- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.461
Ben avent kullaniyorum canimKizlar hangi emzigi kullanıyorsunuz
Bazen kucakda bazen ayagimda salliyorum bazen emzik emerken kendi daliyo canim. Bazen kolay uyuyor bazen saatlerce uyumuyor agzindan emzigi düşünce uyaniyo uykusu bolunuyo uyumuyo karmakarisik bizimki :)Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ? Ben ya zamanını geçiriyorum ya da bu işi beceremiyorum
Ben cumartesi-pazar evde durmuyorum çünkü ev maymunlar cehennemi gibi oluyor.Bebegiyle dışarı çıkıp ev oturmasına dolaşmaya giden varmı? Sansımıza bebişler toparlandı soguklar yagmurlar geldi. Yakın yerlere bebişimi alıp gitmek istiyorum ama gittigim yerde de durur mu durmaz mı uyur mu diye endişeleniyorum. Evde uyanık oldugu sürece çogunlukla kucakta gezerek durduruyorum mızlıyor çünkü. Çıksam pişman olacakmışım gibi geliyor. Ama kendimi eve kapatmak da iyi gelmiyor. Sizler ne yapıyorsunuz
Kusmalari refluden yada yediginin fazla gelmesinden onu anliyorum da sormak istedigim her seferinde neden hickirik tuttuguKizlar oglum emdikden sonra 3 4 kez kusuyo ilki poturlu yogurt gibi digerleri su son kusmasindan sonra hickirik tutuyo hemen hemen her emme sonrasi boyle bi bilgisi olan varmi?
Benim bebeğimi de bazı günler çok hıçkırık tutuyor. Bende sebebini bilmiyorum canım...Kusmalari refluden yada yediginin fazla gelmesinden onu anliyorum da sormak istedigim her seferinde neden hickirik tuttugu
ben 40'ı çıktıktan sonra birkaç kez çıkardım. Hafta sonu eşimle akraba ziyaretlerine gittik. Eşim yanımda olunca daha rahat hissediyorum genelde o tutuyor bebeği çünkü:) aslında bebeğe de iyi geldi yeni yüzler yeni ortamlar görünce bakınıyor fakat dışarıdayken pek uyumuyor.Bebegiyle dışarı çıkıp ev oturmasına dolaşmaya giden varmı? Sansımıza bebişler toparlandı soguklar yagmurlar geldi. Yakın yerlere bebişimi alıp gitmek istiyorum ama gittigim yerde de durur mu durmaz mı uyur mu diye endişeleniyorum. Evde uyanık oldugu sürece çogunlukla kucakta gezerek durduruyorum mızlıyor çünkü. Çıksam pişman olacakmışım gibi geliyor. Ama kendimi eve kapatmak da iyi gelmiyor. Sizler ne yapıyorsunuz
Canım bu YouTube da 2 saatlik olan video muPedagogların Önerdiği 5 Dakikada Uyuma Garantili Müzik ★ Baby Sleep Music ★
Canım belki biliyorsundur kolikse 2 saatten önce emzirmemelisin, bizimkinin de uyku düzeni yok, gazlı oldukları için ne zaman rahatlarsa o zaman uyuyor, ben genelde hic uyutmaya çalışmıyorum, gazını çıkarmakla uğraşıyorum hep, kucağımda ziplatiyorum, omzuma alıp sıvazlıyorum, dizime yatırıyorum, vs vs...sağol canım benim oğlum kolik. altını temizliyorum emziriyorum gazını alıyorum damlalarınıda veriyorum ama oğlumu bir türlü uyutamıyorum acaba diyorum uykusu yokken mi uyutmaya çalışıyorum anlamadım gerçekten
peki canım direk mi veriyorsun yoksa ısıtıp mı veriyorsunBen de verdim hiçte tokluk hissi olmadı. İyi de geldi hala arada veriyorum
resmen bizi anlatmışsın bizde aynen öyleyiz artık çıldırmak üzereyim 24saat bir bebek nasıl uyumaz yaMerhaba canım benim bebegiminde uyandıktan 2 saat sonra iyice huysuzlanıyor. Gözleri kapanıyor uykusu geliyor anlıyorum meme veriyorum belki emerken uyur diye kucakta pışpışlıyorum gezdiriyorum ama dalıyor 10 dk sonra kalkıyor. Aynı şey gece uykusuna geçerkende oluyor. İyice yorulup uykusu gelincede dalıp derin uyuyor. Anlamadım gitti. Dalmakta çok zorlanıyor.Çok uykusu oldugu halde ayakta sallamak beşikte sallamak kucakta gezdirmek sadece anlık dalmasına yarıyor.
Nasıl yapıyosun çanım. Çocuğuna kim bakıyo . Sütünü sağıyım musun, çok soru sordum biliyorum ben d başlayacam okula Onun için soruyorumSelam kızlar. Ne zamandır bakamıyorum. Çok gazlı bir bebişim var beni epey yoruyor. Üstüne bi de okulum başladı daha 20 günlükken. Yoğunluktan bakamadım herkes iyidir inşallah. Biz bugün sünnetimizi de olduk. Hemde iki buçuk aylık olduk çok şükür
Direkt veriyorum 3-4 damla kadar öyle 1 çay kaşığı felan değilP
peki canım direk mi veriyorsun yoksa ısıtıp mı veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?