• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım aynısını düşündüğüm için almadım o kartlardan. Kendim çizip gösteriyorum bebeğime. İnşallah yanlışlıkla subliminal mesaj veren şeyler çizmiyorumdur :d bebeğimin bilinçaltına kötü uyaranlar göndermek istemem :d ben youtubedaki o bebeği sakinleştirdiği söylenen müzikleri bile dinletmiyorum. Bazıları gerçekten çok garip ne malum onlarda da subliminal mesajlar olmadığı. Ya da ben fazla pimpiriğim.
O müziklerle ilgili benim de aklıma gelmedi değil vallahi. Hatta kimi ses beni ürpertiyor

Kızlar benimde kızım geceleri hiç uyumaz. Anca kucağımda belki ayağımda uyur beşiğinde iğne var sanki hemen uyanıyor koyunca. 2 aydır ya ayakta ya koltukta uyuyorum. Gece dayanamadım artık 4 çay kaşığı rezene verdim ve ondan mı bilmem ilk defa beşiğinde ve güzel uyuduk. İnşallah hep böyle gider.

Benim oğlum da gündüzleri hep kucakta uyuyor. O benim göğsüme yaslanıyor ben de kanepeye uzanıp biraz kestiriyorum o halde. Ya da yatakta başını kolumun üzerine koyup vücudunu kendime çekip sarılarak uyuyoruz. İlk 3 ay bebek nasıl isterse öyle uyumalı bol bol kucaklanmalı diyor uzmanlar. O yüzden ben 3 buçuk aya kadar böyle devam edicem şahsen. İlk 3 ayda zaten alışkanlık vs olmaz diyor uzmanlar

Kızlar benimde kızım geceleri hiç uyumaz. Anca kucağımda belki ayağımda uyur beşiğinde iğne var sanki hemen uyanıyor koyunca. 2 aydır ya ayakta ya koltukta uyuyorum. Gece dayanamadım artık 4 çay kaşığı rezene verdim ve ondan mı bilmem ilk defa beşiğinde ve güzel uyuduk. İnşallah hep böyle gider.
Acaba beşik soğuk mu geliyor canım? Sıcacık anne kucağından bizi de soğuk bir yere bıraksalar biz de uyanırız istemeyiz. Ben o yüzden özellikle başını koyduğu yeri sıcak su torbası koyup ısıtıyorum. Öyle daha rahat oluyor hemen gevşeyip korkmuyor. Sonra da torbayı sarıp ayakucuna bırakıyorum. Gaz çıkarmasında da işe yarıyor

11 saattir uyanık :KK43: ara ara 5 10 dk uyuyor onun dışında uyumadi :KK43: aklımı kaçıracağım artık koca insanım ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor ya artık sinir sistemim çöktü :KK43: sabah olacak neredeyse ya. Elim ayağım tutmuyor artık, eşimi uyandırdım sağolsun biraz oyaladı ama o da sabah erken kalkacak kıyamadım yat dedim. Gerçekten bütün enerjim ve gücüm bitti :KK43:
Uykusunu alamadığı için bir de senin bebeğin gazlıydı çok değil mi. Yorgunluk üst üste biniyor bebekte ve yorgunluktan uyuyamıyor. Bu bebeklere özgü bir durummuş. Allah yardımcın olsun canım. Hiç mi sevdiği bir pozisyon yok acaba kucakta falan.
Bir de çok uykusuz kalan bebekler çok canlı görünürmüş bu sizi yanıltmasın diyorlar. Vücut uyuyamayınca ayakta kalmak için adrenalin salgılarmış :(

Benim bebeğimde 2 hafta önce dediğin gibiydi bir iki dakika emiyor sonra ağlayıp kendini geri atıyordu gaz sorunu olan bir bebek değil acaba sütüm mü yetmiyor diye bende buraya yazmıştım hatta sonra farkettim ki o an gazı oluyor ve kaka yapmaya çalışıyor bebeklerde 8. Hafta civarında poposundaki kas kasılmaya başladığından gaz sancıları artıyormus bebek o kası gevşetip gaz çıkarmayı öğrenince azalıyor 9. Haftada oğlumun o durumu düzeldi ama ben ağlasada memeyi bıraksada bıraktığında ağzından gazını çıkartıp tekrar zorla verdim hep iki saatte bir senin bebeğinin sorunuda gaz olabilir
Sütün mü azaldı acaba. İnşallah geri döner memeye
Sütüm az değil çok şükür. Bebek birinden emerken sızlıyor ve diğerinden de süt akıyor. Doktora sordum bugün, süt tazyikli geldiğinden öyle yapıyor olabilir dedi meme ucunu sıkarak verirsen akışı yavaşlar daha kolay emer dedi. Öyle deneyeceğim bakalım inşallah düzelir bu durum.

Canım dönünce haberdar edersen sevinirim, iki gündür benim kızım da öyle yapıyor,
Çok sık emiyorsa arada balgam tarzı kaka olması normal dedi. Kanlı kaka ve huzursuzluğu olmadığı sürece normalmiş. Yine de her ihtimale karşı tahlil verdik bakalım inşallah bir şey çıkmaz. Haber ederim sana yine sonucu.

Aslında bebeklerinizi salladığınız zaman bebek uyumazmış sadece uyuşurmuş. O yüzden sallanmayı kestikleri an uyanıyorlar. Ben hiç sallayarak uyutmadım daha bebeğimi. Bebeğin derin uykuya dalması ortalama 20 dk sürüyormuş. Benimki de sadece memede uyuyor gündüzleri. uzun bir süre o şekilde dalmasını bekleyip sonra yatağa koyarak aştım bu sorunu.
Bir de aşırı yorgun ve çok uykusu gelmiş bebek uyuyamazmış.

Merhaba kızlar bu kolik beni mahvediyor bebeğimi de tabiki.nurse Harvey ve biogaia dışında kullanıp memnun kaldığınız gaz giderici var mı .

Merhaba kızlar bu kolik beni mahvediyor bebeğimi de tabiki.nurse Harvey ve biogaia dışında kullanıp memnun kaldığınız gaz giderici var mı .
Ben aguline surup kullanıyorum.ana etkili mi degil mi bilmiyorum. Diğerlerini de kullanmadığım için kıyaslayamayacağım. Sadece sürüp barirsaklarini baya çalıştırıyor gurul gurul sesler geliyor şurubun etkisi olabileceğini düşünüyorum. Eczacıya danışıp kıyaslayabilirsin.

Aslında bebeklerinizi salladığınız zaman bebek uyumazmış sadece uyuşurmuş. O yüzden sallanmayı kestikleri an uyanıyorlar. Ben hiç sallayarak uyutmadım daha bebeğimi. Bebeğin derin uykuya dalması ortalama 20 dk sürüyormuş. Benimki de sadece memede uyuyor gündüzleri. uzun bir süre o şekilde dalmasını bekleyip sonra yatağa koyarak aştım bu sorunu.
Bir de aşırı yorgun ve çok uykusu gelmiş bebek uyuyamazmış.
Cnm haklısın da çocuk başlıyo ağlamaya sallanınca susuyo uyumuş gibi oluyo. Ben de mecburen ağlamasın sakinleş sin diye sallıyorum. Keşke Sallanma dan uyuyabildin yada sakinleşebilse

Sapsimpleks kullanıyorum ben. Her memeden önce 10 damla. Ben de bu iş gördü. Nurseharvey kullandım memnun kalmadım. Biogaia almayı da düşünüyorum. İşe yarıyormu acaba?

Biz biogaia ve zinco kullanıyoruz

Ben aguline surup kullanıyorum.ana etkili mi degil mi bilmiyorum. Diğerlerini de kullanmadığım için kıyaslayamayacağım. Sadece sürüp barirsaklarini baya çalıştırıyor gurul gurul sesler geliyor şurubun etkisi olabileceğini düşünüyorum. Eczacıya danışıp kıyaslayabilirsin.

Sapsimpleks kullanıyorum ben. Her memeden önce 10 damla. Ben de bu iş gördü. Nurseharvey kullandım memnun kalmadım. Biogaia almayı da düşünüyorum. İşe yarıyormu acaba?
Biogaia bağırsak düzeni açısından gerçekten iyi.ama sanciya çözüm olmadı bizde.
Peki gece uykusu nasıl bebeklerinizin.saatler suren ağlamaları var mi

Biogaia bağırsak düzeni açısından gerçekten iyi.ama sanciya çözüm olmadı bizde.
Peki gece uykusu nasıl bebeklerinizin.saatler suren ağlamaları var mi
Sürekli ağlaması yok ama gaz sancısından sürekli uyanıyor. Uzun uzun uyumuyor. Gündüz uykusu hiç yok. Sürekli ya kucakta ya ayakta sallanması lazım .
Bağırsak düzeninde iyi derken gazını rahat yapıyormu

utkumuz utkumuz kolay gelsin canım ya 3 çocukla iyi baş edebiliyorsun bazen ben bu bi taneyle bile zorlanıyorum. Sonra 2-3 çocuklu anneler aklıma geliyor. Hele bi de kolikmiş yavrucun bu daha zor sanırım. Allah kolaylık versin.
Beni bugün idareden aradılar. Rapor alma izne 5 şubatta çık dediler. Ne yapacağımı şaşırdım. Halbuki rapor alma hakkım var neden böyle dediler anlamadım. Bi de maaşı geri ödemekle uğraştıracaklar beni. Dilekçeyi de illa yarın getirmen gerekiyor diye tutturdular eşim işten izin alamayabilirim diyor. Niye böyle zorluk çıkarırlar anlamıyorum.

Sürekli ağlaması yok ama gaz sancısından sürekli uyanıyor. Uzun uzun uyumuyor. Gündüz uykusu hiç yok. Sürekli ya kucakta ya ayakta sallanması lazım .
Bağırsak düzeninde iyi derken gazını rahat yapıyormu
Gazını maasalalh rahatlıkla çıkartıyor canım.baya etkili bu konuda biogaia.bizimmi kolik tamamen farklı bir durum maalesef

utkumuz utkumuz kolay gelsin canım ya 3 çocukla iyi baş edebiliyorsun bazen ben bu bi taneyle bile zorlanıyorum. Sonra 2-3 çocuklu anneler aklıma geliyor. Hele bi de kolikmiş yavrucun bu daha zor sanırım. Allah kolaylık versin.
Beni bugün idareden aradılar. Rapor alma izne 5 şubatta çık dediler. Ne yapacağımı şaşırdım. Halbuki rapor alma hakkım var neden böyle dediler anlamadım. Bi de maaşı geri ödemekle uğraştıracaklar beni. Dilekçeyi de illa yarın getirmen gerekiyor diye tutturdular eşim işten izin alamayabilirim diyor. Niye böyle zorluk çıkarırlar anlamıyorum.
Bana da öyle söylediler.rapor konusu sıkıntılı ohalden dolayı dediler.bana müdür yardimcim haftaya salı fln gel işlem başlatalım 2.dineme yönelik ancak yetişir işlemler dedi.

Back