2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sevgili anneler sizlere birsey sormak istiyorum. Benim kizim haftaya 3 aylik olacak ve tam 7.5 kilo. Bu kiloyu sadece emmeyle aldi. O kadar cok emiyor ki iligimi kemgimi kuruttu vermesem agliyor. Tabi son gunlerde artik basim donmeye basladi hic halim kalmadi bir de 4 yasinda cocugum var siz dusunun halimi. Elimde hamilelikten kalma decavit ve gynoferro var iceriginde emzirme doneminde kullanilir yaziyor ama yinede cesaret edemedim icinizde kullanan var mi. Biraz olsun toparlanmama yardimci olur diye dusundum destek amacli beslenmemin yanisira. Sizce ikisini birden kullanmalimiyim ne dersiniz fikirlerinizi almak istedim.

Ben şöyle yapıyorum. Taşıma pusetine koyuyorum. Tutma koluna oyuncak asıyorum. Sonra müzik açıyorum bebeğe bakarak şarkıya eşlik ediyorum. Bu şekilde hem mutfak Tezgahı na bırakıyorum yemek yapıyorum. Çamaşır makinasının üstüne bırakarak çamaşır atıyorum makinaya. Yani gittiğim odalara yanımda götürüyorum sürekli göz teması kuruyorum. Onunla sohbet ediyorum yaptığım işleri ona anlatıyorum. İlk zamanlar pusette uzun süre kalamıyordu ama şimdilerde epey uzun zaman geçirebiliyor.

Canim ben genelde stresliysem bebegim oyle davraniyor. Emmiyor agliyor memeye saldirip ememiyo

Benim oğlumda iki gün önce aynı şeyi yaptı. Aç ama memeyi tutmuyo ayaklarını deşi gibi çırpıp ağlamaya basladı. O kadar korkutumki memeyi emmicek diye. Babasına verdim ben biraz sakinleştim iyiyce acıkmasını bekledim. Temrar aldım. Yine ağlamaya basladı ama sırtına yavasca vurarark sakinleştirerek yavasca memeyi verdim. İki gündür ara ara bunu yapıyo cırpınıyo resmen memeyi verince. Bi sıkıntısı olabilir. Gaz, kulak ağrısı , karın ağrısı. Devam ederse kontrolünde baktırıcam detaylıca

Ikisini de kullandim emzirirken. Gynoferon bitti. Decavite devam ediyorum. Gercekten emzirirken cok gucsuz kaliyor insan

Canım ben doğumdan beri hiç bırakmadan kullanıyorum ayrıca bı de bunlara ek balık yağı da kullanıyorum hiçbir zararı yok hatta kullanman gerek dedi doktor bi ac sor istersen doktorunu ama ben kullaniyorum

evet canim her emzirmeden sonra bi 10 dk sonra ver burunla ne alakasi var benim bebegin burnu tertemiz hic bisey yok bogazindan geliyor sut balgam yapiyomus su icince aciliyor

Bende aynı durumdayım elevit kullanıyorum yoksa başım dönüyo ve sürekli yemek yiyorum.yoksa bu kadar emmeyle baş edemiyorum.

Bugün ben de aynı şeyi yaşıyorum. Düzeliyor mu nasıl yapıyorsunuz haber verin lütfen. Zar zor kucağında uyudu. Biraz uyusa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…