyor kakasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…