• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün ben de aynı şeyi yaşıyorum. Düzeliyor mu nasıl yapıyorsunuz haber verin lütfen. Zar zor kucağında uyudu. Biraz uyusa bari
Ara ara yapıyo hala. Çok direniyosa emzirmiyorum bırakıyorum. Biraz daha acıkınca iki mırıldanıp tutuyo. Sanırım dişleri artık rahatsız ediyo bebişleri. Bu ara sürekli salyaları akıyo diş kaşıyıcı veriyorum ağzına cok kemiriyo. Ondan da memeyi tutmuyo olabilir

Canim her emzirmeden sonra mı veriyorsun suyu şu hırıltıyı geçiremedik bir türlü doktora götürüyoruz burnunu temizleyeceksiniz diyor o kadar., bir yerde oda sıcaklığını düşürün diye okumuştum ama zaten 23 derece daha azı olursa üşümez mi???
Bizim evimiz 19-20 derece, tek kat giydiriyorum bi de uyanınca üstüne penye battaniyebattaniye alıyorum o kadar, üşümez canım nasıl alıştırırsan öyle gidiyor...
Burnu için anne sütünü denedin mi, serum fizyolojik yerine anne sütünden damlatinca da ilik olduğu icin çıkarıyor

Arkadaşlar daha önce konuşulmuştu ama ben bulamadım bi türlü. Ücretsiz izne 1dönem değil de 2at
Ara ara yapıyo hala. Çok direniyosa emzirmiyorum bırakıyorum. Biraz daha acıkınca iki mırıldanıp tutuyo. Sanırım dişleri artık rahatsız ediyo bebişleri. Bu ara sürekli salyaları akıyo diş kaşıyıcı veriyorum ağzına cok kemiriyo. Ondan da memeyi tutmuyo olabilir
ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.bağıra çağıra emiyor.anca uykusunda güzel emiyo. Diş için çok erken geliyo bana. Yine de bilmiyorum olabilir mi acaba

Çörekotu kiste iyi gelmiyor diye duymuştum,o yüzden onu kullanmaya korktum açıkçası.Bira mayası tableti düşünmeye başladım ama şu kuru mayayı duymuştum yine bu sitede.Bir kere deniyim dedim,kusacaktım.Suyla karıştırıp mı içsem acaba...

Canim ben genelde stresliysem bebegim oyle davraniyor. Emmiyor agliyor memeye saldirip ememiyo:kızgın:

Acaba bende yine ısıracak,acıyacak korkusuyla veriyorum her defasında,ondanda olabilir mi...

Benim oğlumda iki gün önce aynı şeyi yaptı. Aç ama memeyi tutmuyo ayaklarını deşi gibi çırpıp ağlamaya basladı. O kadar korkutumki memeyi emmicek diye. Babasına verdim ben biraz sakinleştim iyiyce acıkmasını bekledim. Temrar aldım. Yine ağlamaya basladı ama sırtına yavasca vurarark sakinleştirerek yavasca memeyi verdim. İki gündür ara ara bunu yapıyo cırpınıyo resmen memeyi verince. Bi sıkıntısı olabilir. Gaz, kulak ağrısı , karın ağrısı. Devam ederse kontrolünde baktırıcam detaylıca

Valla çok kustu bugün.Dün kuzenime gitmiştik,üşüttü mü acaba diye düşündüm.Öyle de olsa biberondan gayet güzel emiyor...
Ama memeyide emiyor emiyor doymuyor ne olduysa.Gazını çıkarırken kusuyor,biraz durup tekrar kusuyor.Tabii bu arada ben üstünü değiştirmiş oluyorum,yeni kıyafete kusuyoruz :) Sonra yine saldırıyor sağa sola.Uzun aradan sonra mama verdim bunun üstüne 60 cc,yine aramaya devam etti.Zara zor uyuttuk bakalım,uyanınca ne yapacağız :KK17:

kızlar bi kaç gündür oğlum gündüzleri ağlayarak uyanıyor aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu ? bir de gece uykusuna kaç gibi geçiyor sizin ufaklıklar
Benim bebeğimde ağlayarak uyanıyor canım. Doktora sordum olabilir, kabus görüyordur, tedirgin uyuyordur dedi. Akşam uyku saati belli olmuyor bazen akşam 10 da uyuyor, bazen 12 - 1 buluyor. Gündüz ne kadar uyuduğuna bağlı birazda...

Valla çok kustu bugün.Dün kuzenime gitmiştik,üşüttü mü acaba diye düşündüm.Öyle de olsa biberondan gayet güzel emiyor...
Ama memeyide emiyor emiyor doymuyor ne olduysa.Gazını çıkarırken kusuyor,biraz durup tekrar kusuyor.Tabii bu arada ben üstünü değiştirmiş oluyorum,yeni kıyafete kusuyoruz :) Sonra yine saldırıyor sağa sola.Uzun aradan sonra mama verdim bunun üstüne 60 cc,yine aramaya devam etti.Zara zor uyuttuk bakalım,uyanınca ne yapacağız :KK17:
canim benim bebeğimde başlarda öyle yapiyodu gazı olabilir gazı olunca rahatlamak içinde emmek istiyo sonra fazla emdiği için kusuyo

merhaba kızlar tek tek alintilayamadim kusura bakmayın beceremedim
hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için fikirleriniz için içtenlikle sorulara cevaplar verdiğiniz için
insanın kendisini yalnız hissetmemesi çok güzel Allah hepinizden razı olsun, çok bunalmistim çok iyi geldi sizin yazdıklarınız

arkadaşlar emerken aglama emememe konusulmus
Üçüncü ayda süt olgunlaşır tadı değişirmiş o yüzden bazı bebekler emmeyi bile birakiyomus. sanırım hiç biriniz zorlamiyo enerken ki en doğrusu bence zamanla düzelir bence. benim oğlum da agliyodu agzina bile memeyi veremiyodum feryat figan mosmor olana kadar agliyodu, bazen gazdan bazen kaka yapamadigindan bazen de süte alismaktan diye düşünüyorum
umarım hepimiz sorunsuz emziririz sonuna kadar
bu aralar benim minnoş da aglayarak korkarak uyaniyo, bazen de kahkaha atiyo sarsila sarsila gülüyo :KK45: bence ruya goruyolar

arkadaşlar emerken aglama emememe konusulmus
Üçüncü ayda süt olgunlaşır tadı değişirmiş o yüzden bazı bebekler emmeyi bile birakiyomus. sanırım hiç biriniz zorlamiyo enerken ki en doğrusu bence zamanla düzelir bence. benim oğlum da agliyodu agzina bile memeyi veremiyodum feryat figan mosmor olana kadar agliyodu, bazen gazdan bazen kaka yapamadigindan bazen de süte alismaktan diye düşünüyorum
umarım hepimiz sorunsuz emziririz sonuna kadar
bu aralar benim minnoş da aglayarak korkarak uyaniyo, bazen de kahkaha atiyo sarsila sarsila gülüyo :KK45: bence ruya goruyolar
Bizimkinin de krizi bu 3.ay süt şeyinden mi acaba. Umarım çabuk geçer. En fazla 2 dakika emiyo. Sonra ağlıyo bırakıyo geri emmiyo. Çok üzülüyorum bu haline :110:

Bu gaz ne zaman bitecek :KK43: uykusunun icinde bazen 1 saat ıkınıp morararak kivraniyor. Sancisi bitince de bazen fişi çekilmiş gibi pat diye geri uyuyor. Bazen de uykusu açılıyor saatlerce ağlıyor :KK43: hic deliksiz uykuau yok ikimiz de perisaniz
Umarım çabuk geçer. Benim oğlan bu aralar daha iyi. Şöyle birşey yapıyorum belki o iyi gelmiştir.
*evde tuzluğun birini kimyon doldurdum. Sofra her kurulduğunda onu da koyuyorum ve her ne yersem yiyeyim üstünü kimyonluyorum. Sabah yumurtaya öğlen akşam makarna çorba patates balık vs... yemekte ne varsa ona serpiştiriyorum. Öyle yiyorum.:KK58:

Umarım çabuk geçer. Benim oğlan bu aralar daha iyi. Şöyle birşey yapıyorum belki o iyi gelmiştir.
*evde tuzluğun birini kimyon doldurdum. Sofra her kurulduğunda onu da koyuyorum ve her ne yersem yiyeyim üstünü kimyonluyorum. Sabah yumurtaya öğlen akşam makarna çorba patates balık vs... yemekte ne varsa ona serpiştiriyorum. Öyle yiyorum.:KK58:
Kimyonu hem yemeklere serpiyorum, hem çayını demliyorum. Bir cay kaşığı bebeğe bile veriyorum :( bu kadar gazi nerden buluyor anlamiyorum, ıkınırken nefessiz kalıyor

Kimyonu hem yemeklere serpiyorum, hem çayını demliyorum. Bir cay kaşığı bebeğe bile veriyorum :KK43: bu kadar gazi nerden buluyor anlamiyorum, ıkınırken nefessiz kalıyor

barsak düzenleyici bi probiyotik falan kullaniyo musun acaba
biz doğduğundan beri maflor kullanıyoruz
alttan gaz olmasının sebebi barsagin tam olarak calisamamasi sindirim yapamaması
bebekler iki yaşına gelene kadar ancak sindirim sistemi çalışırmış tam anlamiyla
o zamana kadar da en hassas olduğu yer sindirim sistemiymis
kullandığın bi probiyotik varsa bide maflor al dene istersen günde beş damla bi sefer kullanılıyo

Back