2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
@filmgibi domestic
Canım alıştırma bardakları da var. Biberon vermek istemeyenler için. Bebek onu kendi çektiği için biberon gibi meme reddine sebep olmuyormuş. Kullanmadım ama duydum.
Denedim ben onu canim ama 3 aydan sonra kullanilabilir bence.anne memesi ile uyumlu biberonlardan da cekmedikce gelmiyor.sorun memeyle biberonun kavranisinin farkli olmasindan kaynaklaniyor.alistirma bardagi da aliskanlik yapabilir diye dusunuyorum

Hamileligimiz boyunca her seyi o kadar cok konustuk ki burada en iyi biberon en iyi emzik en iyi doktor en iyi hastane ama emzirme hakkinda hic konusmamisiz.en onemlisiydi oysa.
Ben de kendime kızıyorum bu konuda. Memeyi verince emer diye düşünüyordum. Ama hastanede rezil oldum. Bebek ağlıyo hüngür hüngür. Önüme her gelen hemşireye ebeye soruyorum nasıl tutturacam diye.hepsi farklı bişey diyo. Hele şu kahverengi kısmı ille bebeğin ağzına sok diyenler. Kocaman meme minicik ağız. Ucunu emerse şükredeceğim. Kısacası kabus gibiydi.
Hamilelik aşkıyla hiç ben bunları düşünmedim. Sorun olacağını da

İlk ay 700 gr almıştı bu ayda 500 gr almış benimkisi 2 ayda 1200 gr almış yani ayy çok mu az ki ya kızım kilo almadıysa açmıydı şimdiye kadar

Mantıklı aslında söylediğin bugün aynı şeyi düşündüm kızım mama içti ve uyudu demekli aç olduğu için uyanıkmış dedim sabahtan sonra sahip vermeyi denıycem tabi süt çıkar mı bilmiyorum en son sagdıgımda 30 cc çıkmıştı oda gögümdrn süt akarken ya ben sagamıyorum yada pompam manüel olduğu için az çıkıyor sütüm çünkü bence emdiği zaman daha çöl geliyor. Teşekürler bu arada fikir için

Son düzenleme:
aynen benm sütümde oyle neden acaba 30 cc yi gecmiyor malesef. hastanedeyken sütümun yetip yetmedigine bakmak icin sagmami istediler hatta onda 10 cc falan olmustu ilk zamanlar oda goguslerimi sıka sıka zar zor. Moralim bozulmistu tabi snra cocugu emzirirken hemsireye demistim biraz once sagdm yoktu suan byle kolay geliyo die gostermistim hemsirede makinalarla cocugun cekimi farkli demisti

Kızım 7 haftalık. bazen emerken memeyi çekiştirip ağzından çıkarıyor sonra tekrar saldırıyor, bu arada elleri ve ayaklarını çırpıyor bağırıyor deli gibi hareketler. neden yapar ki böyle, özellikle gece uykusundan önce yapıyor. Acaba çok uykusu geldiği ve uyuyamadığı için mi yapıyor?

Kızlar daha önce konuştunuz mu bilmiyorum. 2.ay aşılarıyla rota virüsü aşısı aynı gün yapılabiliyor mu? Ya da biri daha önce yapılmalı gibi bir şey var mı? Sağlık ocağı tam 2.ayda çağırdı aşı için, hastanedeki doktorumuz da aynı güne randevu verdi rota virüsü için ama ben sormayı unutmuşum iki tarafa da.

Bize parol yazmış onu aldım ben de calpol mu alsaydım acaba? Eczacıya sordum ikisi de aynı istersen calpol vereyim dedi doktor ne yazdıysa onu ver dedim

Bebeğim 53 gunluk hala gogus yaralarindan gozumden yas geliyor ya surmedigim hic birsey kalmadi
E vitamini kapsülü denedin mi canım? Ben de kabus gibi bi dönem yaşamıştım göğüs yaralarıyla ilgili. En son çarey e vitamini ve piyasadaki kremlerin dönüşümli olarak kullanımında buldum. Her emzirmeden sonra e vitamini+farklı bi krem sürüyordum emzirmeden temizliyordum. E vitamini ve bepantol, e vitamini ve madecassol vb gibi.

Hiçbir mama anne sütünden daha faydalı olamaz bebeklere. Ah şunu bi anlayabilseler...

Canım denedin mi bilmiyorum ama gogus yaralarım benim de geçmedi kenarları yarildi bebek her emisinde o yariklar tekrar ayriliyordu aglamaktan emzirmekten bikmistim burda da çevremde de gpgus kalkani tavsiye ettiler siparis ettim geldiği gün taktım yarım saat sonra emzirdim ve canım yanmadi kalkan meme ucunun temasini kesiyor kiyafetle ve hemen iyileşmeye başlıyor benim geçmeyen yaralarım hiçbir krem falan sürmedim sadece kalkanla 3 günde belki 4 geçti gitti denemediysen mutlaka al hiç düşünme ben çok düşündüm ve bıçakla kesilmiş gibiydi goguslerim

Bencede çocuk çekince daha çok geliyor ama sağlayan alış orda gögüsler ozaman daha çok artar mı bilmiyorum deniycem bakalım

Rota aşısı 3. Ayda yapiliyo biz yaptirdigimzda 3 ay 10 günlüktük. Neden 2. Ayda cagirdilar ki acaba. Yada yapanlara goremi degisiyor bilemiyorum

utkumuz izin işini ne yaptın canım, halledebildin mi? Ben idareyle konuştum ama bilmiyorlarmış. Milli eğitimle görüşüp geri döneceklerdi güya bana hala dönmediler.
Canim bende ogretmenim. Idareyle gorustum ben maaslar hazirlanmadan dilekceyi vermeniz lazim ki biz ona gore duzenleme yapalim maasta dedi. Benim iznim 23 subatta bitiyo.en gec 1 subata kadar teslim etmis olun dilekceyi dedi.

Kizlar gece uyandırmadan kaç saat uyutuyorsunuz bebekleri. Dün gece 12 de yattı uyuyakalmışım sabah 7 de uyandım hala uyuyordu korktum uyandırdım emzirdim 5 dak emdi uyudu. 1.5 aylık bebek gece 7 saat uyurum?

Canim bende ogretmenim. Idareyle gorustum ben maaslar hazirlanmadan dilekceyi vermeniz lazim ki biz ona gore duzenleme yapalim maasta dedi. Benim iznim 23 subatta bitiyo.en gec 1 subata kadar teslim etmis olun dilekceyi dedi.
Peki ücretsiz izni 2 ay alma şansımız var mı? Mayısta başlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…