- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #35.301
Teşekkür ederim :)Bir uyarı ben yenidoğan aparatı ve kışlık örtü ile birlikte aldım daha uygun geldi bilgin olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :)Bir uyarı ben yenidoğan aparatı ve kışlık örtü ile birlikte aldım daha uygun geldi bilgin olsun.
Acaba beşik soğuk mu geliyor canım? Sıcacık anne kucağından bizi de soğuk bir yere bıraksalar biz de uyanırız istemeyiz. Ben o yüzden özellikle başını koyduğu yeri sıcak su torbası koyup ısıtıyorum. Öyle daha rahat oluyor hemen gevşeyip korkmuyor. Sonra da torbayı sarıp ayakucuna bırakıyorum. Gaz çıkarmasında da işe yarıyor
Merhaba kızlar bu kolik beni mahvediyor bebeğimi de tabiki.nurse Harvey ve biogaia dışında kullanıp memnun kaldığınız gaz giderici var mı .
Sağol canım ben bbiaz daha gözlemleyimfat_mat bizim tahlil sonuçları temiz çıktı çok şükür zaten doktor normal demişti. Sen yine de için rahat etsin bi baktır istersen.
Aynı biz :))) gündüzleri aynı dediğin gibi uyuyoruz fakat birkaç gündür fazla uyumuyor bebeğim. En fazla yarım saat uyuyor sonra gözlerini açıyor kafasını kaldırıp sağa sola bakınıyor yada ağlıyor. Uykusu var esniyor sürekli fakat uykuya tam dalamıyor. Neden böyle oldu anlamadım...Benim oğlum da gündüzleri hep kucakta uyuyor. O benim göğsüme yaslanıyor ben de kanepeye uzanıp biraz kestiriyorum o halde. Ya da yatakta başını kolumun üzerine koyup vücudunu kendime çekip sarılarak uyuyoruz. İlk 3 ay bebek nasıl isterse öyle uyumalı bol bol kucaklanmalı diyor uzmanlar. O yüzden ben 3 buçuk aya kadar böyle devam edicem şahsen. İlk 3 ayda zaten alışkanlık vs olmaz diyor uzmanlar
Sonra zamanla geçer ama olsun baktirma dedi. :))) kayinvalidemle hiç zitlasmamis biri olarak bu dönemde kavga etme noktasına geldim. Her hareketi her lafı atar oldu.umarim böyle devam etmez. Bu su içmeme mevzusunu annemde söylüyor. Sıcak şey içilmez hadi tehlikeli diyelim.ama soğuk ne alaka.:))))Hayatında tepeye bakar halde birini gördü mü hiç acaba kardeşime de kaynanası emzirdiğin sırada su içme sütün soğur demişti
Benim kaynanam direkt emzirirken bir şey yiyip içme diyor sıcak soguk ayırt etmiyor sebebini sorduğumda ise bebeğin bogazina durur diyoSonra zamanla geçer ama olsun baktirma dedi. :))) kayinvalidemle hiç zitlasmamis biri olarak bu dönemde kavga etme noktasına geldim. Her hareketi her lafı atar oldu.umarim böyle devam etmez. Bu su içmeme mevzusunu annemde söylüyor. Sıcak şey içilmez hadi tehlikeli diyelim.ama soğuk ne alaka.:))))
Balgam yutuyo canım ondan oluyor ensişelenecek bişey değil benim kızımın hep öyleBebeğimin kakasında bir süredir mukuslu böyle uzun uzun sümüksü şeyler görüyorum. Doktora götürmem gerekir mi ki? Başına gelen bu yüzden doktora giden ya da bilgisi olan var mı? Zırt pırt hastaneye götürmek istemiyorum malum kış günü hastaneler mikrop yuvası. Aciliyeti var mıdır? Onun dışında ateş ya da huzursuzluğu yok.
Canım aykta sallayarak emzirmeyi dene,ya da sallayarak vs uyku moduna getir uykusunda vermeyi deneKizlar kafayi yemek uzeriyim oglum meme tutmuyo ellini emiyo ve sattlerce agliyo kucagimda suan ne yapmaliyim yardim eden
Canım ben de biogaia bi de sab simplex kullanıyorum ama açıkcası çok da bi faydasını görmüyorumm doktor da zorla önerdi zaten bunları veriyorum ama çok da bişey bekleme dedi sancı gelince ne yaparsan yap malesefMerhaba kızlar bu kolik beni mahvediyor bebeğimi de tabiki.nurse Harvey ve biogaia dışında kullanıp memnun kaldığınız gaz giderici var mı .
Canim kendini geri geri atip deli gibi aglayan bebegi emzirmek mumkun degil. Cok iyi anlıyorum. Sutunu sag, bir kac kasik ver. Onu yalanirken tekrar memeni tutturmayi dene. Bi boyle dene.Kizlar kafayi yemek uzeriyim oglum meme tutmuyo ellini emiyo ve sattlerce agliyo kucagimda suan ne yapmaliyim yardim eden
Canım benimki de şu sıralar meme almak istemiyor ağlıyor kendini geriye atıyor. Eğer gazı falan yoksa sütün tazyikli olduğu için yapıyor olabilir. Ben böyle yaptığında sırtı koltuğa dayanacak şekilde yatırıyorum bu sayede kendini geriye atamıyor. Ben de yanına uzanıp yatarak veriyorum memeyi. İlk almak istemiyor ağlıyor sonra sıkıp süt akıtıyorum ağzına tadını alınca alıyor memeyi. Önce ağlaya ağlaya söylene söylene emiyo ama bi zaman sonra sakinleşiyor dene bakalım sen de. Ben kendimce böyle bir çözüm buldum işe yaradı inşallah sende de yarar.Kizlar kafayi yemek uzeriyim oglum meme tutmuyo ellini emiyo ve sattlerce agliyo kucagimda suan ne yapmaliyim yardim eden
Damlatı bende doktoruma sordum kesinlikle kullanmalısın dedi. Cok da irdelemedim sonra. Rota aşısınıda yaptırıcam. Çünkü arkadaşım kızına yaptırmamıştı , geçen ay çocuk 1 hafta hastanede yattı rota virüsünden. Zayıfladı hiçbişey yemedi çom sancılı bir hastalık. Onu görünce kesinlikle yaptırmam gerektiğini anladımGebeliğimin başından beridir takşp ediyorum fakat çok aktşf yazamıyorum bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldık sağlıkla büyütelim cümleten inş arkadaşlar bebeğim 2.5 aylık size kAfamdaki iki soru işereti hakkında fikrinizi almak istiyorumm öncelikle d vitamini hakkında bi çok yerde sağlık ocağının verdiği damlada paraben içerdiği söyleniyo siz bu konuda ne düşünüyosunuz ben doktoruma sordum o hiçbir sakıncası yok kullanın dedi fakat nette yurtdışından getirenler burada bitkisel damlalar kullananlar hala çıkamadım işin içinden bide rota virüsü aşısı yaptırmalımıyız 2 yaşına kadar koruyucu özelliği varmış emen bebeklerde çokda ısrarla yaptırın denmiyo sizin fikriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Benim kızımda ufak beşiğini hiç sevmedi sürekli uyandı 20 günlüktü park yatağını açtım onu çok sevdi şimdi gece gündüz yatağında yatıyor ayrıca alışması için 5 dk de sürse uykusu ben hep yatağına yatırdım yoksa yanımıza daha çok alışıyprlar oğlumuda hep yatağında yatırdım yanıma kucagıma hasta olmadığı sürece almadım tek yatmaya alıştıgı için odasınada kolay alıstı ama dediğim gibi alısana kadar hemen uyancagıno bilsemde beşiğine koydumAltına koyduğum örtüyü peteğin üstüne koyuyorum ısınıyor baya sıcak yatağa koymuş oluyorum bide kıyafetimi koyuyordum yok illa uyanıyordu. Gece şaşırttı bakalım umarım bu gecede şaşırtır yatağında yatar. Belim tutmuyor artık.
canım ben de d vitamini konusunda çok kararsız kaldım sağlık ocaginin verdiğini kullanıp kullanmama konusunda. Sonra eczacı bir arkadaşım var onunla konustuk. Paraben içermeyen bir vitamin önermesi için. O da araştırmış bana bazılarında paraben yok ama başka koruyucular var, verdiklerini kullanabilirsin dedi. Ben de monovit veriyorum artik bebeğime.Gebeliğimin başından beridir takşp ediyorum fakat çok aktşf yazamıyorum bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldık sağlıkla büyütelim cümleten inş arkadaşlar bebeğim 2.5 aylık size kAfamdaki iki soru işereti hakkında fikrinizi almak istiyorumm öncelikle d vitamini hakkında bi çok yerde sağlık ocağının verdiği damlada paraben içerdiği söyleniyo siz bu konuda ne düşünüyosunuz ben doktoruma sordum o hiçbir sakıncası yok kullanın dedi fakat nette yurtdışından getirenler burada bitkisel damlalar kullananlar hala çıkamadım işin içinden bide rota virüsü aşısı yaptırmalımıyız 2 yaşına kadar koruyucu özelliği varmış emen bebeklerde çokda ısrarla yaptırın denmiyo sizin fikriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim