• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canim ona takılma zaten dışa donuk olması pek tavsiye edilmiyor ben kıs örtüsü almadım ama C Cokoprenses83 arkadasimiz kıs ortulu daha uyguna geldiğini ve kullanışlı olduğunu söylüyor
Selam kızlar K karayipkorsani evet ben kış örtülü aldım memnun da kaldım Hem sıcak tutuyo hem de rüzgarı kesiyo. Dışa dönük takılmıyo Jellybonun dediği gibi tavsiye de edilmiyo eeeee zaten büyüdükçe dışarıya bakabilecek.

Kızlar bide ben geçende rossmana girdim ıslak mendilimiz bitmişti uni baby kullanıyoduk bu sefer dalin aldım. Ama rossmanda bi alman markası var bikaç aile ondan alıyodu çalışanda baya övdü ama hiç duymadığım için güvenemedim. Alan aileler çok güzel içeriğinin de temiz olduğunu söylediler bilemedim . Kullanan yada duyan var mı.

Selam kızlar K karayipkorsani evet ben kış örtülü aldım memnun da kaldım Hem sıcak tutuyo hem de rüzgarı kesiyo. Dışa dönük takılmıyo Jellybonun dediği gibi tavsiye de edilmiyo eeeee zaten büyüdükçe dışarıya bakabilecek.
Siparişi verdim canım ben de güzel günlerde kullanırız inş biz de gezmeyi seviyoruz çünkü hep kucak olmuyo bi de manisadayız burda havalar iyi olur sıkıldıkça çıkarız kızımla:halay:

Siparişi verdim canım ben de güzel günlerde kullanırız inş biz de gezmeyi seviyoruz çünkü hep kucak olmuyo bi de manisadayız burda havalar iyi olur sıkıldıkça çıkarız kızımla:halay:
Ben çok çok memnun kaldım yenidoğan aparatını da aldım ikincide de kullanırım kısmetse diye. Müşteri memnuniyeti de güzel firmanın bir de ben Dr. A gittiğim de kanguruyu gösterdim kullanabilirsin dedi o yüzden içim de rahat. Şimdi de dışarıdayız :D İstanbul da güneşi gördük hemen attık kendimizi. Pratikliği efsane inşallah sen de memnun kalırsın

Evet bazen pozitif düşünüyorum ama birden çoğu zmana karamsarlığa kapılıyorum yetmiyo bebek aç diye aslında her şey bunda bitiyo galiba da ne kadar becerebilirsemm. Gruba da üye olacağımm çok teşekkürlerr srnin de her şey gönlünce olsun:)
Canım doyup doymadığını çişli bezlerine bakarak anlayabilirsin. 24 saat içerisinde 1paket margarin büyüklüğünde ise çişli bezi doyuyordur

Kızlar doğum kilolaronizdan nasıl kurtuldunuz. Bebeğim 2 bucuk aylık oldu sadece 9 kilosu gitti. Geri kalan 10 kılo duruyor. Emzirdigim için diyette yapamıyorum sütum azalır diye korkuyorum. Şeker hamur tüketmemeye de dikkat ediyorum ama gram etki etmiyor. Bi de emzirdikce verirsin demişlerdi alakası yok. Psikolojim bozuldu aynaya bakmak dışarı çıkmak istemiyorum. Giydigim hicbirsey olmuyor.

Kızlar doğum kilolaronizdan nasıl kurtuldunuz. Bebeğim 2 bucuk aylık oldu sadece 9 kilosu gitti. Geri kalan 10 kılo duruyor. Emzirdigim için diyette yapamıyorum sütum azalır diye korkuyorum. Şeker hamur tüketmemeye de dikkat ediyorum ama gram etki etmiyor. Bi de emzirdikce verirsin demişlerdi alakası yok. Psikolojim bozuldu aynaya bakmak dışarı çıkmak istemiyorum. Giydigim hicbirsey olmuyor.
Ben doğumdan çıktığım kiloyla aynıyım kayınvalifemle annrm yanımdaydı sürekli ye ye ye derken belki daha da almışımdır sen yine iyisin :)artık bende yiyorum deli gibi midem de genişledi galiba çabucak acıkıyorum :(

ben 59 la hamile kaldim 75 le doguma gittim su an 60 kiloyum ilk on günde on on bir kilo vermiştim, benim doğumdan sonra istahim kesildi. bide ben yalnız olanla yardımcı olacak yakını olanların aynı hızda vermemesini normal karşılıyorum, benim annem ve kayınvalidem doğum yaptığımda geldiler doğuma yetişemediler altı gün kalıp gittiler, evdeyken de bana pek bi faydalari olmadi yiyip içip oturup tatil yaptılar resmen, kendi evlerinde daha çok is yapıyorlar. hastaneden geldim kendi çorbamı kendim yaptim koskoca iki kadın gaz yapmayacak yiyecek bisey bulamadılar, evde de benim doğumdan önce yaptığım seyler ikram edildi gelenlere
ben kilo vermemek için abur cubur yiyorum akşamları
günde çoğu zaman yiyebildgim tek düzgün öğün akşam yemeği, ilk yediğim sey saat üç civarı oluyo
bebek durmayip yalnız kalinca kilo milo kalmıyo kısaca
hamilelik öncesi herşeyim ayni oluyo hemen hemen ama keşke bi yardım eden halden anlayanim olsaydi da kilo yavaş yavaş gitseydi arkadaşım:110:

bide sütün yemekle geliyosa yiceksin tabiki en iyisini yapiyosun iki üç ayda hepsinin gitmesi önemli değil
önemli olan bebeğinin senin mutluluğunuz sağlığınız
kolay mı doğum yapmak zamanla gidecek hepsi baya da vermissin üstelik:KK49:
benim mesela yemekle uyumakla ilgisi yok sutumun ufacık biseye canım sıkılsa kesiliyo
annemde kaynanam gitsin diye gitti erkenden, altı günde iflahimi kesti kaynanam gittigi gün sütm kesildi getirene kadar akla karayi seçtim:olamaz:
kadın olmak cooookkkkk zor cooookkkkk:süslü:

Ben çok çok memnun kaldım yenidoğan aparatını da aldım ikincide de kullanırım kısmetse diye. Müşteri memnuniyeti de güzel firmanın bir de ben Dr. A gittiğim de kanguruyu gösterdim kullanabilirsin dedi o yüzden içim de rahat. Şimdi de dışarıdayız :KK70: İstanbul da güneşi gördük hemen attık kendimizi. Pratikliği efsane inşallah sen de memnun kalırsın
Kanguru da emzirmeyi denediniz mi yapabiliyomuyuz

O kilolar 9 ayda alindi, 2 ayda vermeyi hedeflemek yanlis olabilir :( hamilelikte son ay haric dikkat etmeye çalıştım ama emzirirken hic dikkat edemiyorum. Gece surekli emiyor o yuzden surekli acıkıyorum. Salata vs yapmaya da vakit yok tabi devamli ağladığı için. Ekmegin arasina biseyler koya koya ekmek gibi oldum ben de. Hamileyken 15 16 kilo almıştım. Simdi 3 kilosu kaldı. Kiyafetlerimin cogu oluyor ama yine de karnım epey var :( doktor 2 3 ay sonra mekik cekmeye başlayabilirsin demisti ama ona ne halim ne de enerjim yok :(

Ben çok çok memnun kaldım yenidoğan aparatını da aldım ikincide de kullanırım kısmetse diye. Müşteri memnuniyeti de güzel firmanın bir de ben Dr. A gittiğim de kanguruyu gösterdim kullanabilirsin dedi o yüzden içim de rahat. Şimdi de dışarıdayız :KK70: İstanbul da güneşi gördük hemen attık kendimizi. Pratikliği efsane inşallah sen de memnun kalırsın
Ben de gelsin hemen çıkıcam dışarı:halay: markete falan gidemiyodum sıkıntı oluyodu yürüme mesafesine rahat gidebiliriz artık sling var ama çok hoş durmuyo dışrdan o yüzden kanguru daha kullanışlı olur eminim

Bebeğim sağolsun tüm aldığım kiloları verdim. Hergün kucağımda hoplayıp duruyoruz. Ne kadar yesemde eriyor zaten :)

Kızlar bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Herkes uyku yapıyo kabız yapıyo diyodu. Bizimki aşıdan geldiğimizden beri gözünğ kırpmadı bi enerji geldi cocuga ve hafif ishal gibi. Doktor zinco yazmıştı şimdi aşılıyken zincoyu verebilir miyim acaba? Smsi ateşlenirse fitilde vericem sıkıntı yaratırmı acaba

Ben doğumdan çıktığım kiloyla aynıyım kayınvalifemle annrm yanımdaydı sürekli ye ye ye derken belki daha da almışımdır sen yine iyisin :)artık bende yiyorum deli gibi midem de genişledi galiba çabucak acıkıyorum :KK43:
Çocuk biraz hareketlenince de veririz daha inş, benim yavaş yavaş gitmişti, simdi yedigimden kısmıyorum iştahım çok, ama yemeye zor vakit buluyorum, uygun oldujca uyumayı tercih ediyorum
Kadın olmak, anne olmak gercekten çok zor, insanlar psikolojik olarak destek olsa iş yapmasa yine yeter, özellikle eşlerimiz şimdi yanımızda olmayacaklar da ne zaman olacaklar.
F filmgibi aynen hayatımda hiç bu kadar ekmek yememiştim

byrktrfa byrktrfa Canım zinco bitkisel yağlar içeren bir damla, içeriğini okuyabilirsin, sıkıntı olacağını sanmıyorum

Back