- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.381
2 gündür kaka yapmadı ıkınıyo sürekli ben de lactamil anne sütü mü yaptı acaba dedim ama ondan önce bişey yoktu herşey normaldiBenim bebeğimde değil ama bende yapıyor ama bazı bebeklerde yağabiliyormuş
Bizim vardı bayag doktor fazla olmus demişti hatta biz ne olur ne olmaz diye götürdük iyi ki de getirmişssiniz dediÇok sık rastlanan bir durummuş ilk dozunu doğumda yapıyorlarmış ihtiyaç halinde 1 doz daha yapılıyormuş pıhtılaşmayı sağlamak için
Bizim de çok hafif kanama oldu ama Dr götürmedim badisinde kurumuş kan vardı dün tekrar olmayınca normaldir diye düşündüm sizin kan miktarı ne kadardı
aynen benim oglumunda eli ayagi hic durmuyo cok hareketli. Ne ypcagimi sasirdmTam benim bebegimi anlatmissin harfi harfine. Kundak denedim ama kollarini hareket ettiremeyince çıldırıyor sinirden, malesef yapamadım.
Hani bebek gibi uyumak tabiri vardır ya, asla öyle uyumuyor. Uykusunun arasinda surekli ikiniyor, geriniyor, 15 20 saniye ağlayıp geri uyuyor. Gece de surekli emmek istiyor, veya kucakta sürekli değişik pozisyonlarda duracak, gezecek falan. Gunduz annem geliyor sagolsun ama gece zorlaniyorum 5 6 saat hic dalmadigi oluyoraynen benim oglumunda eli ayagi hic durmuyo cok hareketli. Ne ypcagimi sasirdm
Aynı bizArkadaslar bisey sorcam.. 20 gunluk bebegm surekli emmek istiyor doydugunu ben nasl nerden anlayacagm? Bide cok kusuyo gibi geliyo.. Hemde byle nasl anlatsam tortlu tortlu yogurdun üzerindeki kaymagi gibi insllh anlatabilmisimdir.. kucagada iyice alisti hic inmiyor kucaktan bide bu siralar uyurken birden agliyo 10 15 saniye snra geri uyuyo surekli byle uyumaya basladi 3 4 gundur uykusunda agliyor elinden falan korkar diyolar hareket ettikce kundakla diyolar kundak yapan varmi aranizda
biz aptamil vermişler ilk hastnede sonra hemşire eşime humana mamayı söylemiş onu aldı evde aptamilde var ondan veriyodk kusuyordu hemn humana yı veriyorum onda sorun olmadı.canim bende senin gbi 2. haftam da 60 cc kullanmaya basldm sikinti yok doz dogru hangi mamayi kullanysn benmki aptamld
Aynı dert bizde de var kıyafet giydiriken ortalık savaş alanına dönüyo bildiğin asla giyinmek istemiyoGamzeli0603 benim oglumda anlattigin gibi kusuyo doktor yediginin fazlasini atiyo dedi canim. Biz 2 ay kuvezde ciplak yatinca kiyafete zor alistik kundagi da gectim yani tam alistikda denemez sapka hic taktirmiyo eldivenlerini cikartiyo kendisini korkutuyo oyle yuvarlanip gidiyoruz
Bizde sürekli emmek istiyoruz üç-dört saat kucağımdan hiç ayrılmadan emdiği oluyor ama ertesi gün ya da aynı gün gece hemen hamen hiç emmiyor öyle 3-4 dk emiyor hemen uyuyor. Şu iki üzç gündür de uykudan ağlayarak uyanıyor sonra geri uyuyor. özellikle de sol göğsümün üzerine yatıp uyumayı çok seviyor bırakırsam çığlık çığlığa kalıyor. Zamanla alışacağız galiba birbirimizeArkadaslar bisey sorcam.. 20 gunluk bebegm surekli emmek istiyor doydugunu ben nasl nerden anlayacagm? Bide cok kusuyo gibi geliyo.. Hemde byle nasl anlatsam tortlu tortlu yogurdun üzerindeki kaymagi gibi insllh anlatabilmisimdir.. kucagada iyice alisti hic inmiyor kucaktan bide bu siralar uyurken birden agliyo 10 15 saniye snra geri uyuyo surekli byle uyumaya basladi 3 4 gundur uykusunda agliyor elinden falan korkar diyolar hareket ettikce kundakla diyolar kundak yapan varmi aranizda
Alıştılar tabi rahat rahat giyinince huzursuz oluyo sanki en cokda kafasindan giydirirken ciglik atiyoAynı dert bizde de var kıyafet giydiriken ortalık savaş alanına dönüyo bildiğin asla giyinmek istemiyo
Canim benim oglumda anlattigin gibi sesler cikartiyo hatta daha fazlasi oluyo emerken tikaniyo bi müddet baygin gibi kaliyo bizde erken dogduk 31 hafta da dogdu ama erkrn dogumla ilgili olmadigini düşünüyorum her bebekde olabilir. Nefesleri bazen yetmiyor tam alamiyorlar bircok bebek boyle bende normal bi durum diye dusunuyorum büyüdükçe gecmesini umuyorum. Yedirirken dikkat etmeye calis bütün dikkatin bebeginin uzerinde olsun canim normal olabilir ama ihmalsiz de olmamak lazimmerhabalar ben aralik annesi olacktm ama oglum dayanamdi kasim annesi olduk ayin 29 unda.tecrubelernze dayanark bi kac soru sormak istyrm benm oğlum sürekli uyuyor uyurken mama yiyor emiyor bazen 1 saat kadr uyanik kalip evde bayram havası estryo ama genelde uyuyor.sariligmz vardi o gecti dustu degerler tekrar kontrle gittik iyiydi degerleri ama neden boyle haftasni mi tamamliyor.erken dogduk cunku 35+6 da
bide boyle bazen tikanir gibi sesler cikartiyo hiii yapiyo korkutyo bizi.mama yerken bide ikinirken yapiyo onu.dun gece dr a gittk o sekikde sık tekrarlynca burnu tikali dedi dr serum fizyolojik ile actk fakat sikayet devam ediyo arada yine cikartiyo o sesleri.bebegi bu sekilde olan yada fikri olan var mi bi yardimci olun.stresten kendi kendimi yiyorm
Kızlar bizim göbek bağımız kanadı doktora götürürdük k vitaminin eksikliğinden oluyormus doktora götürdük iğne olduk basına gelen varmı
merhabalar ben aralik annesi olacktm ama oglum dayanamdi kasim annesi olduk ayin 29 unda.tecrubelernze dayanark bi kac soru sormak istyrm benm oğlum sürekli uyuyor uyurken mama yiyor emiyor bazen 1 saat kadr uyanik kalip evde bayram havası estryo ama genelde uyuyor.sariligmz vardi o gecti dustu degerler tekrar kontrle gittik iyiydi degerleri ama neden boyle haftasni mi tamamliyor.erken dogduk cunku 35+6 da
bide boyle bazen tikanir gibi sesler cikartiyo hiii yapiyo korkutyo bizi.mama yerken bide ikinirken yapiyo onu.dun gece dr a gittk o sekikde sık tekrarlynca burnu tikali dedi dr serum fizyolojik ile actk fakat sikayet devam ediyo arada yine cikartiyo o sesleri.bebegi bu sekilde olan yada fikri olan var mi bi yardimci olun.stresten kendi kendimi yiyorm
10gün filan çok yoğun gözünü açamayacak kadar sürdü. Uyurken kapalı göze bir damla gözünün üstüne sıkıyordum. C masajını günde bir kaç sefer yapmak lazımmış.İnsallah geçer gözlerini açamıyor kızım bi arkadaş anne sütünü giz cevresine sürün demişti siz damla gibi göze siktiniz di mi yanlış anlamadım. Peki sizin de mi bebeğinizde aşırı çapaklanma mi vardı gözünü açamayacak kadar, kaç gün uyguladınız sonuç aldınız kusura bakmayın çok soru sordum
on saniye bile yalniz birakmiyrm aklim cikiyo zTen canim.cok sagol cevap yazdgn icin.nette arastrdm hep farkli seylr yaziyodu.Canim benim oglumda anlattigin gibi sesler cikartiyo hatta daha fazlasi oluyo emerken tikaniyo bi müddet baygin gibi kaliyo bizde erken dogduk 31 hafta da dogdu ama erkrn dogumla ilgili olmadigini düşünüyorum her bebekde olabilir. Nefesleri bazen yetmiyor tam alamiyorlar bircok bebek boyle bende normal bi durum diye dusunuyorum büyüdükçe gecmesini umuyorum. Yedirirken dikkat etmeye calis bütün dikkatin bebeginin uzerinde olsun canim normal olabilir ama ihmalsiz de olmamak lazim
duzeldimi peki 3 kez yahris yapmz dimi.bizde temzliyrz korka korka tabiNormalmiş.Beslenme alışkanlığından dolayı boğazda hırıltı olabiliyormuş.Serum fizyolojik günde 3 kere olmak üzere başlamıştık hastanede.Sonrasında da burun aspiratörüyle burnunu temizliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?