2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Faydasını görürsen haber verirsin canım. Çaresizlik insana herşey yaptırıyor ne yazık ki...

Evet biz de aynı sıkıntıyı yaşadık bugün...huggies 3 numarayı bağlamıştık, kakası hep dışarı taştı

Ben kontrol ettirdim. Dikişler düştü elhamdülillah. Doktor sorun olmaz dedi. Ama ben de zihnimde o korkuyu atamıyorum. Aslında belki de kendimizi kasmayıp rahat bırakabilsek ağrı azalır. Çok teşekkür ederim cevabın için canım

Bırakıyorum 10 dk sonra uyanıyor aglıyor uykusu var uyuyamıyor. Zor bela uyutsam yine 10 dk sonra kalkıyor.kolik aksam belli saatlerde oluyor ona alıstım artık kabullendim. Ama gün boyu süren uyutmayan ne rahatsızlıgı olabilir ki bilmiyorum

Canım kızının oglunun bir yardımı olmuyormu sana? Büyüklermiş maşallah. Bu dönemler gercekten çok yorucu ve zor hem beden olarak yoruluyoruz kucagımızda tutmaktan hem psikolojik olarak stres yoruyor

Çörekotunun ölümden başka herseye faydası oldugu söyleniyor zaten canım inşallah faydası olur

Canım sen hangi ildesin. Ben Kırklarelideyim güneş anca öğlen çıkıyo,o gün bayram ediyorum resmen. Çıkarmayı çok istiyodum ama hasta olmasından korkuyorum
İstanbuldayım canım bu ara havalar çok güzel gidiyor. Zaten biz de anca öğlen çıkabiliyoruz :)

Kızlar ben de her seferin de bez markamızı değiştiriyorum. Her marka beze alışsın istiyorum. Canbebe, prima ve molfix arasın da dolanıyorum sürekli mecbur kalırsak farklı marka pişik yapmasın diye kendimce bi önlem. Çok şükür hiç pişik olmadı inşallah olmaz da. Bu arada her kaka da poposunu yıkıyorum ıslak mendille temizlemiyorum kakayı.

kizim sürekli elini emiyor o kadar iştahlı emiyor ki cuk cuk diye ses geliyor biraz önce baktık sanki eli emmekten morarmış gibi buna çare bulamadım kundak yaptıgım zaman avaz avaz bağırıyor ağlıyor emzik kullanmıyorum daha doğrusu bir kaç kez emzik vermeye çalıştım almadı. elini emmesi alışkanlık olarak kalır mi yada geçici bir hareket mi bu bilmiyorum sizin Bebekleriniz de durum ne

Kızın kaç günlük canim

Ben ve bebeğimde sizdeniz sadece uyursa kucakta uyuyor

Canım fayda görürsen bilgilendirmisin bizi de

Canım benimde sling var ama dediğin gibi koyunca uyuyor benim oğlu da ama benim ki çıkarıp yerine yatırınca direk uyanıyor asla yatmıyor beşiğinde

benim bebeğimde emmeye başladı maalesef ilk zamanlar emzik tutuyordu şimdi almıyor artık. Arkadaşımın bebeği de elini emiyordu hatta daha sonra eğilip ayak parmağını emmeye başladı :) biraz büyüyünce bıraktı emmeyi fakat kaç aylıkken bıraktı bilmiyorum...

Ayy çok sagol insallah bırakır ya onu emerken izlemesi ayrı bir zevkli oluyi :)) ama morarmis gibi geldi eli.

J Jellybon_ Benim kızımda da emme eğilimi var yakalamaya çalışıyor, arkadaşımın oğlu emiyordu 2 yaşında acı ojeyle zor bıraktirdi...
byrktrfa Canım çocuğun kilosu önemli ama vücut yapısı farklı olabilir yani tombiş bacakları vardır 2 numara olmaz,kimisi uzun boyludur ince yapılıdır olur vs, sen deneyerek bulacaksın... ben 2 numara kullanıyorum, nasıl olsa alacağım diye 3 de almıştım denedim şuan 3 daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…