2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Memeden çekiyor aslında ama diliyle ittirmesene cozum bulmam lazım az kaldı ise başlamama. Bardakla da deneyeceğim olmaZsa sende dene istersen canim eger sende ise başlama durumun varsa

Memeden çekiyor aslında ama diliyle ittirmesene cozum bulmam lazım az kaldı ise başlamama. Bardakla da deneyeceğim olmaZsa sende dene istersen canim eger sende ise başlama durumun varsa

ben iki üç kez verdim canım o da göğsüm cok sisti acisi gecsin diye sagdigim içindi, su an çalışma gibi bi düşüncem yok umarim gerek de kalmaz, ücretsiz izne ayrılıcam nasipse, inşallah bi çözüm bulursun aklın bebiste kalmaz rahat edersin
bide aklıma şimdi geldi damlalıkla da dene bardağı beceremezse, damlalıgi itemez sanırım
ben maflor diye bi probiyotik kullanıyorum oğluma, biten sisenin damlaligiyla d vitamini veriyorum şırıngadan daha kolay oluyo

Onu da denerim canim sağol şimdi önümde iki biberon var süt dolu kızımın açikmasini bekliyorum biberon eğitimine devam :)))

Bebekleri bırakıp işe başlamak için cok cok cok erken degil mi? Benimki 3 aylık olmadı daha, markete gittiğimde bile koşa koşa geliyorum 10 dakikada. Insan kıyamıyor bırakmaya. Çalışmazsa gerçekten aç, açıkta kalacak olanlar hariç (ki akilli telefonlarımız, internet erisimlerimiz olduğundan yola çıkarak, aramızda bu kadar kısıtlı imkanı olanlar olduğunu sanmıyorum), bebeğime daha iyi imkan sağlamak için çalışıyorum bahanesi pek gecerli gelmiyor bana. 3 aylik bir bebeğin kaliteli mobilyaya, marka kıyafetlere, ileride kolej parasina degil, annesinin kokusuna, tenine, sütüne ihtiyacı var.
Zaten gece sabaha kadar uykusuz sekilde bebek bakiyoruz, bir de sabah daha hava aydinlanmadan işe gitmek, yorgun dönmek, az çok ev işi ve yemek yapmak, ayni anda evde olduğun butun süreçte bebegin bakimina devam etmek cok ama cok yorucu. Kendimizi bu sorumluluğun altina sokmaya deger mi? 3 ay once karnimizda olan bebegi sabahtan aksama kadar birakip gitmeye deger mi?

Merhabalar
2,5 aylık kızım 1saat arayla emmek istiyor,memeden ayrılmıyor ,kendi isteğiyle memeyi hiç bırakmıyor,memeden ayrılınca keyfi yerinde hala 20şer dk 2 memeyi de emiyor,emerken bazen cok hareket ediyor,süt yetmıyor mu acaba diye düşünüyorum bu kadar hareket etmesi normal mi acaba?bu durumda olan var mı aranizda

Merhaba kızlar bugün 2. Ay kontrolümüz vardı ve bıngıldak küçülmüş dedi sağlık ocağı. Bire bir şu anda. Burada bir arkadaş daha vardı aynı durumu yasayan bulamadım kendisini. Internette korkunç şeyler yazıyor . Sizn bebekleriizin bilgildaklari kac

Biz 2 ay kontrolüne yarin gideceğiz ama 3-3 gibi görünüyor bizimki, o arkadaş d vitaminini bırakmıştı hemen

Biz 2 ay kontrolüne yarin gideceğiz ama 3-3 gibi görünüyor bizimki, o arkadaş d vitaminini bırakmıştı hemen
Yaa hemşire bana bir şey demedi hiç bırak falan diye bırakmak mi lazim acaba
Bu arada geçen ay boyumuz 52 cm bu ay ise 61 cm olmuş acaba d vitaminini kesmem mi lazim kemikler çok hızlı gelişti sanırım

kızlar 3 aylık olduk biz 7kg ı geçtik kanguru almayı düşünüyorum çünkü artık kucakta taşınmıyor ne önerirsiniz marka olarak kanguru için ???

Kızlar 3 aylık olmamıza bi hafta kaldı ..aranızda hoppala kullanan var mı ?varsa hangi marka önerirsiniz? Memnun musunuz? Bebeğim gündüzleri pek uyumuyor ..havalar kötü olduğu için dışarı çıkıp yoramıyorum da onu ..ben iş yaparken o da hoppalada oyalanır en azından diye düşündüm,hareket ettiği için de yorulur uykuya geçmesi kolay olur belki ne dersiniz ?

Brnim kizim 1 saat bile durmuyo. 15 dakika ancak duruyo. Hicnuyumuyo da. Yapisik dolasiyoruz. Hic bi is yapamiyorum

Takip ettirmek lazim ama internette yazdigi gibi cok kotu bisey dr drgil. Ilk kizimin bingildagi 6 aylikken kapanmisti galiba. Simdi 4.5 yasinda cok iyi. Mama veriyosaniz o da erken kapanmasona sebep olabiliyo demislerdi. Bi de bingildagi erken kapananlar zeki olur gibi teselli etmislerdi

kızlar 3 aylık olduk biz 7kg ı geçtik kanguru almayı düşünüyorum çünkü artık kucakta taşınmıyor ne önerirsiniz marka olarak kanguru için ???
Momfortbaby kullandım memnundum.
Ama iri bebekleri kanguruda taşımak epey zorluyor, benim kızım da iriydi 6 aylığa kadar kullanabildim.
Şimdi oğlan 7 kilo üzeri, hiç elim gitmiyor kanguruya. Bebek arabasında yatıyor dışarda, böylesi daha kolay geliyor bu ara.

Merhaba, kızımın bıngıldağı 25 günlükken kapanmaya başlamış. O korkunç şeyleri ben de okudum. Doktorumuz gayet sakin "D vitaminini kesmiyoruz. Baş çevresi takibine devam" dedi. Kontrolümüz vardı. Baş çevresi büyüyormuş. Siz de takibini yapın. Ferah olun.
Bu arada kızımın alt dudağında nohut tanesi kadar hemanjiom var. Kiraz renginde, ruj sürmüş gibi. Her gören "aa ne olmuş yara mı" diyor. Daha vahimi anneannesi "vah tüh kız çocuğu bir de üzülüyorum çok" diyor :) Doktora sıkı sıkı sordum. Sağlık açısından bir sıkıntı yoksa estetik görsellik çok önemli değil, beğenmezse ilerde kendisi operasyon yaptırsın. Şükür bir problem yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…