- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.961
Egzama için cocuk alerjisi doktoruna giderseniz daha iyi olur. Kortizon malesef tedavi edici degil, tozları halı altına supurmekten farkı yok. Egzamanın sebebi daha önemli. Belki alerjik bir kökeni vardır, bunun tedavi edilmesi daha doğru olur.Herkese merhaba, bizde sağlık ocağında 4.ay aşılarını olduk, yarında doktora kontrole götüreceğim. Bizim problemimz egzama vücudu kızarıyorkızarıyor cildiye doktoruna götürdüm verdiği ilaç kortizon içeriyor tam tedavide etmiyor çocuğunda egzama olan var mı acaba onlar neler yapıyor bunun için? Birde İstanbul anadolu yakasında çocuk doktoru önerisi olan var mıdır?
Umarım kolayca sağlıkla atlatırsınız. Biz henüz sünnet olamadık.Kendimde kan aldırma fobisi var.Hastanede yattığım 13 günde oluştu.Damarlarım ince ve her hemşire kolay kolay bulamıyor.Şimdi kendimden yola çıkıp küçücük bebekleri hiç düşünemiyorum.
Sarılık şüphesiyle birkaç kez kan vermek zorunda kaldık,normal kan verme yerindeki kadın çok uğraştı.Son kan vereceğimiz gün o yerinde değildi,yenidoğan hemşiresine gönderdiler ve girmesiyle çıkması bir oldu oğlumun.Kan damlası kullanmadan önce 6. Ayda test yaparız demişti doktor,şimdiden nasıl kan vereceğiz diye düşünüyorum.Ki bu 4. Ayda da küçük bir operasyonla birlikte sünnette olacak.Nasıl geçecek,nasıl dayanacağız bilmiyorum...
Gaz damlalarını kullanıyor musunuz hala?
Bende başladım diyete çok sıkıldım kilolu olmaktan yaYaKaMoZz-z slm canm nasılsn.bebısın kontrolu ıyı gecmıs masaallah.bızımde ayın 7 sınde asımız bakalm bunuda atlatırız ıns.bende bugun basladm dıyete cunku rahatsız oluyorm kendımden ıns verıvem bu sefer kararlıyım.ekmegı ve tatlı seylerı cıkarıcam hayatımdan.bebısımde uyanınca artık yarım saat falan kendı kendıne oynuyo o sıradada evde spor yapıcam .sende dıyet durumları nasıl baya verdn masaallah.darısı bana olsn
Merhabalar zayıflama için gruba nasıl katılıyoruzCanımm çok geçmiş olsun
2 gun once ustume bısey alayım dedım.hamılıkten once m gıyıyordm sımdı xl olmusum.62yle hamıle kaldm 77yle doguma gıttım suan 72 yım 10 kılo fazlam var vermem lazm yaza kadar.bı arkadasımıda yanımda surukledm onuda soktum dıyete.dıyetı yarıda bırakmaym bırbırımıze bakarak verelm dıyeBende başladım diyete çok sıkıldım kilolu olmaktan ya
Sen iyisin ben 60 la hamile kaldım şu anda 86 yim 26 kilo vermem lazım valla kızlar hep beraber girelim2 gun once ustume bısey alayım dedım.hamılıkten once m gıyıyordm sımdı xl olmusum.62yle hamıle kaldm 77yle doguma gıttım suan 72 yım 10 kılo fazlam var vermem lazm yaza kadar.bı arkadasımıda yanımda surukledm onuda soktum dıyete.dıyetı yarıda bırakmaym bırbırımıze bakarak verelm dıye
Aynen bırbırımıze destek olup verelm yoksa beklemekle gıtmez kılolarSen iyisin ben 60 la hamile kaldım şu anda 86 yim 26 kilo vermem lazım valla kızlar hep beraber girelim
Egzama için cocuk alerjisi doktoruna giderseniz daha iyi olur. Kortizon malesef tedavi edici degil, tozları halı altına supurmekten farkı yok. Egzamanın sebebi daha önemli. Belki alerjik bir kökeni vardır, bunun tedavi edilmesi daha doğru olur.
Canım doğru diyosun birde alerjiyle ilgili bi doktora randevu alim bari .
K kuzucuk87 cok gecmis olsun simdi nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın diyete tam adapte olamadım ya 68 kiloyum şuanYaKaMoZz-z slm canm nasılsn.bebısın kontrolu ıyı gecmıs masaallah.bızımde ayın 7 sınde asımız bakalm bunuda atlatırız ıns.bende bugun basladm dıyete cunku rahatsız oluyorm kendımden ıns verıvem bu sefer kararlıyım.ekmegı ve tatlı seylerı cıkarıcam hayatımdan.bebısımde uyanınca artık yarım saat falan kendı kendıne oynuyo o sıradada evde spor yapıcam .sende dıyet durumları nasıl baya verdn masaallah.darısı bana olsn
Ben de ıyıym sukur.rana hanımla ugras dur aksama kadar.yıne ıyısın ya.cunku 65 le hamıle kalmıstın zaten az kalmıs dogum kılonu vermene.ben de 2 gundur basladm ama ıns bozmam sureklı kendımı motıve edıyorm.İyiyim canım sen nasılsın diyete tam adapte olamadım ya 68 kiloyum şuan
Doktor neden önermedi bi aciklama yaptimi. Ben yatirdim canim 2 dozuda oldu oğlum hic bi yan etki olmadi. Burda çoğunluk yaptirdi ilk cocuklarina yaptiranlar da varKızlar merhaba, kasım annesiyim rota aşısını yaptırmak in doktora gittiğimde doktorum önermedi aşıyı ama etrafımda biçok kişi bu aşıyı yaptı, sizler yaptırdınızmı? Yanıtlarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?