2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bizim vardı bayag doktor fazla olmus demişti hatta biz ne olur ne olmaz diye götürdük iyi ki de getirmişssiniz dedi

aynen benim oglumunda eli ayagi hic durmuyo cok hareketli. Ne ypcagimi sasirdm
Hani bebek gibi uyumak tabiri vardır ya, asla öyle uyumuyor. Uykusunun arasinda surekli ikiniyor, geriniyor, 15 20 saniye ağlayıp geri uyuyor. Gece de surekli emmek istiyor, veya kucakta sürekli değişik pozisyonlarda duracak, gezecek falan. Gunduz annem geliyor sagolsun ama gece zorlaniyorum 5 6 saat hic dalmadigi oluyor

Aynı biz

canim bende senin gbi 2. haftam da 60 cc kullanmaya basldm sikinti yok doz dogru hangi mamayi kullanysn benmki aptamld
biz aptamil vermişler ilk hastnede sonra hemşire eşime humana mamayı söylemiş onu aldı evde aptamilde var ondan veriyodk kusuyordu hemn humana yı veriyorum onda sorun olmadı.

Gamzeli0603 benim oglumda anlattigin gibi kusuyo doktor yediginin fazlasini atiyo dedi canim. Biz 2 ay kuvezde ciplak yatinca kiyafete zor alistik kundagi da gectim yani tam alistikda denemez sapka hic taktirmiyo eldivenlerini cikartiyo kendisini korkutuyo oyle yuvarlanip gidiyoruz

Aynı dert bizde de var kıyafet giydiriken ortalık savaş alanına dönüyo bildiğin asla giyinmek istemiyo

Bizde sürekli emmek istiyoruz üç-dört saat kucağımdan hiç ayrılmadan emdiği oluyor ama ertesi gün ya da aynı gün gece hemen hamen hiç emmiyor öyle 3-4 dk emiyor hemen uyuyor. Şu iki üzç gündür de uykudan ağlayarak uyanıyor sonra geri uyuyor. özellikle de sol göğsümün üzerine yatıp uyumayı çok seviyor bırakırsam çığlık çığlığa kalıyor. Zamanla alışacağız galiba birbirimize

merhabalar ben aralik annesi olacktm ama oglum dayanamdi kasim annesi olduk ayin 29 unda.tecrubelernze dayanark bi kac soru sormak istyrm benm oğlum sürekli uyuyor uyurken mama yiyor emiyor bazen 1 saat kadr uyanik kalip evde bayram havası estryo ama genelde uyuyor.sariligmz vardi o gecti dustu degerler tekrar kontrle gittik iyiydi degerleri ama neden boyle haftasni mi tamamliyor.erken dogduk cunku 35+6 da
bide boyle bazen tikanir gibi sesler cikartiyo hiii yapiyo korkutyo bizi.mama yerken bide ikinirken yapiyo onu.dun gece dr a gittk o sekikde sık tekrarlynca burnu tikali dedi dr serum fizyolojik ile actk fakat sikayet devam ediyo arada yine cikartiyo o sesleri.bebegi bu sekilde olan yada fikri olan var mi bi yardimci olun.stresten kendi kendimi yiyorm

Canim benim oglumda anlattigin gibi sesler cikartiyo hatta daha fazlasi oluyo emerken tikaniyo bi müddet baygin gibi kaliyo bizde erken dogduk 31 hafta da dogdu ama erkrn dogumla ilgili olmadigini düşünüyorum her bebekde olabilir. Nefesleri bazen yetmiyor tam alamiyorlar bircok bebek boyle bende normal bi durum diye dusunuyorum büyüdükçe gecmesini umuyorum. Yedirirken dikkat etmeye calis bütün dikkatin bebeginin uzerinde olsun canim normal olabilir ama ihmalsiz de olmamak lazim

Kızlar bizim göbek bağımız kanadı doktora götürürdük k vitaminin eksikliğinden oluyormus doktora götürdük iğne olduk basına gelen varmı

Ben...
Bizimde 2. Doz K vitamini iğnesi yapıldı.Sonra zıbınında kurumuş şekilde kan görmeye devam ettik.Çok korktum,sağlık ocağındaki hemşire batikon sür bir kere,gazlı bez kapat dedi.Oysa doktor kapalı durmasına karşıydı.Doktora gideceğimiz gün baktım kan yok.Ama ne olur ne olmaz antibiyotik krem verdi doktor...

O ara bizim bicirik çok ağlıyordu,bezini eşim 2 numara almış,mecburen üstten katlamak zorunda kalıyorduk ama içe doğru katlamışız birde.Benim tahminim ağladıkça,kendini ileri geri attıkça o bezin sert kısmı göbeğe değiyordu tabii.Sonra dışa katlayınca düzeldi gibime geliyor...

Depresyona girmek üzereydim bende birkaç gündür.Aşırı derecede ağlıyor,sürekli aç,ağzını açıp saldırıyor,göğüs uçlarım acıyor,yanıyor...

Doktor 2 saatte emzir demişti.O süre zarfında da oyalamalıymışız,ayaktada hafif sallayabilirmişiz.Emziğide o ağlama krizinde tutmuyor...
Sütüm yetmiyordu sanırım,yada boşa emiyordu.Biraz büyük olunca göğüsler,yumuşak olmasıda iyi değil sanırım,bugün emzirmeden önce iki elimle iyice sıkıp,uç ve kahverengi bölgeyi belirginleştirip ağzına verdim,güzel güzel emdi,tabii ben kıvranıyordum o ara :) Sonra sessiz sakin etrafı izledi ve uyudu.2 saattede uyanıyor eğer doyarsa...

Birde kundak çok işe yarıyormuş gerçekten.Bu zamana kadar neden yapmadık diye kızıyorum kendime.Anında sakinleşiyor eli kolu hareket etmeyince...

Normalmiş.Beslenme alışkanlığından dolayı boğazda hırıltı olabiliyormuş.Serum fizyolojik günde 3 kere olmak üzere başlamıştık hastanede.Sonrasında da burun aspiratörüyle burnunu temizliyoruz...

Bazen benim bebegimin de badisine kurumus kan bulaşıyor azıcık. Gobegi temiz, kanama veya akinti vs yok. Zaten 15.gun düştü geç düştü. Ben onemsemedim ama sizler k vitamininden bahsediyorsunuz, acaba gotursem mi doktora

10gün filan çok yoğun gözünü açamayacak kadar sürdü. Uyurken kapalı göze bir damla gözünün üstüne sıkıyordum. C masajını günde bir kaç sefer yapmak lazımmış.

on saniye bile yalniz birakmiyrm aklim cikiyo zTen canim.cok sagol cevap yazdgn icin.nette arastrdm hep farkli seylr yaziyodu.
hatta dun gece gaz ilacndn tikandi zor attik kendmizi hastanye omrumdn omur gitti
7 gunlugz suan toplsan anca 1 gunu uyumsmdr.allah hepimize yardmci olsun evlatlrmzla sinamasn rabbim

Kızlar gaz sorunu için tavsiyeye ihtiyacım var. İlk kızımda bebek reflüsü vardı çook çektik, çözüm olmamıştı hiç bir şey. Şimdi Bebeğim de çok kusuyor, gaz çıkmıyor kusuyor onun yerine. Ağlama krizine giriyor. Uyuyor, 5dk sonra uyanıyor ağlıyor, gaz çıkarsa da ağlaması bitmiyor. Çok acı çekiyor. Reflü mü bilmiyorum ama gaz için bişeyler denemek istiyorum. Denenmiş bir çözüm var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…