- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #37.441
Kan damlasından oluyor o canım benim büyük kızımdada olmuştu kakasında falan korkmuştum bide kusardı hep ondan sonra nasıl bişeyse kıyafettende zor çıkıyor doktora söyledim kusuyor diye üzüm pekmezi ver 1 çay kaşığı o zaman demişti valla ara ara veriyordum o dönemKızlar önceden konuşulmuştu ama bulamadım. Bebeğimin yüzünde sürekli kızarıklıklar oluyor ve ve geçiyor kakada sümüksü yapıda hep. Bugün ilk defa o Demir danlasını verdim üç kere Kaka yaptı normalde iki günde bir yapardı. Son kakasında da küçük küçük kan vardı parça parça gibi. Çok huzursuzum küçük bi ilçede yaşıyorum doğru dürüst doktorda Yok acaba besin alerjisi mi
Kan damlasını kestiniz mi pekiKan damlasından oluyor o canım benim büyük kızımdada olmuştu kakasında falan korkmuştum bide kusardı hep ondan sonra nasıl bişeyse kıyafettende zor çıkıyor doktora söyledim kusuyor diye üzüm pekmezi ver 1 çay kaşığı o zaman demişti valla ara ara veriyordum o dönem
Kızlar önceden konuşulmuştu ama bulamadım. Bebeğimin yüzünde sürekli kızarıklıklar oluyor ve ve geçiyor kakada sümüksü yapıda hep. Bugün ilk defa o Demir danlasını verdim üç kere Kaka yaptı normalde iki günde bir yapardı. Son kakasında da küçük küçük kan vardı parça parça gibi. Çok huzursuzum küçük bi ilçede yaşıyorum doğru dürüst doktorda Yok acaba besin alerjisi mi
Lazer kesim Türkiye de pek tercih edilmiyo yapan hastaneler var ama.evet lazerle yapiyolarmis
Kırmızılık değilde damla damla kan vardıKan damlası kakada kırmızılık yapıyor. Bende aldım ama kendi doktorumuza kontrole gidene kadar vermeyeceğim
Oğlumda da bazen bikaç yerinde sinek ısırığı gibi kızarıklıklar cıkıp bikaç dakika sonra geçiyor sebebini anlayamadım
Gördügüm seyin pipisi oldugunu düsündüm sadece :)Merhaba teşekkür ederim yorumun için, nereden anlıyorsunuz sadece merak ettim Benim de ilgimi çekti bu konu
Konuşulmuştur belki ben kaçırdım
Yarık damak ayrıntılı usgde görünmedi mi?
Bende sizle ayni durumlari yasiyorum buyuk kizim mayista 3 olacak gunum onla ugrasmakla geciyr cok mizmiz huysuz bazen aglama krizlerine giriyr bana kardesine saldiriyr kiş gunu ciplak disari cikmaz istiyr onu bunu giymeyecm diye tutturuyr cok cok uzuluyorum ona kendimi yetersz hissediyrm bazen acaba 2. Cocuk icin cokmu erken oldu bugunler bizm icin cok zor geciyr ama allah saglik versin tum yavrulara gececek bu sikintili gunler ins.Aleyküm Selam canım.
Kızım 28 aylık oldu , ben oğlan 2 aylıkken kızı memeden kestim çünkü fıttırıyordum artık.
2 yaş sendromu kız 23 aylıkken tam da oğlanla hastaneden çıkmışken başladı bizde. Ben hatta kardeş kıskançlığı dedim ama değilmiş. Yerli yersiz tutturmalar, yerlere kendini atmalar, huysuzluk, mızmızlık, iştahsızlık hepsi vardı.
Hani şu sokakta kendini yere atıp debelenen bebeler olur ya (ben anne değilken kınamazdım ama gene de anlam veremezdim, ya şımarık der ya anne babayı suçlardım) o halleri bile yaşadık.
Çok şükür geçti canım. Şimdi “onu giymeyeceğim, bu çorabı istemiyorum” inadı var bizde ama o da büyüyor seçimleri ve keyif aldıkları gibi beğenmedikleri de olacak diyorum. Normal karşılıyorum.
Oğlum rahat bir bebek çok şükür, koltuğa oyun halısını serip üstüne yatırıp tüm gün kızla evcilik ve etkinlik içinde halının üstünde debelenip duruyorum. Allah can sağlığı versin geçiyor bugünler, büyüyorlar.
Sana da kolaylıklar diliyorum.
Ben hala kızımla yatıyorum
Oğlumun da karyolasını yatağa bitiştirdim ben ortada oğlan sağda kız solda, babaları başka odada
Oğlan biraz büyüsün ikisine oda yapacağım inşallah. Şimdilik bebeklerle uyumaktan memnunum, büyüyünce nazları, tripleri bitmez bari bu hallerinin keyfini çıkarayım diyorum
Operasyonunuz inşallah kolay ve acısız geçer, oğluş çok sağlıklı ve mutlu günler geçirir. Şimdiden geçmiş gitmiş olsun.
Bizi de bilgilendirirsin.
Bende sizle ayni durumlari yasiyorum buyuk kizim mayista 3 olacak gunum onla ugrasmakla geciyr cok mizmiz huysuz bazen aglama krizlerine giriyr bana kardesine saldiriyr kiş gunu ciplak disari cikmaz istiyr onu bunu giymeyecm diye tutturuyr cok cok uzuluyorum ona kendimi yetersz hissediyrm bazen acaba 2. Cocuk icin cokmu erken oldu bugunler bizm icin cok zor geciyr ama allah saglik versin tum yavrulara gececek bu sikintili gunler ins.
Aşı huysuzlugu gitti çok şükür canim bugün gelişimsel pediatri kontorulumuz vardı onun huysuzlugunu çekiyoruz şimdideRica ederim canim nasil oldu kizin duzeldimi
Canm bende bebislerle beraber uyuyorum biri sagda biri solda babada diger odada yalnz keyf yapiyr cocuklarin tum sorumluluklari benm ustumde bazen cok yoruluyrm bizimde az dinlenmeye kendimize vakit ayirmaya ihtiyacimiz var ama. Babamiz sdc aksamlari cocuklarla oyun oynuyr o da soylenerekBen hala kızımla yatıyorum
Oğlumun da karyolasını yatağa bitiştirdim ben ortada oğlan sağda kız solda, babaları başka odada
Oğlan biraz büyüsün ikisine oda yapacağım inşallah. Şimdilik bebeklerle uyumaktan memnunum, büyüyünce nazları, tripleri bitmez bari bu hallerinin keyfini çıkarayım diyorum
Operasyonunuz inşallah kolay ve acısız geçer, oğluş çok sağlıklı ve mutlu günler geçirir. Şimdiden geçmiş gitmiş olsun.
Bizi de bilgilendirirsin.
Ay ayni beni yazmışsın sanki,benim kızım da nisanda 3 olacak,arada ağlama krizleri oluyor küçük ağlayinca ona bakıyoruz ya bem de ağlayım benimle ilgilensinler diye düşünüyor sanırım ama bazen nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum merhamet etsem hep ağlar mi diyorum yoksa görmezden gelsem tekrarlamaz ağlamanın bi faydası yokmuş diye mi düşünür ama uzun sürüyor, soyunma mevzu bizde de var3 yaşında vücudunu tanımaya çalışıyor ya ben ona bağlıyorum kendini öyle görmek bakmak incelemek istiyor...Bende sizle ayni durumlari yasiyorum buyuk kizim mayista 3 olacak gunum onla ugrasmakla geciyr cok mizmiz huysuz bazen aglama krizlerine giriyr bana kardesine saldiriyr kiş gunu ciplak disari cikmaz istiyr onu bunu giymeyecm diye tutturuyr cok cok uzuluyorum ona kendimi yetersz hissediyrm bazen acaba 2. Cocuk icin cokmu erken oldu bugunler bizm icin cok zor geciyr ama allah saglik versin tum yavrulara gececek bu sikintili gunler ins.
Huysuzlugu bikacgundur biraz var canim usuyormu baska bi sebebimi var bilmiyorum hep gezdirelim istiyo. Kontrolumuze az kaldi gidince sorucam. Belkide ayarlayamiyodur prematureligin de bi etkisi varmi bilmiyorumNe desem bilemedim. Üşüyen bebek huysuzlanır ağlar. Huysuzluğu fln varmı?
doktoruna mı sorsan acaba? Belki henüz vücut ısısını ayarlayamıyordur.
Bide ferrumu araştır istersen ben onu kullaniyorum yogun bakim doktoru verdi bize hasyanedeykende onu veriyolardiAşılarımızı olduk,bende dahil :) Rotayı da olabildik çok şükür...
Ve kan damlasını da aldık,vegaferon.Hiç kullanasım yok onu yaa...
Birde aşıdan sonra ateşi çıkanlar oldu mu? Ne verdiniz,fitil mi şurup mu? Şurup verme dedi,fitil kullan çıkarsa dedi ama pek güvenemiyorum ben...
Bizimki resmen kikirdiyorKızlar sizin bebişler kahkaha atmaya başladı mı benim kızım cumartesi 4 ayı dolduruyo sürekli gülüyo kahkaha atıcak gibi oluyo ama bi tam çıkartamadı sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?