- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.901
Doktorumuz bir sorun olmayacağını söyledi.Meraba benim de 5 aylık kızım var daha demir ilacı kullanmaya başlamadım. Çok olmuş yazalı ama birşey sorabilir miyim? Kullandığınız demir ilacı sidefer in prospektüsünde 4-10 yaş arası kullanıma uygundur yazıyor mu? Ben de kızımda sidefer kullanmak için aldım ama içinden çıkan kağıtta böyle yazdığı için tereddüt ettim. Teşekkürler şimdiden.
Kaşık biberon denedin mi canım ? Benim oğlum da biberon almıyor.15 Mayıs'ta is başı yapacam. İnş.alisir biberona.Aminn canım ben en kötü durumda kalınca şırıngayla verdim yeni doğduğu zamanki gibionu da çok az alıyo işte hayırlısı bir şekilde büyüyecekler bakalım
Hayırlısı bakalım o zaman ya deneyip görücez mamayı biberonla veremeyince hippin pirinç unu ve 5 tahıllısıyla karıştırıp kaşık mamasına dönüştürdüm bir müddet böyle vericem zaten beni sürekli emiyo kilo vermesin diye asıl alerji ek gıdaya geçince zorlucak beni herhaldetahliller de çıkmama ihtimali çok yüksek. O yüzden biz yaptırmadık canım. En iyi yöntem deneme yanılma. Diyetine göre gözlemliceksin. Yediğim tepki veriyorsa alerjisi vardır
İlk zamanlar ben de sütlü mama veriyordum. Gayet güzel içiyorlardı kızarmadan. Bi belirti vermese de bağırsağı tahrip ediyormuş biz bilmeden. Doktor demişti genelde alerji 3. Aydan sonra patlak verir. Öncesinde belirti vermeyebilir.
Yok canım kaşık biberon denemedim bakayım olmazsa alayım bi de öyle deneyeyim dün marketten küçük alıştırma bardağı Aldım onunla denicem bir de size de çok geçmiş olsum canımDoktorumuz bir sorun olmayacağını söyledi.
Kaşık biberon denedin mi canım ? Benim oğlum da biberon almıyor.15 Mayıs'ta is başı yapacam. İnş.alisir biberona.
Benimde sütüm çok az ama borcum çok fazla oldu geçenyıl hamilelik denk geldi ondan önceki yıl lohusaydım (büyük bebeğim 21 aylık) daha önceki yıl yine hamileydim (o gebelik düşükle sonuçlanmıştı) çok borcum oldu bu yıl tutmayı düşünüyom inşallah sütüm etkilenmezBen hic guvenemiyorum kendime sahsensimdi bile bebege yetecek kadar sutum var yok arasi. Sağınca 30 cc bile çıkmıyor. Gecen seneden de borc var,bu sene de ustune binerse yil icinde nasil tutarim o kadar borcu bilmiyorum ama kendime dr guvenemiyorum. Uykusuzluk, açlık, bebek bakimi, sut uretimi..
Benimde inşallah etkilenmez zaten üç aydır meme reddi var gün içerisinde mutlu sakin Olduğu anı kolluyırum emzirmek için. İnşallah ramazana kadar oda düzelirBi arkadaşım tuttu ve sütü etkilenmedi, ben de tutmayı istiyorum ve deneyecegim eğer sıkıntı yaşarsam tutmam... geçen sene hamileyken de denemiştim çok şükür tutabildim, 6 aylık oluyor kızım ek gıdaya da başlayacağız o zaman inş... tadımlık olacak ama faydası olur mu bilmem
Cok gecmis olsun. Doğumla birlikte hepimiz antibiyotik kullandik. Ama kafanıza gore olmaz doktor kontrolünde kullanin gerek varsaKızlarr enzirirken antibiyotik kullanan var mı çok kötü boğaz rnfeksiyonu oldum ateşim çıktı bütün vücudum ağrıdan kırılıyo ağrı kesici içtim yatmadan ama p ile başlayandn etkisi geçti yine titriyorum ne yapcapımı bilemedim
Çok sağol canım acile geldim şimdi viral bir durummuş Allahtan antibiyotiğe gerek yok dedi hava veriyolar şimdi doktor ben de bi ilaç yazamıcsm dedi ağrı kesici ve sprey vercem dedi bol sıvı ılık çaylar o da hepsi değil tabiki emzirirken bazıları içilmiyoCok gecmis olsun. Doğumla birlikte hepimiz antibiyotik kullandik. Ama kafanıza gore olmaz doktor kontrolünde kullanin gerek varsa
15dk falan sıkılmadan oynuyor,sıkılınca kucaklıyoruzKızlar bebeklerini oyun halisinda ne kadar süre bırakıyorsunuz?
Bizde zaten uyku duzeni hic yok. Gece uykusu bile deliksiz 2 saat degilKızım bugün tam 4 aylık ve yarın aşıları var. Uyku düzenini çok güzel oturttuk maşallah, aşılardan sonra bozulur mu ki diye korkuyorum. Sizde nasıl oldu?
Yarım saat- 40 dk falan duruyordu fakat artık oyun halısında fazla kalmıyor. İyice hareketlendi yüz üstü dönüyor ve saat yönünde dönüp duruyor. Bazen geri geri gidiyor:). Anlayacağın oyun halısı kesmiyor artık yumurcağıKızlar bebeklerini oyun halisinda ne kadar süre bırakıyorsunuz?
4. Ay aşısı bizde birkaç gün huzursuzluk yaptı sadece....Kızım bugün tam 4 aylık ve yarın aşıları var. Uyku düzenini çok güzel oturttuk maşallah, aşılardan sonra bozulur mu ki diye korkuyorum. Sizde nasıl oldu?
Kızlar bugün süt ürünleri tüketmeyeli 8 gün oldu. Bebeğimin kakası da yeşil ve mukuslu halinden normale dönmeye başlamıştı
Ben dün bi hata yaptımgeçen haftalarda sağdığım sütler vardı buzlukta. Bunlar bozulmadan vereyim dedim bi biberon verdim çocuğa. Hiç aklıma gelmedi o sütleri sağdığımda diyete başlamamıştım. Bugün bebeğim kaka yaptı İçi afedersiniz mukus doluydu tekrar başa döndük. Nasıl kızdım kendime anlatamam
Canım benim bebeğim bugün tam 5 aylık oldu. Ben hiç oturtmadım.. kaçıncı ayda oturmaya başlıyorlar tam bilmiyorum. 6.ayda oturur diyorlar bana. Doktora en son 3. Ay kontrolünde gitmiştik. Neyse salı günü sorarım artık...Bebeği hala dönmeyen varmı ya. Ayın 8 inde 5 aylık olacak ama asla dönmüyor. Dönmeye çalışmıyor bile. Yüzüstü de koyunca çok sıkılıyor ağlıyor ama dönmüyor. Ama iş oturmaya gelince dünden razı. Artık 10-15 saniye desteksiz oturuyor. Otururken ayağı kalkmaya çalışıyor. Adım atmak istiyor. Hiç yataksı yok hep oturmak ayagı kalkmak istiyor. Acaba dönmemesi bi sorun olurmu. Böyle giderse emeklemeyecek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?