• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
iyi geceler bayanlar
ben bebeğimi gündüz durduğu kıyafetle yatırıyorum geceleri, siz pijama uyku kiyafeti vs kullanıyo musunuz acaba. artık ben de pijama falan mi giydirsem giyinirken çok ağladığı için degistirmiyorum ama beni cok rahatsız ediyo bu durum

Benimki zırt pırt kustuğundan habire değiştiriyorum ama kusmadığında değiştirmiyorum zaten bende daha kendi üstümü bile değiştiremiyorum sayesinde benimde gecem gündüze karıştı.

Benimki zırt pırt kustuğundan habire değiştiriyorum ama kusmadığında değiştirmiyorum zaten bende daha kendi üstümü bile değiştiremiyorum sayesinde benimde gecem gündüze karıştı.
Ben de kah koltukta kah yatakta kendi üstümü değiştirmeden sabahı ettiğim çok oldu. Bebiş için de ayrıca bir pijama giydirmiyorum bunun için erke diye düşünüyorum bizimki deist değişmeyi hiç sevmiyor.

Ben de kah koltukta kah yatakta kendi üstümü değiştirmeden sabahı ettiğim çok oldu. Bebiş için de ayrıca bir pijama giydirmiyorum bunun için erke diye düşünüyorum bizimki deist değişmeyi hiç sevmiyor.

Ben daha yatağıma geçemedi:mad: koltukta uyumaktan artık gına geldi. Şu gazlı zamanlar bitsede rahatlasak.

2. Dönem çalışacak bir kasım annesi olarak bebeğimi bırakmayı asla istemeyen ve içi yanan bir anne olarak burda bir arkadaş tarafından kötü anne olarak gösterilmek hiç hoşuma gitmedi. Evet çalışmak zorundayım, evet nokia 5110 kullanmıyorum, android telefona para harcadım ama en azından iki aydır her gün burda bebeğim için yakınmıyorum.

aynen ya gece gündüz kalmiyo valla
ne giyeceğimi de şaşırdım hamilelik öncesi halime döndüm esofmandan baska emzirmeye müsait kiyafetim yok alsam deneyemiyorum evden bile çıkamıyorum
ama çok kafama takılmıştı bebeğe bakamıyorum gibi geliyo böyle şeyleri düşününce, pijama bile giydirmiyorum diyorum kendi kendime halbuki ağzıma attığım ilk lokma saat dörtte oldu bugün
annelik biraz da delilik sanırım

Ben daha yatağıma geçemedi:mad: koltukta uyumaktan artık gına geldi. Şu gazlı zamanlar bitsede rahatlasak.

ha ha tam gaz bitiyo bitecek diye sevinecek oldum dişi çıkıyo. gece az buçuk uyuyodu bi kac saat, artık onu da uyumuyo, sürekli ağlıyo. gece gündüz huzursuz mutsuz yorgun yavrum
inşallah gazı bitince rahat edersiniz yavrunla, çoğu gitti zaten

valla kötü anne olduğumu düşünmeye başlamıştım bakamıyorum yetemiyorum moduna girdim resmen, bişey olsa da kendimi suclasam diye bakıyorum galiba
o kadar yalnız kaldım ki evden de çıkamıyorum hava soğuk ağladı aglayacak diye, annem dahil herkes sen herşeyi yaparsın sen halledersin diye ağız birliği etmiş gibi konusuyolar, arayıp halimi bile soran yok birak yardımı, o yüzden eksik mi yapıyorum fazla mi bilmiyorum umarım olması gerektiği gibi bakiyorumdur

ha ha tam gaz bitiyo bitecek diye sevinecek oldum dişi çıkıyo. gece az buçuk uyuyodu bi kac saat, artık onu da uyumuyo, sürekli ağlıyo. gece gündüz huzursuz mutsuz yorgun yavrum
inşallah gazı bitince rahat edersiniz yavrunla, çoğu gitti zaten

O kötü işte gazın hemen arkasından diş Allah sabır versin. Umarım bende öyle olmaz. Şu gaz bitsin yatağımla aşk yaşayarak uyucam.

Koltukta uyumak hiç dinlendirmiyor malesef :KK43: sen neden.yataginda yatmıyorsun esin uyanmasın diye mi yoksa bebis çok sik uyandığı için mi

2 yaşında bir kızım daha var gece uyandığında yanına alıyor. Onunlada eşim ilgileniyor. Bölük pörçük olduk.

aynen ya gece gündüz kalmiyo valla
ne giyeceğimi de şaşırdım hamilelik öncesi halime döndüm esofmandan baska emzirmeye müsait kiyafetim yok alsam deneyemiyorum evden bile çıkamıyorum
ama çok kafama takılmıştı bebeğe bakamıyorum gibi geliyo böyle şeyleri düşününce, pijama bile giydirmiyorum diyorum kendi kendime halbuki ağzıma attığım ilk lokma saat dörtte oldu bugün
annelik biraz da delilik sanırım

Aynen benim en büyük güzelliğim cnm annem her sabah bende çok yakın oturuyoruz. Bu kızım sağolsun hiç uyutmadığından diğer kızıma yetişmem sıkıntı oluyor annem baya yardım ediyor. İkisinede yetişmiş oluyorum yoksa büyük sıkıntı. Bide gecem düzene girse süper olcak kuyruk sokumum belim sırtım her yerim iflas etti artık.

valla kötü anne olduğumu düşünmeye başlamıştım bakamıyorum yetemiyorum moduna girdim resmen, bişey olsa da kendimi suclasam diye bakıyorum galiba
o kadar yalnız kaldım ki evden de çıkamıyorum hava soğuk ağladı aglayacak diye, annem dahil herkes sen herşeyi yaparsın sen halledersin diye ağız birliği etmiş gibi konusuyolar, arayıp halimi bile soran yok birak yardımı, o yüzden eksik mi yapıyorum fazla mi bilmiyorum umarım olması gerektiği gibi bakiyorumdur
Canım üzülme emin ol her anne en iyi şekilde bakıyordur yavrusuna. Allah bunu bizim içimize yerleştiriyor içgüdüsel bişey.yoksa kimse bunun eğitimini almıyo,ki eğitimi alımsa bile yetmiyo yaşadıklarımız karşısında. Ben kitaplar okudum DVD’ler devirdim.yok arkadaş meğer hiçbirşey bilmiyormuşum.dünym tıkıldık nasıl yapacam nasıl geçecek günler.oturdum dua ettim Allahım nolur yardım et,bana iyi bi anne olmayı nasip et.bebeğimle beraber öğreniyorum. Hergün ayrı bişey değişik bişey.
Ve yetemediğimşz noktaları burada paylaşıyoruz zaten.(. Bilmece811 Bilmece811 )Lütfen sızlanma yakınma olarak görmesin diğer anneler.Çaresizlik çok zor bişey yok gazıymış yok kusmasıymış yok kakasını yapamamakmış. Bitmezki bunları ifade etmek insanı kötü anne yapmazki.yeri geliyo çoçuğumuzun agulama Sevinç’ini paylaşıyoruz yeri geliyoruz uyumamasından dert yakınıyoruz.Ben şahsen burdan çok şey öğrendim

2. Dönem çalışacak bir kasım annesi olarak bebeğimi bırakmayı asla istemeyen ve içi yanan bir anne olarak burda bir arkadaş tarafından kötü anne olarak gösterilmek hiç hoşuma gitmedi. Evet çalışmak zorundayım, evet nokia 5110 kullanmıyorum, android telefona para harcadım ama en azından iki aydır her gün burda bebeğim için yakınmıyorum.
Komik bir karşılaştirma olmus :D androide para vermekle bebeğinin gazindan yakinmak arasinda nasil bir bag kurdunuz acaba? Durun biraz da yakinayim, son 10 saattir 15 20 dakika kisa uykular haricinde hic uyumadı, sallanıyorum resmen. Siz bebeginden yakinmayan bir anne olarak, artik kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Sevgiler ♥️

iyi geceler bayanlar
ben bebeğimi gündüz durduğu kıyafetle yatırıyorum geceleri, siz pijama uyku kiyafeti vs kullanıyo musunuz acaba. artık ben de pijama falan mi giydirsem giyinirken çok ağladığı için degistirmiyorum ama beni cok rahatsız ediyo bu durum
Eger disariya hic cikmadiysak, ben o kıyafetle yatırıyorum.

Hangi anne isterki boşverin siz. Benim annemde benim kırkım çıkmış işe dönmek zorunda kalmış. Hemşireydi annem benide hastanenin kreşine vermiş. Annem o zamanları hiç unutamıyor. Ama iyiki dönmüş iyiki devam etmiş işe. Bizi çok uzun süre ayakta tutan annem oldu babam ailesi olduğunu hatırlayana kadar. Keşke benimde işim olsaydı bende işe dönseydim. Evlat ayrı bir şey ama bir kadın olarak ayaklarımız üzerinde durmalıyız.

Arkadaşlar kimsenin anneliğine dil uzatmak haddim değil. Isteyen pamuklara sarar, isteyen parklara salar. Herkesin kendi evladı en çok kendisine değerli. Hic bir bebeği annesinden iyi kimse düşünemez.
Ben kendi bebeğim için doğru olanı ve kendi fikrimi söyledim. Ihtiyacı olmadığı halde, ev kadini olmamak icin, eski hayatindan ödün vermemek icin, evde sıkıldığı için 3 aylik bebeği bırakmayı "ben" doğru bulmuyorum. Ben avukat ev kadını bir anneyim. Ev kadınlığının utanılacak ya da küçümsenecek bir tarafı yok sizi temin ederim :KK70:

iyi geceler bayanlar
Ayyy ne zaman gece yatarken pijama falan giydirmeye kalksam hep kustu o yüzden su an akışına bıraktım üstünde ne varsa onunla yatıyor bir de kızıma hamileyken hep alt üst takım giydireceğim altı bir çeşit üstü bir çeşit topla bilgisayar gibi olmasın diyordum ama bakıyorum da çok kustukları icin altındaki pantolonu değiştirmesem de üstünü sürekli değiştiriyorum :))

Ben de ilk kizimda oyleydim. Sonra bunda emzirecegim insallah dedim. Onda bi sure sonra mamadan dolayi beni emmek istemedi. Zorla 6 ay emzorebildim. Bunu sabah aksam birakmadan emziriyorum. Doktor yine mama ver dedi. Ama fena degil gibi kilo alimi. Hala emzirmeye devam ediyorum
Diyorum ya inanın Kızımda ben de mamaya çabuk başladım diye memeyi bıraktı kızım.sadece 6 ay emdi. Oğlum da çok kararlıydım. Kesinlikle sadece emzirecektim. Ama oğlumun kilo alımı çok azaldı çünkü katiyen meme tutmuyor. Yani en fazla 1dakika emiyo. Ben de takviye amaçlı mama başladım. Hala emzirmeye devam ediyorum. Emmediğinde sütümü sağıp veriyorum :KK61:

Diyorum ya inanın Kızımda ben de mamaya çabuk başladım diye memeyi bıraktı kızım.sadece 6 ay emdi. Oğlum da çok kararlıydım. Kesinlikle sadece emzirecektim. Ama oğlumun kilo alımı çok azaldı çünkü katiyen meme tutmuyor. Yani en fazla 1dakika emiyo. Ben de takviye amaçlı mama başladım. Hala emzirmeye devam ediyorum. Emmediğinde sütümü sağıp veriyorum :KK61:
Ayniymis ilk cocuklarimiz. Cocuk buyuturken bana da en zor gelen emzirmek oldu. Insallah doya doya emer bu bebeklerimiz

Back