- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.561
36.6 iyi bir ateş cnm korkma..37.8 falan olursa üzerini incelt ..baktın hala huzursuz ve ateşi düşmüyorsa öyle götürün bnceKızlar selam bizim gece biraz ateşimiz vardı en yüksek 37.5 oldu 1 kere onun haricin de 36 küsürlerde seyretti ateşi calpol vardı ama vermedim. Şimdi yine 36.6 ateşi Dr. A gitmeli miyiz?
Farklı uçlu biberonlar denedinmi? Ya da çok açken dene? Umarım hemen alışırBu sefer de benim yardıma ihtiyacım var( bir hafta sonra ise başlayacağım kızım 3 aylık olmuş olacak sadece anne sütü alıyor ama biberondan emmiyor ve ben ise başladıktan sonra gün içinde nasıl beslenecek, biberona nasıl alışmalı, anne göğüs ucuna benzer biberondan bile aldım alışsın diye şimdiden aklıma takıldı üzülüyorum ben yokken saydığım sütleri nasıl verebiliriz diye biberonu kesinlikle ağzına almıyor diliyle itiyor ((
Farklı uçlar denedim almıyorFarklı uçlu biberonlar denedinmi? Ya da çok açken dene? Umarım hemen alışır
Canım çok aç bırakıp vermeyi dene aç kalınca saldırı konumuna geçip önce memeni ver hemen çıkarıp biberon verBu sefer de benim yardıma ihtiyacım var( bir hafta sonra ise başlayacağım kızım 3 aylık olmuş olacak sadece anne sütü alıyor ama biberondan emmiyor ve ben ise başladıktan sonra gün içinde nasıl beslenecek, biberona nasıl alışmalı, anne göğüs ucuna benzer biberondan bile aldım alışsın diye şimdiden aklıma takıldı üzülüyorum ben yokken saydığım sütleri nasıl verebiliriz diye biberonu kesinlikle ağzına almıyor diliyle itiyor ((
Bizde de durum aynı hep hırıltı var geniz akıntısı sanırsam. Haftaya kontrol var bakalım. Bu arada iki haftada kızım sadece 100 gr almış ya.. neden böyle oldi anlamadım. Acaba on sütü alıp bıraktığı için mi.. çünkü aşıdan sonra kızım memeyi çekiştirmeye başladı gazdır diyorum bıraktığında gazını çıkarıyorum tekrar verince aynısını yapıyor. Vermiyorum artık.. bu mu sebep oldu acabaBizim de burnumuz Tıkalı daha doğrusu geniz akıntısı var üç kere doktora götürdüm burnunu temizleyeceksin diyorlar ya nasıl temizleyeceğim anlamadım ki serum fizyolojik yapıyorum sonra da ağızla çekilen pompa ile çekiyordum ama önceki gün burnu kanadı nazalnem sürüyorum bir de yara olmasın diye özeldeki doktor alerji olabilir diye süt ürünlerini yemeyi bıraktırdı bana ama değişen bir şey yok. Sürekli bir hırıltı var ne yapabilirim fikri olan var mı?
Süt parasını öğretmenler alamıyor dedi bana müdür yardımcımKızlar aramızda ogretmenler vardı bişey sorucam süt parası aldınız mı başvuru yapmaya gerek var mı başka bir para aliyormuyuz.
canım benim bebeğimin dili de öyle. Geriye doğru beyazlık var. Hatta ben pamukçuk zannedip ilaç bile kullanmıştım. Doktor baktı pamukçuk değil, süt lekesi onlar demişti...Ağzı temiz de sadece dilinin üstü geriye doğru biraz beyazlamış. Ondan mı acaba
İnsallah ise yarar memeyi emerken çıkarıp hemen biberonu vermiştim almamıştı of ne zor ya. Biberona alışırsa memeyi resme eder dediler hep hiç biberon vermedik şimdi de alışsın diye çabalıyorumCanım çok aç bırakıp vermeyi dene aç kalınca saldırı konumuna geçip önce memeni ver hemen çıkarıp biberon ver
Gece yatmadan incelttim üzerini. Ben de 37.5 görmeden bişey yapmicam. Ama kucağımda hiç inmiyo inşallah böyle atlatırız.36.6 iyi bir ateş cnm korkma..37.8 falan olursa üzerini incelt ..baktın hala huzursuz ve ateşi düşmüyorsa öyle götürün bnce
Eee biz bi para alıcaz ama ne parasiSüt parasını öğretmenler alamıyor dedi bana müdür yardımcım
Rica ederim cnm çok geçmiş olsunGece yatmadan incelttim üzerini. Ben de 37.5 görmeden bişey yapmicam. Ama kucağımda hiç inmiyo inşallah böyle atlatırız.
Cevabın için teşekkür ederim ❤
Onun için başvuru yapacakmiyiz
Onu tam bilmiyorum canim haftaya ise başladığımda mutemete soracağım öğrenince yazarim canimOnun için başvuru yapacakmiyiz
Ona Doğum belgesini okula veriyoruz onlar başvuru yapıyor benim eşim de öğretmen olduğu için o kendi okuluna başvurduOnun için başvuru yapacakmiyiz
Canım cetaphilin hangi ürünü resmini paylaşır misin?Benim kızımın 2. Hafta yüzü cildi dediğin gibi oldu çok kuruydu yanaklar hele pütür pütürdü kuruluktan doktor bize cetaphil krem aldırdı çok iyi geldi hergün sürdüm topladı 1 haftada kendini ara ara yine oluyor yine sürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?