2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
YaKaMoZz-z slm canm nasılsn.bebısın kontrolu ıyı gecmıs masaallah.bızımde ayın 7 sınde asımız bakalm bunuda atlatırız ıns.bende bugun basladm dıyete cunku rahatsız oluyorm kendımden ıns verıvem bu sefer kararlıyım.ekmegı ve tatlı seylerı cıkarıcam hayatımdan.bebısımde uyanınca artık yarım saat falan kendı kendıne oynuyo o sıradada evde spor yapıcam .sende dıyet durumları nasıl baya verdn masaallah.darısı bana olsn

Herkese merhaba, bizde sağlık ocağında 4.ay aşılarını olduk, yarında doktora kontrole götüreceğim. Bizim problemimz egzama vücudu kızarıyorkızarıyor cildiye doktoruna götürdüm verdiği ilaç kortizon içeriyor tam tedavide etmiyor çocuğunda egzama olan var mı acaba onlar neler yapıyor bunun için? Birde İstanbul anadolu yakasında çocuk doktoru önerisi olan var mıdır?

Egzama için cocuk alerjisi doktoruna giderseniz daha iyi olur. Kortizon malesef tedavi edici degil, tozları halı altına supurmekten farkı yok. Egzamanın sebebi daha önemli. Belki alerjik bir kökeni vardır, bunun tedavi edilmesi daha doğru olur.

K kuzucuk87 cok gecmis olsun simdi nasılsın

Umarım kolayca sağlıkla atlatırsınız. Biz henüz sünnet olamadık.

Gaz damlalarını artık sadece akşamları kullanıyorum. Gündüz gazı olmuyo. Geceleri de uyuturken yarım kundak yapıyorum çünkü kendini uyandırıyor kollarıyla. Dolayısıyla hareketsiz kalınca da gaz birikiyo. O zaman veriyorum

Bende başladım diyete çok sıkıldım kilolu olmaktan ya

Bende başladım diyete çok sıkıldım kilolu olmaktan ya
2 gun once ustume bısey alayım dedım.hamılıkten once m gıyıyordm sımdı xl olmusum.62yle hamıle kaldm 77yle doguma gıttım suan 72 yım 10 kılo fazlam var vermem lazm yaza kadar.bı arkadasımıda yanımda surukledm onuda soktum dıyete.dıyetı yarıda bırakmaym bırbırımıze bakarak verelm dıye

Sen iyisin ben 60 la hamile kaldım şu anda 86 yim 26 kilo vermem lazım valla kızlar hep beraber girelim

utkumuz
Zaditen bende de çok uyku ve halsizlik yapıyordu, adını duyunca hemen itiraz ettim doktora zaten. Zyrtec yazdı sonradan. Bu daha hafifmiş. Bugün sanki bi etki etmedi kızıma ama bakalım. Yabancı bi site var ilaçların emzirirken kullanımının güvenilirliğini sorguluyorsun. Ordan baktım çok çok düşük riskli diyor. Alerji ilaçları bizi bu kadar serseme çeviriyorken elbet süte geçiyordur diyorum, içim hiç rahat değil gene de... ama galiba antibiyotik ve ağrı kesiciler gibi düşünmem lazım çünkü bu ilaca mecburum.

İnhalatör ilaçlar emzirmeyi etkilemiyormuş, doktora sordum. Süte geçmiyormuş dedi. Bazı ilaçların etken maddesinin süt kanallarına geçisine izin vermiyormuş vücut. Bu ilaç da onlardanmış. Kullanmak zorunda kalanınız olursa bilginiz olsun sizin de.

İlaçsız atlatabilmek tabii ki en iyisi ama bazı durumlarda öyle bir şans olmuyor maalesef.. Alerji çok pis birşey, alerjik astım pisin de pisi.. Sonuçları da kötü olabiliyor, sonuçta nefes alamıyorsun. İlaca mecbursun. En az zararla en az etkileyeni bulmak aslında benim derdim. İlk hamileliğimde gene krize girdiğimde ilaç kullanmamak için diretmiştim, acil kapısında geçirmiştim günlerimi. Steril şekilde minimum efor sarfederek yaşamıştım. Şimdi öyle bir lüksüm yok çünkü biri 2,5 yaşında biri 3,5 aylık iki ufaklıkla minimum efor diye birşey yok, dinlenmek diye birşey hiç yok. Gene de denedim ama akşamına herkesi korkutacak halde acillik oldum.

Teşekkür ederim hepinize. İlaçlardan sonra daha iyi oldum şükür.

Ben de diyetisyenden randevu aldım pazartesi gidiyorum bikaç haftadı dikkat ediyordum ama uzman eşliğinde yapsam çok daha iyi olucak
Ben zaten kilolu hamile kaldım 84 kiloydum sadece 7 kilo aldım 91 ile doğuma girdim çıktığımda 85-86kiloydum lohusalıkta biraz yedim içtim şimdi 88 kilo civarındayım yolum uzun yani hedef 65 hedef 20 küsur kilo ama acelem yok kilolar gidecek

Bende 2 haftadır diyetisyene gidiyorum 2 haftada 2 kilo verdim bu hafta tık yok. Daha ama liste çok kuvvetli emzirdiğim için ayda 1.5_2 kilo vermem gerekiyormuş.benimde yol uzun ama haftaya spora başlıyorum inşallah.listeyi veririm isterseniz.

Net okunmuyor ama ilk 2 hafta bunu uyguladım, şimdi bazı şeyler değişti ama aşağı yukarı aynı sayılır fakat acayip kabızlık çeki yorum ona bi çare bulmam lazım.

Kızlar merhaba, kasım annesiyim rota aşısını yaptırmak in doktora gittiğimde doktorum önermedi aşıyı ama etrafımda biçok kişi bu aşıyı yaptı, sizler yaptırdınızmı? Yanıtlarsanız sevinirim

İyiyim canım sen nasılsın diyete tam adapte olamadım ya 68 kiloyum şuan

Merhabalar hepinize
Nerdeyse baştan beri konuyu takipteyim hepinizi tanıyorum :) herdefasında üye olup yazayım dedim bir türlü yapmadım Doğumda kv ile çok sorun yaşayınca üye olup bdv ye döktüm içimi..
28 kasım da doğan çipil çipil gözleriyle bana bakan bugun tam 3 aylık bir kızım var.Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın sağlıkla büyüsünler

İyiyim canım sen nasılsın diyete tam adapte olamadım ya 68 kiloyum şuan
Ben de ıyıym sukur.rana hanımla ugras dur aksama kadar.yıne ıyısın ya.cunku 65 le hamıle kalmıstın zaten az kalmıs dogum kılonu vermene.ben de 2 gundur basladm ama ıns bozmam sureklı kendımı motıve edıyorm.

Doktor neden önermedi bi aciklama yaptimi. Ben yatirdim canim 2 dozuda oldu oğlum hic bi yan etki olmadi. Burda çoğunluk yaptirdi ilk cocuklarina yaptiranlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…