2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kızlar ben de aldığım ve memnun olduğum şeyleri yazmak istedim kanguru biberon vs soranlar olmuş belki yardımcı olur.
1-biberonda kesinlikle dr.brown’s derim zaten gaz sancısını azaltmak için üretilmiş bi biberon kolik bebek sahipleri deneyebilirler kesinlikle fayda görecekler.

Ben aventten hiç memnun kalmadım ağız kısımları ince olduğu için bebeğin ağzını tam doldurmuyor ve bu da hava yutmasına sebep oluyor.

2-göğüs pompası lansinoh 2si bir arada.İlk günden beri kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.Hastanede hemşireler de çiftli pompaların daha çok süt çıkardığını söylemişti zaten alacak olan varsa da çiftli bi pompa alsın derim.

3-sterilizatör biberon ve göğüs pompası kullananlar için olmazsa olmaz bi ürün.Ben aventinkini kullanıyorum mikrodalganın son seviyesinde 3 dakikada her şey steril oluyor yok tencerede su kaynat falan uğraşmaya değmez.

4-kanguruda dünyada bir numara ergobaby ve sonrasında babybjörndür ama çok pahalılar ben infantino aldım ucuz ve idare eden bi ürün zaten dışarda kullanmayı düşünmüyorum evde iş yaparken kullanıyorum.

5-alt açma pedleri için en meşhuru canbebe’nin ürünü ama indirimde baby&baby diye bi marka denedik kesinlikle canbebeye bin basar.Canbebe bir kere üstüne çiş geldi mi hemen çöp oluyordu benim bahsettiğim ürün çişi emiyor ve kupkuru oluyor tavsiye ederim.

6-gaz sancısı için nerdeyse 20 gündür biogaia kullanıyoruz hiç fayda etmedi hatta ve hatta daha beter etti desem abartmış olmam sanıyorum.Bizde acı elma yağının çok faydası oldu(adaçayı yağı da deniyor).Onu topuklarına sürüp masaj yapıp çorabını giydiriyorum hemen gazı çıkıyor tavsiye ederim.

Bi de profilonun appstoreda ürettiği ninni makinesi diye bi uygulama var orda kolik bebekler için saç kurutma makinesi, bulaşık makinesi vs sesleri var, ninniler de var işe yarıyor tavsiye ederim.

Canim ne kadar ücret odediniz acaba o hastane bizede yakin memnunda kalmissin bende düşünebilirim orayi

Bebegim 37 günlük, 1 ay kontrolünde 53.5 santimdi yani uzun bir bebek degil. Buna ragmen 1 3 ay tulumlar olmuyor resmen. Hic giydiremeden kuculenler oldu,parayi sokaga atmis gibi hissediyorum
Benim kızım da uzun doğdu maaşallah. Yenidoğan patikli altların hiçbirini giydiremedim. Şu an 3 aylık patikli tulumlar da baya kasıyor bacaklarını. Şimdiden bir hurç kıyafetini kaldırdım çoğunu giymeden. Şu anki aklım olsa kesinlikle yenidoğan kıyafet almazdım. Ocak şubat anneleri falan okuyorsa tavsiye de bulunayım : ) kesinlikle 0-3 aydan küçük kıyafet almayın.

Kızlar kayınvalidem bana kantaron yağı verdi ev yapımı kendisi yapmış. Poposuna sürüyorum ve çok memnunum hiç pişik yapmadı, kızarıklık dahi olmuyor. Bi de dedi ki gaz sancısı olursa bu yağla karnına masaj yap dedi ama çok şükür gazlı değil bebeğim. Kolik bebek anneleri isterseniz bir deneyin. Ben yaşlıların tecrübelerine her zaman itimat ederim.

Hangi marka aldın canm? Eğer memnun kalırsan yaz ben de almayı düşünüyorum ama bebeklerimiz küçük hangi marka alsam rahat eder bilemedim
Canım solomombaby aldım hem yenidoğan aparatlı hem de kışlık örtülü aldım gelsin yazarım sana. Çok araştırdım bu marka daha iyi gibi geldi.

Bira mayası tablet kullanıcak olanlar için doğumdan beri kullanıyorum ikinci şişeye geçtim solgarın bira mayası tableti çok çok memnunum ikinci doğumum ilkinde böyle bişey kullanmadım ve mama takviyesi yapmak zorunda kaldım ama şimdi 38 günlüğüz sadece ilk 5gün tam anlamıyla süt gelene kadar bi kaç kez mama verdim o kadar
Bu arada yemrklerle birlikte sabah öğle akşam 2şer tablet alıyorum ben yani toplsm 6 tablet üzerinde de öyle yazıyo zaten

Solgarin bulamadim ben, gnc nin sipariş ettim. Sütüm yok diyemem, mama takviyesi de yapmıyorum aslında. Gereksiz kuruntu mu bilmiyorum, göğüslerimin dolulugunu hissederdim eskiden, sertlesirdi. Simdi hic olmuyor. Ancak uzun uyursam doluyor, ona da firsat yok malum. Bebek her agladiginda,acaba aç mı diye dusunmek istemiyorum. Sag tarafı emerken hep yutkunuyor, zaten buyuk. Ama solda hem yutkunmuyor, hem de hep küçük. Bi denemek istiyorum ama 6 taneyle başlamak cok gelir mi acaba? Sabah ogle aksam birer taneyle baslayayim, bir kac gun fark etmezse ikiye çıkarırım

Canım sadece sağarak tam boşalmadı göğüsler o yüzden ateşlendim zaten büyük acı ve sıkıntı oldu neyse ki bırakınca kısa sürdü o sıkıntı. Canım bende doktora danışmadan aldım sabah akşam içtim ben ama doğrusunu doktordan öğrenmek lazım.
Canım benim alanına bakmadım doktorun referans verenlere güvenimden ve gözümle gördüğüm için ama doktor sadece sünneti alan edinmiş kendine ve işinde cidden baya profesyonel ve soğuk kanlı ve çok iyi bilgi veriyor. Ben dahil 4 bebiş memnun ama siz yine içinize sinen bir doktoru iyice araştırın canım benim. Annenin içinin rahat olması önemli.
Lokal oldu kuzum, görüntüsü bir minik çilek gibi :) ağrı kesici fitil verdi. Vurduğu lokal anesteziden bir şırınga verdi saatte bir pipinin üstüne bir damla damlatıp acısını alıyoruz ve gerçekten inanılmaz işe yaradı öyle can yanmasıyla çok ağlamadı çok şükür ilk gece olmasına rağmen birde tam dikişe sabah akşam sürmek için pomad verdi dikişe el değdirmeden sürülüyor. Canım ben Liv hospital ulusta doğum yaptım, orda sünneti sormuştuk 3300 dediler biz yaptırdığımız hastanede 375 lira verdik ve çok memnun kaldık. Bilindik Özel hastanede yaşanan olumsuzluklarıda duyduğumuz için hiç içim kalmadı Liv de.

Cok sevindim zaten bu geceyi atlatirsaniz gerisi kolay. 3300 neymis ya cok geldi bana. Uroloji docenti var bize yakin 650 lira fiyat verdiler, bi görüşüp ona yaptiracagim sanirim, inşallah kolay gecer

Can can memnun musun peki?
Bende kanguru kullanıyorum kızımı okula bırakıp alırken mecbur kaldım almaya çok memnunum benimki babybjörn, şimdi sünnet oldu diye kullanmıyorum 2 haftadır ona koyar koymaz uyuyor.
Bizde üroloji doktoruna sünnet yaptırdık valla yaptırmayanlar hiç korkmayın biz 3 gün karton bardak koyup bezledik onun dışında hiç birşey hissetmedi oğlum çok şükür fitil vermişti onu bile kullanmadık aradan çıktı.
Kıyafet konusunda ben küçük almamış olmama rağmen 0-3 olanlar bile boydan küçük geliyor giydiremiyorum valla içim gifiyor.

Canım kolik olduklarından hem yorgunsun, hem de sürekli emiyor ya süt yokmuş hissi oluyor, 4-5 bez dolduruyorsa hiç endise
etmemelisin
Ne kadar şanslısın gazsız bir bebek annesi olarak

Marka farkeder mi bilmiyorum canım çok bi fark olacağını sanmıyorum gnc nin kullanım miktarı farklı olabilir belki sen yine de üzerini okuyup ya da netten araştırıp öyle kullan
Mama takviyesi yapmıyorsan ne güzel tablet daha da arttırır çok rahat edersin inş

Cok sevindim zaten bu geceyi atlatirsaniz gerisi kolay. 3300 neymis ya cok geldi bana. Uroloji docenti var bize yakin 650 lira fiyat verdiler, bi görüşüp ona yaptiracagim sanirim, inşallah kolay gecer

İnşallah canım benim minicik canı var zaten bide acıdan ağlayınca insanın yüreği kopuyor yerinden ah annelik

Aynen katılıyorum canım 0-3 ayıda fazla almasınlar 2 aylık oğlum 3-6 anca oluyor

Günaydın Kızlar bugün 2. Ay aşısı var bebeğimin
Biz rahat atlattık darısı size.
Bir koldan, 2 bacaktan oldu, bacağın bir tanesi çok yakarmış onu yaparken çok çığlık attı ama hemen sustu çok şükür. Ateş de çıkmadı inşallah sizin de sorunsuz olur.

Gunaydn herkese. Bugun bebegimde bisey farkettm pipisinin ucunda beyaz beyaz seyler vardi bi akrabamizdada olmustu sanki tam bilmiyorm ama kirecleme demislerdi hemen sunnet demislerdi varmi bu konuyla ilgili bi bilginiz

Can can memnun musun peki?
Ben memnunun canim ilk başta huysuzluk yaptı ama pes etmedim sanırım sevmeye başladı tabii uç Aydan küçük olduğu için kızım yenidoğan aparatı ile kullanıyorum. İlk taktığımda ağlamıştı içinde senin Bebeğim de ilk alışıncaya kadar huysuzluk yapabilir cajim pes etme ayrıca kanguru çok güzel gaz çıkarmasına yardımcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…