- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.641
Memeden çekiyor aslında ama diliyle ittirmesene cozum bulmam lazım az kaldı ise başlamama. Bardakla da deneyeceğim olmaZsa sende dene istersen canim eger sende ise başlama durumun varsacanim benim aldığım biberon avent natural ama benim bebeğim ememiyo onu, çünkü benim göğsümden süt cekmek gibi bi derdi yok bi kere cekse akmaya basliyo, acaba senin bebegin de memeden daha kolay içtiği için mi biberon istemiyo, benimki de ağzında biberon bekletiyo ya da cigniyo diliyle itiyo oyuncak ediyo kendine biberonu
Memeden çekiyor aslında ama diliyle ittirmesene cozum bulmam lazım az kaldı ise başlamama. Bardakla da deneyeceğim olmaZsa sende dene istersen canim eger sende ise başlama durumun varsa
Onu da denerim canim sağol şimdi önümde iki biberon var süt dolu kızımın açikmasini bekliyorum biberon eğitimine devam :)))ben iki üç kez verdim canım o da göğsüm cok sisti acisi gecsin diye sagdigim içindi, su an çalışma gibi bi düşüncem yok umarim gerek de kalmaz, ücretsiz izne ayrılıcam nasipse, inşallah bi çözüm bulursun aklın bebiste kalmaz rahat edersin
bide aklıma şimdi geldi damlalıkla da dene bardağı beceremezse, damlalıgi itemez sanırım
ben maflor diye bi probiyotik kullanıyorum oğluma, biten sisenin damlaligiyla d vitamini veriyorum şırıngadan daha kolay oluyo
Biz 2 ay kontrolüne yarin gideceğiz ama 3-3 gibi görünüyor bizimki, o arkadaş d vitaminini bırakmıştı hemenMerhaba kızlar bugün 2. Ay kontrolümüz vardı ve bıngıldak küçülmüş dedi sağlık ocağı. Bire bir şu anda. Burada bir arkadaş daha vardı aynı durumu yasayan bulamadım kendisini. Internette korkunç şeyler yazıyor . Sizn bebekleriizin bilgildaklari kac
Canım valf üste gelince ses yapmiyorKizlar biberonlarin hava valfindan ses geliyormu sizin de.lansinoh markasi basligini degistirdim hala ses geliyor
Yaa hemşire bana bir şey demedi hiç bırak falan diye bırakmak mi lazim acabaBiz 2 ay kontrolüne yarin gideceğiz ama 3-3 gibi görünüyor bizimki, o arkadaş d vitaminini bırakmıştı hemen
Brnim kizim 1 saat bile durmuyo. 15 dakika ancak duruyo. Hicnuyumuyo da. Yapisik dolasiyoruz. Hic bi is yapamiyorumMerhabalar
2,5 aylık kızım 1saat arayla emmek istiyor,memeden ayrılmıyor ,kendi isteğiyle memeyi hiç bırakmıyor,memeden ayrılınca keyfi yerinde hala 20şer dk 2 memeyi de emiyor,emerken bazen cok hareket ediyor,süt yetmıyor mu acaba diye düşünüyorum bu kadar hareket etmesi normal mi acaba?bu durumda olan var mı aranizda
Merhaba kızlar bugün 2. Ay kontrolümüz vardı ve bıngıldak küçülmüş dedi sağlık ocağı. Bire bir şu anda. Burada bir arkadaş daha vardı aynı durumu yasayan bulamadım kendisini. Internette korkunç şeyler yazıyor . Sizn bebekleriizin bilgildaklari kac
Kız bebekler sanırım yapışık olmayı sevıyor,benımkı de ancak kucakta ve emdıkten sonra uyuyor,yatagına bırakır bırakmaz uyanıyor.Brnim kizim 1 saat bile durmuyo. 15 dakika ancak duruyo. Hicnuyumuyo da. Yapisik dolasiyoruz. Hic bi is yapamiyorum
Ben simdi sling kullaniyorum ama kizim minyon bi bebek. Biraz buyuyunce neko baby size alacagim insallah. Boba 4g var ama o da cok pahali geldi banakızlar 3 aylık olduk biz 7kg ı geçtik kanguru almayı düşünüyorum çünkü artık kucakta taşınmıyor ne önerirsiniz marka olarak kanguru için ???
Momfortbaby kullandım memnundum.kızlar 3 aylık olduk biz 7kg ı geçtik kanguru almayı düşünüyorum çünkü artık kucakta taşınmıyor ne önerirsiniz marka olarak kanguru için ???
Ben solomombaby kullanıyorum çokta memnununkızlar 3 aylık olduk biz 7kg ı geçtik kanguru almayı düşünüyorum çünkü artık kucakta taşınmıyor ne önerirsiniz marka olarak kanguru için ???
Merhaba kızlar bugün 2. Ay kontrolümüz vardı ve bıngıldak küçülmüş dedi sağlık ocağı. Bire bir şu anda. Burada bir arkadaş daha vardı aynı durumu yasayan bulamadım kendisini. Internette korkunç şeyler yazıyor . Sizn bebekleriizin bilgildaklari kac
Canım ben baya araştırdım ergo baby almayı düşünüyorum.kızlar 3 aylık olduk biz 7kg ı geçtik kanguru almayı düşünüyorum çünkü artık kucakta taşınmıyor ne önerirsiniz marka olarak kanguru için ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?