- 4 Nisan 2016
- 335
- 298
- 103
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.501
Evet ev oturması sıkıntılı. Oyundan anlamıyorlar şu anda. Koyduğumuz yerde 5-10 dakika maksimum duruyorlar. Ya meme, ya gezmek ya uyumak istiyor daha çok ufaklar minnoşlar. Az kaldı 4. Aydan sonra hafif hafif oyalanma süreleri artacak.Evet şu an hazırlıgı az yedek kıyafet bez atıyorum çantama alıyoruz bebegi eşimle çıkıyoruz avmye. Ya uyku zamanına denk getirdik ya arabada uyudu bebek arabasında uyumaya devam etti dolasıp döndük. Uyansaydı kabus olurdu ama. Hemen agzına meme veresiye kadar aglardı Ben avm den ziyade ev oturmasına gidip bebiş uyurken iki muhabbet etmek istiyorum. Bebegim ya uyuyo ya uyanıksa kucakta gezerek duruyor. mızmız sıkıntılı oluyor. Cok nadir keyfi yerindeyse koydugum yerde 10 15 dk duruyor. Gidicem burnumdan gelicek gittigim yerdede insanlara rahatsızlık vericem diye çekiniyorum.
Ben lansinoh marka aldım canim internette yorumlara da baktığımda baZi poşetlerim dolapta yırtıldığı falan yazıyorduKızlar süt saklama poşeti alacam da markası çok önemli mi sizce
Sizde 4moms a çok özendim. Acaba ben de alsam durur mu benim oğlan.51 günlük oldu alıştırmak için geç mi oldu bilemedim. Her saat kucağımda kollarım haşat olduEvet ev oturması sıkıntılı. Oyundan anlamıyorlar şu anda. Koyduğumuz yerde 5-10 dakika maksimum duruyorlar. Ya meme, ya gezmek ya uyumak istiyor daha çok ufaklar minnoşlar. Az kaldı 4. Aydan sonra hafif hafif oyalanma süreleri artacak.
Ben sabah çıktım şimdi geldim, yorucu ama anneye nefes aldırıyor gezmek. Dışarda kahvaltı, öğle yemeği, alışveriş, kusmuksuz ve topuzsuz gezen başka kadınları görmek falan moral verdi. Evde uyumayan oğlum asansör kapısında uyumaya başlıyor şaka gibi. Şimdi geldik 4momsa attım hala uyuyor.
Gönlüm açık havadan yana ama malum kar-kış.
Bu ara çok salgın hastalık var, avmlerden ziyade hastaneler berbat. 2. Ay kontrolüne özele götürdüm ertesi gün hem kızım hem oğlum 38 derece ateşli ve ishaldi.her yerde hasta çocuk/bebek, hastanelere girmek bile yetiyor. En azından büyük avmlerde insanların dibine dibine girmeden, aksırandan tıksırandan uzak durup gezilip nefes alınabiliyor.
Bence biraz sabredin, benim kangurum var 4 aylıktan itbaren kullandığım (öncesinde de yenidoğan aparatı ile kullanılıyor ama ben tercih etmiyorum). 2,3 aya hafiften bahar gelmeye başlar, takarız kanguruları atarız kendimizi parka bahçeye, biz gezdikçe onlar uyur, biz nefes alırız.Sizde 4moms a çok özendim. Acaba ben de alsam durur mu benim oğlan.51 günlük oldu alıştırmak için geç mi oldu bilemedim. Her saat kucağımda kollarım haşat oldu
Maşallah ne güzel.Selam hanımlar, bebeğimi doktora kontrole götürdüm bugün. Çok şükür bir sıkıntı yok kilo alımı gayet güzel hatta fazla kilo bile almış. Emzirme aralığını sordum 4 saate kadar çıkarabilirsin dedi. 4 saati geçirme yalnız dedi. Karnını kontrol etti gazı var fakat karnı bayağı yumuşamış bu iyiye işaret, gaz probleminin yakında düzeleceğini gösterir dedi. Öyle moral oldu ki bana:) İnşallah dediği gibi olur. Birde gaz sancısı olduğunda kucağımda hoplayarak gezdiriyorum. Doktor bu şekilde hem gazını daha kolay çıkarır hemde sancıyı daha az hisseder dedi...
Canım bebegin kaç günlük? Benim ki bazen 3 saat uyuyor ben de dokunmuyorum, zaten az uyuduğu için hem kıyamıyorum hem de vicdan azabı çekiyorum aç mi bıraktım diye, bizim bir aylık kontrolde de kilosu iyi çıkmıştı...Selam hanımlar, bebeğimi doktora kontrole götürdüm bugün. Çok şükür bir sıkıntı yok kilo alımı gayet güzel hatta fazla kilo bile almış. Emzirme aralığını sordum 4 saate kadar çıkarabilirsin dedi. 4 saati geçirme yalnız dedi. Karnını kontrol etti gazı var fakat karnı bayağı yumuşamış bu iyiye işaret, gaz probleminin yakında düzeleceğini gösterir dedi. Öyle moral oldu ki bana:) İnşallah dediği gibi olur. Birde gaz sancısı olduğunda kucağımda hoplayarak gezdiriyorum. Doktor bu şekilde hem gazını daha kolay çıkarır hemde sancıyı daha az hisseder dedi...
Kangurunuz hangi marka sling almıştım ben dışarda zor oldu.Bence biraz sabredin, benim kangurum var 4 aylıktan itbaren kullandığım (öncesinde de yenidoğan aparatı ile kullanılıyor ama ben tercih etmiyorum). 2,3 aya hafiften bahar gelmeye başlar, takarız kanguruları atarız kendimizi parka bahçeye, biz gezdikçe onlar uyur, biz nefes alırız.
4moms 10 kilodan sonra zorlanıyor sallarken, biraz 0-3 ay kolikler için sanki daha kurtarıcı, bebeler büyüdükçe irileşiyor , bilemem bu saatten sonra alışır mı ya da onca para vereceksiniz az süre kullanacaksınız, değecek mi siz daha iyi bilirsiniz.
4moms da haklısınız az daha sabretmek lazım ne aldıysam elimde kaldı zatenKangurunuz hangi marka sling almıştım ben dışarda zor oldu.
Canım kaç günlük ki bebeğin emzirme aralığına 4 saat dedi. Biz 48 günlüğüz 2 saatte bir dedi banaSelam hanımlar, bebeğimi doktora kontrole götürdüm bugün. Çok şükür bir sıkıntı yok kilo alımı gayet güzel hatta fazla kilo bile almış. Emzirme aralığını sordum 4 saate kadar çıkarabilirsin dedi. 4 saati geçirme yalnız dedi. Karnını kontrol etti gazı var fakat karnı bayağı yumuşamış bu iyiye işaret, gaz probleminin yakında düzeleceğini gösterir dedi. Öyle moral oldu ki bana:) İnşallah dediği gibi olur. Birde gaz sancısı olduğunda kucağımda hoplayarak gezdiriyorum. Doktor bu şekilde hem gazını daha kolay çıkarır hemde sancıyı daha az hisseder dedi...
Momfortbaby , kızımda kullandım 10 aya kadar. Sonra biraz dombili olunca taşımak pratik gelmedi ama 2 yaşa kadar taşınıyormuş.Kangurunuz hangi marka sling almıştım ben dışarda zor oldu.
Hiç duymamıştım bunu. Bir sonraki kontrolde doktora sorayım canım sağ ol.canim dil altinda bag olabilir kardesimin kizida oyle ses cikariyordu doktorlar kesti bagi mutlaka doktora goster onun kesilmesi gerekiyor ileride konusma bozuklugu bile olabiliyor emin olmak icin goster doktora
Canım benim bebeğimde çok tüylü kulağı anlı sırtı falan bıyıkları bile var bizim 2. Ayımız bitti daha duruyo ne zaman dökülür bende bilmiyorum ama bu zamana kadar kalıyo belki bebekten bebeğe değişirKızlar bebeklerin tüyleri ne zaman dökülmeye başlıyor? Benim kızımın alnında ve kulaklarında tüyler var, 36 günlüğüz dökülmedi hala.
Canım bebegin kaç günlük? Benim ki bazen 3 saat uyuyor ben de dokunmuyorum, zaten az uyuduğu için hem kıyamıyorum hem de vicdan azabı çekiyorum aç mi bıraktım diye, bizim bir aylık kontrolde de kilosu iyi çıkmıştı...
66 günlük kızlar 2. Aydan sonra sanırım emzirme aralıkları uzamaya başlıyor.Canım kaç günlük ki bebeğin emzirme aralığına 4 saat dedi. Biz 48 günlüğüz 2 saatte bir dedi bana
Aynen benı anlatmıssın.annem kızım boyle cocuk yenı goruyorm sızı emzırırdk uyurdunuz altınızın degıstırırdk gerı uyurdunuz bız hıc sallamadık.yenı nesıllerde degısıyo demekkı ne yapalm care yok dıyo.annem de sasırıyo artık.Uyku konusunda ben de bir çözüm bulamadım gece uykusuna dalmamak için katıla katıla ağlıyor her gece 11 de başlıyorum uyutma çalışmalarına uyuduğunda 1.30-2 bazen geçiyor çok yoruluyorum karnı tok altı temiz oluyor ama ne yapsam yok bazen kendi uyuyor bazen gezerken bazen kucağında pış pış ile ama ayakta hiç uyumuyor. Gündüz uykuları zaten o kadar kısa ki. Bu konuda yapmam dediğim ne varsa yaptım resmen
Cnm kulak çöpüne az bişe zeytin yağı sür poposunu uyar belki yapar bizim bebeğimiz sürekli ağlıyordu kakasını yapamazmış meğerseKızlar benim bebeğim 15güdür kakasını sadece 2defa yaptı. Doktora gittim fitil verdi. 7güne kadar normaldir yapmaması 7güne bir fitille yaptır dedi.Böyle bi durumu yaşayanınız var mı?bazen emerken ağlıyo emmiyo kendini parçalıyo emmek istiyo ama. O esnada alttan gaz çıkarıyor sadece. Ve Kötü kokuyo gazı.
Açıkçası fitil vermek de istemiyorum. 43günlğğüz daha. 1.aya kadar günde 3-4kez kakasını yapıyordu çocuk birden ne oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?