2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktorumuz bir sorun olmayacağını söyledi.

Aminn canım ben en kötü durumda kalınca şırıngayla verdim yeni doğduğu zamanki gibi onu da çok az alıyo işte hayırlısı bir şekilde büyüyecekler bakalım
Kaşık biberon denedin mi canım ? Benim oğlum da biberon almıyor.15 Mayıs'ta is başı yapacam. İnş.alisir biberona.

Kızlar bu arada aklınızda bulunsun bebeğiniz eğer hasta ise demir damlası kullanmayı kesin.hastaligin direncini artiriyormus.doktorumuz öyle söylemişti aklıma geldi uyarayim dedim.bir haftadır demir ilacı kullanmıyoruz biz.hala atlatamadik öksurugu.bir de pişik eklendi bu duruma.

Hayırlısı bakalım o zaman ya deneyip görücez mamayı biberonla veremeyince hippin pirinç unu ve 5 tahıllısıyla karıştırıp kaşık mamasına dönüştürdüm bir müddet böyle vericem zaten beni sürekli emiyo kilo vermesin diye asıl alerji ek gıdaya geçince zorlucak beni herhalde
Doktorumuz bir sorun olmayacağını söyledi.

Kaşık biberon denedin mi canım ? Benim oğlum da biberon almıyor.15 Mayıs'ta is başı yapacam. İnş.alisir biberona.
Yok canım kaşık biberon denemedim bakayım olmazsa alayım bi de öyle deneyeyim dün marketten küçük alıştırma bardağı Aldım onunla denicem bir de size de çok geçmiş olsum canım

Benimde sütüm çok az ama borcum çok fazla oldu geçenyıl hamilelik denk geldi ondan önceki yıl lohusaydım (büyük bebeğim 21 aylık) daha önceki yıl yine hamileydim (o gebelik düşükle sonuçlanmıştı) çok borcum oldu bu yıl tutmayı düşünüyom inşallah sütüm etkilenmez

Benimde inşallah etkilenmez zaten üç aydır meme reddi var gün içerisinde mutlu sakin Olduğu anı kolluyırum emzirmek için. İnşallah ramazana kadar oda düzelir

Kızlarr enzirirken antibiyotik kullanan var mı çok kötü boğaz rnfeksiyonu oldum ateşim çıktı bütün vücudum ağrıdan kırılıyo ağrı kesici içtim yatmadan ama p ile başlayandn etkisi geçti yine titriyorum ne yapcapımı bilemedim

Cok gecmis olsun. Doğumla birlikte hepimiz antibiyotik kullandik. Ama kafanıza gore olmaz doktor kontrolünde kullanin gerek varsa

Cok gecmis olsun. Doğumla birlikte hepimiz antibiyotik kullandik. Ama kafanıza gore olmaz doktor kontrolünde kullanin gerek varsa
Çok sağol canım acile geldim şimdi viral bir durummuş Allahtan antibiyotiğe gerek yok dedi hava veriyolar şimdi doktor ben de bi ilaç yazamıcsm dedi ağrı kesici ve sprey vercem dedi bol sıvı ılık çaylar o da hepsi değil tabiki emzirirken bazıları içilmiyo

Geçmiş olsun K karayipkorsani Çabucak atlatırsın inşallah...

Ya kızlar,oğlumun kulakları bana biraz önde gibi geliyor :) Kepçe değil ama yakın gibi hissediyorum.Hala yumuşak,katlanıyor yatarken.Hep yüzüstü yattığından katlanma sorunu yoktu ama üzerinede tam yatmadığından mı ne.Saç bandı takıyorum şimdi ama bu saatten sonra iş yarar mı bilmem.Birde saçları yok,ondanda gözüme batıyor olabilirmi ki acaba :)

Kızım bugün tam 4 aylık ve yarın aşıları var. Uyku düzenini çok güzel oturttuk maşallah, aşılardan sonra bozulur mu ki diye korkuyorum. Sizde nasıl oldu?

Kızım bugün tam 4 aylık ve yarın aşıları var. Uyku düzenini çok güzel oturttuk maşallah, aşılardan sonra bozulur mu ki diye korkuyorum. Sizde nasıl oldu?
Bizde zaten uyku duzeni hic yok. Gece uykusu bile deliksiz 2 saat degil ama 4.ay aşılarını olduğu gun tum gunduz uyudu. 2.ayda 37.6ya kadar atesi olmustu, ilacsiz atlatmistik. 4.ayda 37.3e kadar oldu. Huzursuzluk yapmadi sadece o gun gunduz cok uyku yaptı

Kızlar bebeklerini oyun halisinda ne kadar süre bırakıyorsunuz?
Yarım saat- 40 dk falan duruyordu fakat artık oyun halısında fazla kalmıyor. İyice hareketlendi yüz üstü dönüyor ve saat yönünde dönüp duruyor. Bazen geri geri gidiyor:). Anlayacağın oyun halısı kesmiyor artık yumurcağı

Bebeği hala dönmeyen varmı ya. Ayın 8 inde 5 aylık olacak ama asla dönmüyor. Dönmeye çalışmıyor bile. Yüzüstü de koyunca çok sıkılıyor ağlıyor ama dönmüyor. Ama iş oturmaya gelince dünden razı. Artık 10-15 saniye desteksiz oturuyor. Otururken ayağı kalkmaya çalışıyor. Adım atmak istiyor. Hiç yataksı yok hep oturmak ayagı kalkmak istiyor. Acaba dönmemesi bi sorun olurmu. Böyle giderse emeklemeyecek heralde

Kızlar bugün süt ürünleri tüketmeyeli 8 gün oldu. Bebeğimin kakası da yeşil ve mukuslu halinden normale dönmeye başlamıştı

Ben dün bi hata yaptım geçen haftalarda sağdığım sütler vardı buzlukta. Bunlar bozulmadan vereyim dedim bi biberon verdim çocuğa. Hiç aklıma gelmedi o sütleri sağdığımda diyete başlamamıştım. Bugün bebeğim kaka yaptı İçi afedersiniz mukus doluydu tekrar başa döndük. Nasıl kızdım kendime anlatamam

4. Ay aşısı bizde birkaç gün huzursuzluk yaptı sadece....
uyku düzeni bozulmaz inşallah ama bozulsada aşının etkisi geçince tekrar normale döner canım.
Bizimde salı günü rota aşısının 2. Dozu var. İlk dozu çok yan etki yaptı korkuyorum yine aynı şeyleri yaşayacağım diye

O sütleri genelde kullanamayacaksa banyo suyuna koyuyorlar o şekilde değerlendirebilirsin içirmeyeceksen

Canım benim bebeğim bugün tam 5 aylık oldu. Ben hiç oturtmadım.. kaçıncı ayda oturmaya başlıyorlar tam bilmiyorum. 6.ayda oturur diyorlar bana. Doktora en son 3. Ay kontrolünde gitmiştik. Neyse salı günü sorarım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…