- 10 Ekim 2016
- 1.048
- 1.041
- 53
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.221
Süt anne yapmanizdaki amacı gercekten cok merak ettim.Ben burada pek dini konu tartismayi sevmiyorum. Herkesin fikri farkli olabilir. Ben kendi adima mide bulandirici olmadığını düşündüm sadece. Süt kimden gelirse, emen cocuk da 2 yaşından küçükse süt çocuğu olur. Ve emziren annenin diger çocuklarıyla da süt kardes olur. Ben böyle biliyorum.
önerilerin için çok teşekkürler... Anne sütünü denedim doktoruma sordum yapmamam gerektiğini söyledi bende bıraktımbebegin gözüne sutunuzden sıkin.hemen geçiyor ben oyle yaptim.gozunu ilik su ile silin sakin elini sürme silerken goz pinarlarina masaj yap bebilerin tikali oldugu icin capaklanrmis.bide kafasindan sapkasini cikarmamaya bak ne zamam cikarsam capaklaniyo.damlada var tombisin mi ne adi onu da kullaniyrm
Yazmıştım yorumda ama yine yazayim :) çok yakın oturuyoruz ve çok samimiyiz. Abimin eşi her gun bizde, beraber buyutuyoruz bebeği. Abimin iki oğlu var, ben onların halasiyim zaten. Istiyorum ki, benim oğlumla abimin eşi arasında da bir bağ olsunSüt anne yapmanizdaki amacı gercekten cok merak ettim.
Paylasirmisiniz?
rica ederim canim.ben bi kez denemstm ama sen yinede dr unu dinle tabiki.o ilacta iyi geliyo duzenli kullanincaönerilerin için çok teşekkürler... Anne sütünü denedim doktoruma sordum yapmamam gerektiğini söyledi bende bıraktım
Canm rabbım bol bol sabır versn bıze zor ıs cocuk ısı bunu ogrendk.senın bebıs kadar olmasa da bızımkı de cok mız mız ve sureklı bırılerını ıstıyo yanında ve esnedıgı halde uyumuyodu huysuzdu.esıme ıa yerınde arkadası soylemıs denedk.sac kurutma makınasının sesıyle hem aglaması kesıldı hemde uykuya daldı ve huysuzlugu gıttı bıraz.her zaman yapmıyorm cok sıkısıp ısım olursa gun ıcınde cok uyumazsa acıyorm sac kurutma makınesını.yada netten dınletebılırsn bı dene ıstersen.bırazda elbısesının uzerınden bıraz uzaktan karnına da tuttuk sancısı azaldı ve kolay cıkardı gazını.bagırsakları yumusatıyomus.ıkı gune bır 3 dakka tutuyorm zorlanınca veya altını actıgımda usudugunu sancılandıgını gordugumde tutuyorm ıyı gelıyo hemende uyuyo sallayıncaKızlar artık uykusuzluktan oğlumun sürekli ağlamasından ve bir şey yapamamaktan gerçekten bunaldım bazen çocuğa bakasım bile gelmiyor artık ya elim kolum tutmuyor bu nasıl şey ben anlamadım
Hemen deneyim canım belki işe yarar çok çok sağolCanm rabbım bol bol sabır versn bıze zor ıs cocuk ısı bunu ogrendk.senın bebıs kadar olmasa da bızımkı de cok mız mız ve sureklı bırılerını ıstıyo yanında ve esnedıgı halde uyumuyodu huysuzdu.esıme ıa yerınde arkadası soylemıs denedk.sac kurutma makınasının sesıyle hem aglaması kesıldı hemde uykuya daldı ve huysuzlugu gıttı bıraz.her zaman yapmıyorm cok sıkısıp ısım olursa gun ıcınde cok uyumazsa acıyorm sac kurutma makınesını.yada netten dınletebılırsn bı dene ıstersen.bırazda elbısesının uzerınden bıraz uzaktan karnına da tuttuk sancısı azaldı ve kolay cıkardı gazını.bagırsakları yumusatıyomus.ıkı gune bır 3 dakka tutuyorm zorlanınca veya altını actıgımda usudugunu sancılandıgını gordugumde tutuyorm ıyı gelıyo hemende uyuyo sallayınca
Ah kiyamam yaKızlar artık uykusuzluktan oğlumun sürekli ağlamasından ve bir şey yapamamaktan gerçekten bunaldım bazen çocuğa bakasım bile gelmiyor artık ya elim kolum tutmuyor bu nasıl şey ben anlamadım
Amin canım. Evet hediyelik dağıtıcam. Hastane için şeffaf kutulara badem şekeri koyup süslemiştim birde pleksi magnet yaptırmıştım çokca onlar arttı mevlütte de dağıtıcam. Yanına da lavanta keseleri yaptım. Birde tül kesenin içinde yasin ve tesbih aldım. Bunkarı dağıtıcam gelenlere. Yarın fotoğraflarını paylaşırım fikir olur sizede. Hepsini kendim yaptım el emeği güzel oluyorBende baharda yapıcaktım ama çok geçe kalıyor diye sömestr tatilini bekliyorum annem gelecek ozaman o yardım eder hem temizliğe hem çocuklara bakmaya. Allah kabul etsin. Mevlütte hediyelik dagıtcakmısın.
Baya farklı bi yaklasımmıs.Yazmıştım yorumda ama yine yazayim :) çok yakın oturuyoruz ve çok samimiyiz. Abimin eşi her gun bizde, beraber buyutuyoruz bebeği. Abimin iki oğlu var, ben onların halasiyim zaten. Istiyorum ki, benim oğlumla abimin eşi arasında da bir bağ olsun
Hastane için süsleri bende kendim yaptım ama çok az kaldı onlardan şimdide vaktim olmuyor iki çocuktan yoksa bende kendim yapmaya heveslenıyorum eğlenceli oluyor hazırlaması. İyi olur canım paylaşırsan.Amin canım. Evet hediyelik dağıtıcam. Hastane için şeffaf kutulara badem şekeri koyup süslemiştim birde pleksi magnet yaptırmıştım çokca onlar arttı mevlütte de dağıtıcam. Yanına da lavanta keseleri yaptım. Birde tül kesenin içinde yasin ve tesbih aldım. Bunkarı dağıtıcam gelenlere. Yarın fotoğraflarını paylaşırım fikir olur sizede. Hepsini kendim yaptım el emeği güzel oluyor
canim yasadiklarin gercekten cok zor benim bebegimdede reflu var ama okadar agir degil inan bazen ne yapsam susmuyor birakiyorum agliyor bazen bebekler aglayinca rahatlarmis aslinda o yuzden aglamasindan endise etme birak aglasin keni kendine susup uyuyor aglamaktan zarar gelmez agrisi olunca bisey yapamiyosun zaten ne yalsan susmaz oyle dusunAh kiyamam yahepimiz aynıyız. Bazen bebegimden bıkmış gibi hissediyorum kendimi,bu ruh hali çok üzüyor beni. Lohusaliktan herhalde. Hepsinin geçeceğine, güzel gunlerin gelecegine eminim. Yatakta yuvarlanırken kahkaha atacağımızı falan düşünüyorum zor zamanlarda. Neticede cok bebekler, hicbirseyi bilerek yapmıyorlar. Ileride bilerek, gozumuzun icine bakarak, inatlasarak yapacaklar. Onlara nasıl tahammül edecegiz benim de bazen kollarimda güç bitiyor, gozumu açamıyorum uykudan.
Zinco ve biogaia beraber kullanıyorum. Sanki duzenli kullanirsam umut vaadedecek gibi geldi bana gaz konusunda. Ama reflu gazdan beter. 3 4 saat önce emdigi bile agzina geliyor. Surekli kendi kendine yutkunuyor agzina geleni, uykusu bölünüyor cigliklarla ağlıyor.
Bir sekilde uyuttuktan sonra ayagima alıyorum ben. Hareket ettikce, agladikca sallıyorum. Eger hafif birseyse salladikca geri uyuyor. 3 4 saat salliyorum bazen ayaklarım kopacak gibi oluyor ama ne yapayim, yeter ki ağlamasın. Ben de oturmus oluyorum hic olmazsa. Bi dene istersen. Svava ve hamak besigi hic sevmedi ama ayakta sallayinca biraz avunuyor
Allah hepimize güç, kuvvet, sabır versin. Bebelerimize de bol uyku, bol sut versin inşallah.
bennn biraz aglattim yatti bende hemen buraya bir goz atim dedim karni tok alti temiz ne istiyor daha bu bebislerrrBebeği uyumayıp ayakta olanlar burda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?