- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.921
O sütleri genelde kullanamayacaksa banyo suyuna koyuyorlar o şekilde değerlendirebilirsin içirmeyeceksen
Emzirme sanatı grubunda okumuştum. Böyle alerjisi olan bebeklerin anneleri diyete başlayınca dokaptaki sütlerini alerjisi olamayan bebeklere gönderiyor yada banyo suyuna koyuyolarmış. Sanırım cildine iyi geliyor.O nasıl oluyormuş diye sorsam? Ne faydası varmış ve de? Dondurucuda çok süt birikti ve sanırım hepsini tüketemiyeceğim. Ek gıdaya kadar zamanı geçebilecek olanlar var ki zaten sadece şu sıkma kaşıklarla içirebiliyorum o sütleri, biberonu tamamen reddetti artık..
Bende cok fazla oturtmuyorum aradabir. Ama sürekli otrmak istiyor ağlıyor oturtmayınca. Ellerini tutunca hemen oturma pozisyonuna geliyo hatta ayağa kalkıyo hemen. Bakalım bende kontrolde doktoruna soracağımCanım benim bebeğim bugün tam 5 aylık oldu. Ben hiç oturtmadım.. kaçıncı ayda oturmaya başlıyorlar tam bilmiyorum. 6.ayda oturur diyorlar bana. Doktora en son 3. Ay kontrolünde gitmiştik. Neyse salı günü sorarım artık...
Bu arada benim bebeğimde biberon almıyodu. Ve mayısta işe başlayacağım annem bakacak. Oğlum da emerek uyuyor ve kalıkla süt içse asla uyumaz.O nasıl oluyormuş diye sorsam? Ne faydası varmış ve de? Dondurucuda çok süt birikti ve sanırım hepsini tüketemiyeceğim. Ek gıdaya kadar zamanı geçebilecek olanlar var ki zaten sadece şu sıkma kaşıklarla içirebiliyorum o sütleri, biberonu tamamen reddetti artık..
Bebeği hala dönmeyen varmı ya. Ayın 8 inde 5 aylık olacak ama asla dönmüyor. Dönmeye çalışmıyor bile. Yüzüstü de koyunca çok sıkılıyor ağlıyor ama dönmüyor. Ama iş oturmaya gelince dünden razı. Artık 10-15 saniye desteksiz oturuyor. Otururken ayağı kalkmaya çalışıyor. Adım atmak istiyor. Hiç yataksı yok hep oturmak ayagı kalkmak istiyor. Acaba dönmemesi bi sorun olurmu. Böyle giderse emeklemeyecek heralde
Bende cok fazla oturtmuyorum aradabir. Ama sürekli otrmak istiyor ağlıyor oturtmayınca. Ellerini tutunca hemen oturma pozisyonuna geliyo hatta ayağa kalkıyo hemen. Bakalım bende kontrolde doktoruna soracağım
Canım sıkma kaşığı nerden hangi marka aldın.ben bi tek medelanınkini buldum o da çok pahalıO nasıl oluyormuş diye sorsam? Ne faydası varmış ve de? Dondurucuda çok süt birikti ve sanırım hepsini tüketemiyeceğim. Ek gıdaya kadar zamanı geçebilecek olanlar var ki zaten sadece şu sıkma kaşıklarla içirebiliyorum o sütleri, biberonu tamamen reddetti artık..
Rotanın 2.dozu da yarın bizim. 4.ay aşılarıyla beraber yaptıracağız. 2.ay aşıları benim kızımda da huzursuzluk yapmıştı birkaç gün. Aşılar uyku yapar derler ama bizde tam tersi bütün gün uyumamıştı ama ateş olmamıştı. Bakalım yarın nasıl olacak.4. Ay aşısı bizde birkaç gün huzursuzluk yaptı sadece....
uyku düzeni bozulmaz inşallah ama bozulsada aşının etkisi geçince tekrar normale döner canım.
Bizimde salı günü rota aşısının 2. Dozu var. İlk dozu çok yan etki yaptı korkuyorum yine aynı şeyleri yaşayacağım diye
Canım sıkma kaşığı nerden hangi marka aldın.ben bi tek medelanınkini buldum o da çok pahalı
Benim de çok değildi iki poşet vardı attım çöpeBenim de diyetten oncesinde sagdigim sutler var buzlukta ama en fazla 3 4 pakettir. Tam yorumu alintilayamadim ama lutfen banyo suyuna koymayin. Alerjen şeyle temas etmemesi de önemli. Doktorlar hastanede kendi kontrollerinde inek sutu damlatiyorlar mesela bebegin bacagina. Direk tepki veren bebekler oluyor. Inek sutu iceren anne sutuyle de temas etmemesi öneriliyor. O kadar diyet yapıyoruz boşa gitmesin.
Benim 1 ayı gecti diyet ama o catlayarak ağlaması gecmedi malesefyarib prof dr zeynep tamaya gidecehiz insallah anlar su cocugun derdini, cok zor dun gece toplam 3 saat uyudu o da 20 dk 30 dk kesik kesik
Oyun halısında bazen yarım saat oyalanıyor bazen de beş dakika sonra sikiliyor ben uzaktan izlersem beni görmezse oyalanıyorKızlar bebeklerini oyun halisinda ne kadar süre bırakıyorsunuz?
Bide ayni durumdayız beş gün sonra beş aylık olacak donmeyi pek istemiyor ama oturttugun zaman hemen kalkıp yürümek istiyor :)) sağlık ocağına kontrole gittiğimde soracağım. Bu iste bir terslik var mi diyeBebeği hala dönmeyen varmı ya. Ayın 8 inde 5 aylık olacak ama asla dönmüyor. Dönmeye çalışmıyor bile. Yüzüstü de koyunca çok sıkılıyor ağlıyor ama dönmüyor. Ama iş oturmaya gelince dünden razı. Artık 10-15 saniye desteksiz oturuyor. Otururken ayağı kalkmaya çalışıyor. Adım atmak istiyor. Hiç yataksı yok hep oturmak ayagı kalkmak istiyor. Acaba dönmemesi bi sorun olurmu. Böyle giderse emeklemeyecek heralde
Ben bi hata yaptım sanırım gittim en pahalı oyun halisindan aldım. Evde de var oyun halısı ama dedim dağa kapsamlı olursa durur diye benimkide malesef saat yönünde halıyı geziyor:))kaç aylık olduYarım saat- 40 dk falan duruyordu fakat artık oyun halısında fazla kalmıyor. İyice hareketlendi yüz üstü dönüyor ve saat yönünde dönüp duruyor. Bazen geri geri gidiyor:). Anlayacağın oyun halısı kesmiyor artık yumurcağı
Bu vitaminle kan damlası çok kafamı karıştırıyor kızlar vermek istemiyorum ikisini de içinde zararlı maddeler var. Temiz içerikli arıyorum ikisini de. Ferromixin şase ve carlson baby drops kullanan var mı?
Şu an sağlık ocağının verdiği monovit i kullanıyorum. Demir kullanmıyorum
Bu vitaminle kan damlası çok kafamı karıştırıyor kızlar vermek istemiyorum ikisini de içinde zararlı maddeler var. Temiz içerikli arıyorum ikisini de. Ferromixin şase ve carlson baby drops kullanan var mı?
Şu an sağlık ocağının verdiği monovit i kullanıyorum. Demir kullanmıyorum
Hangi Demir markalarını önerdi acabaBen d vitamini olarak wellcare kullanıyorum. Eczanelerde bulabilirsiniz, onda paraben yok. Bizim sağlık ocağı da devit vermişti, 15 gün dalan kullandım 1. Ay kontrolünde doktorumuz bıraktırdı o damlayı. Demir için verileni de kullanma dedi bi kaç tane isim verdi yurtdışından getirilebilir mi diye. Türkiye de bi tek sidefer temiz içerikli ama o da bazı çocuklarda alerji yapabiliyor hemen başlama demire bi 5 aylık olsun önce dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?