2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Azkullanilmiskaynanamvar selam nasılsın iki küçükle hayat nasıl gidiyor?

Oğlumdan yana bir sıkıntımız Yok Allah’a şükür artık yarık damaklı doğmasının şokunu da attım üstümden, öyle emzirememe üzüntüsünü de yavaş yavaş aşıyorum ne yapayım kader utansın diyorum Hale’n daha sütümü sağarak veriyorum

Sütüm kesilir korkusuyla kızımı Hale’n daha emziriyorum

Yalnız kızımda şu iki yaş sendromu dedikleri durumu yaşıyoruz sanırım çok yıprandım çok yoruldum 21 aylık oldu senin büyük kaç aylık oldu?

Oğlumun ameliyatına da az kaldı inşallah 2.5 ay kadar

Arkadaşlar benim kızım 3.5 aylık bir aydır salyası akıyor, emdikten sonra genel olarak hep kusuyor, mendil yetistiremiyordum,sürekli üstünü değiştiriyordum, geçen üçgen atkı aldık o kadar rahat ettim ki size de öneririrm ıslandıkça sadece onu değiştiriyorum
Evet canim ev cok sicak en düşük drrecede yaniyo kapatincada cok soguk oluyo daha dusuk olmuyo malesef. 19 cok dusuk degilmi ben bazen 22 de usuyorum
Büyük kızım çok sıcak kanlı, sıcağı sevmiyor, ben de üşümüyorum açıkçası...

Aleyküm Selam canım.
Kızım 28 aylık oldu , ben oğlan 2 aylıkken kızı memeden kestim çünkü fıttırıyordum artık.

2 yaş sendromu kız 23 aylıkken tam da oğlanla hastaneden çıkmışken başladı bizde. Ben hatta kardeş kıskançlığı dedim ama değilmiş. Yerli yersiz tutturmalar, yerlere kendini atmalar, huysuzluk, mızmızlık, iştahsızlık hepsi vardı.

Hani şu sokakta kendini yere atıp debelenen bebeler olur ya (ben anne değilken kınamazdım ama gene de anlam veremezdim, ya şımarık der ya anne babayı suçlardım) o halleri bile yaşadık.
Çok şükür geçti canım. Şimdi “onu giymeyeceğim, bu çorabı istemiyorum” inadı var bizde ama o da büyüyor seçimleri ve keyif aldıkları gibi beğenmedikleri de olacak diyorum. Normal karşılıyorum.
Oğlum rahat bir bebek çok şükür, koltuğa oyun halısını serip üstüne yatırıp tüm gün kızla evcilik ve etkinlik içinde halının üstünde debelenip duruyorum. Allah can sağlığı versin geçiyor bugünler, büyüyorlar.
Sana da kolaylıklar diliyorum.

Benimki de 3 buçuk aylık aynı gün doğum yapmıştık sanırım seninle. Benimkinin de salyası çok akıyor köpük yapıyor bi de eli hep ağzında. Önü çok ıslanıyor diye önlük takıyorum ben de iyi oldu. Dişi mi çıkıyor acaba. Dişlik veriyorum eline ama hakimiyeti tam sağlayamadığı için bazen ağzına yüzüne çarpıp ağlıyor : ) kusma bizde de çok var. Hele dün öyle bi kustu ki abartısız bir bardak vardı sanırım. Doktor günde 2 su bardağından fazla kusmadığı sürece endişelenme diyor.

Çoğu gitmiş azı kalmış maaşallah size her şey yoluna girmek üzere o zaman.

Ne güzel yazmışsın canım:) ben de hep internetten okurdum ve aa Benim çocuk öyle olmaz ben onu sevgiyle sabırla büyütüyorum derdim:) ah bizim kuzulara ya benim oğlan da oyun halısını sereyim oynar kendi kendine, oğlumu gördükçe Zaten kızım ne zor bir bebekmiş iyi ki ilk olan kızım ikinci olan oğlum olmuş diyorum:)

Oğlum hayırlısıyla amelşyat olsun kızımı sütten kesip yatağını ayıracağım kızımla 6 aylık olduğundan beri beraber uyuyorum oğlumun da hakkı var benle uyumaya kızımı ayırıp amelşyat ile beraber oğlumla yatmayı düşünüyorum (amelşyattan sonra çok acı çekşyornuş kuzu 2-3 saat sürüyormuş amelşyat çok korkuyorlarmış uzun süre travma yaşıyorlarmış)

Bizim kız yerlerde tepinmeyi bıraksa biz de evcilik oynayacağız da:) ah ah biter inş bu durum

Konuşulmuştur belki ben kaçırdım
Yarık damak ayrıntılı usgde görünmedi mi?

Arkadaslar oğlumun saçı çok dökülüyo kazıtmayı düsünüyorum ama kafası üşür diye korkuyorum siz ne dersiniz üşür mü sizce?

Ben hala kızımla yatıyorum
Oğlumun da karyolasını yatağa bitiştirdim ben ortada oğlan sağda kız solda, babaları başka odada
Oğlan biraz büyüsün ikisine oda yapacağım inşallah. Şimdilik bebeklerle uyumaktan memnunum, büyüyünce nazları, tripleri bitmez bari bu hallerinin keyfini çıkarayım diyorum

Operasyonunuz inşallah kolay ve acısız geçer, oğluş çok sağlıklı ve mutlu günler geçirir. Şimdiden geçmiş gitmiş olsun.
Bizi de bilgilendirirsin.

Biz kontrole gittik canım biraz zor geçti sanırım yapışmış bizim de kabuğunu felan soydu oğlum çok ağladı canımdan can gitti o ağladıkça

Biz kontrole gittik canım biraz zor geçti sanırım yapışmış bizim de kabuğunu felan soydu oğlum çok ağladı canımdan can gitti o ağladıkça
Aynen bizim de onu soyarken ağladı. Olacak o kadar bunlar. Yapacak birsey yok. Sunnet oldu buyudu annesi onu evde yapmaya devam etmemiz lazım.

Biz de ateş yapmamıştı asi ama eğer ateşini ara ara takip et çıkıyor gibi olursa üstünü incelt çok kalın giydirme

Merhaba kızlar dişi çıkan var mı hiç benim kızım sanki çıkaracak gibi geliyor yerleri belli olmuş şişmiş gibi huysuz değil Allahtan emerken biraz emince ağlıyor feryat figan 3 yaşındaki kızımda en arka azılarını çıkarıyor ateşi oluyor 3 gündür kulağı acıyor diyor

24 Kasım aynıydı sanırım, elleri sürekli ağzında, doğduğundan beri parmak emiyor zaten,salyası çok ama dişine baktım dişeti çok beyaz durmuyor, ilk kızım 6 aylıkken çıkarmıştı bu nasıl olur bilmiyorum... Bazen çok kusuyor bazen az belli olmuyor, kilo alımı iyi olduğu için önemsemiyorum, ilk kızım az emerdi hic kusmazdı, bu çok emiyor, ikisinin de kilo alımı iyiydi

Benin kızımda 22 aralık oda öyle eller ağızda cokur cokur emiyor :) ağızda hep salya tükürük ağzına baktığında yerleri belirginleşmiş büyük kızım 7 aylıktı çıkarttığında

Kızlar önceden konuşulmuştu ama bulamadım. Bebeğimin yüzünde sürekli kızarıklıklar oluyor ve ve geçiyor kakada sümüksü yapıda hep. Bugün ilk defa o Demir danlasını verdim üç kere Kaka yaptı normalde iki günde bir yapardı. Son kakasında da küçük küçük kan vardı parça parça gibi. Çok huzursuzum küçük bi ilçede yaşıyorum doğru dürüst doktorda Yok acaba besin alerjisi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…