2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün 1 aylık olduk bizde aşımızı olduk. Kalca ultrasonu cekikdi şükür bi sıkıntı cıkmadı ondada. Grip başlangıcı varmış bol bol emzir dedi bide calpol verdi. Calpol kullanan var mı aranızda?

Ever canım netira 4 günlükken kullandık
Sağlık ocağına yazdırmaya gidince dr. Yazmak istememişti küçük diye. Kafam karışmıştı. Oysa İkizlerim içinde kullanmıştım. Ama ne kadarlıkken kullandığımızı hatırlayamamıştım.aldım ama üç gündür açmamıştım Teşekkür ederim. Bugün başlayayım inş.

Canım bunu verende çocuk doktoru Gönül rahatlığıyla kullan bence geçmiş olsun

Canım biz hep mama içiyoruz malesef kızım yoğun bakımda yattı 3 ay sadece 2 ay benim sütümü içebildi 1 buçuk aydır hep mama öle devam ediyoruz 3 saate bir 65 cc veriyorum ben
siz kaç haftalıksınz acaba bende biledim mamada 2. haftadam sonra 60 ml 2 ölcek yazıyorda ölemi versem çokmu gelir bilemedim de

siz kaç haftalıksınz acaba bende biledim mamada 2. haftadam sonra 60 ml 2 ölcek yazıyorda ölemi versem çokmu gelir bilemedim de
Düzeltilmiş 3 buçuk normal 1 Aylığız canım doktorun bilgi vermedi mi ? Ben doktorun dediğini uyguluyorum 65 cc ye 2 ölçek mama koyuyorum bazen hepsini içiyor bazen yarım bırakıyor zorlamiyorum hiç

Kızlar biz dün 1 aylık olduk ama doktora aşı için 38gunlükken çağırdı bi sıkıntı okurum aşı için falan siz aynı gün mü gittiniz

Arkadaslar bisey sorcam.. 20 gunluk bebegm surekli emmek istiyor doydugunu ben nasl nerden anlayacagm? Bide cok kusuyo gibi geliyo.. Hemde byle nasl anlatsam tortlu tortlu yogurdun üzerindeki kaymagi gibi insllh anlatabilmisimdir.. kucagada iyice alisti hic inmiyor kucaktan bide bu siralar uyurken birden agliyo 10 15 saniye snra geri uyuyo surekli byle uyumaya basladi 3 4 gundur uykusunda agliyor elinden falan korkar diyolar hareket ettikce kundakla diyolar kundak yapan varmi aranizda

Tam benim bebegimi anlatmissin harfi harfine. Kundak denedim ama kollarini hareket ettiremeyince çıldırıyor sinirden, malesef yapamadım.

canim hangi mamayi kullanysn aptamil bizde gaz yapti sanrm degstrcm
İlk sma ile başladım canım çok memnun kaldım kilo aldırma konusun da ama kabız yaptı similac aldık o ishal yaptı kilo alamadı hero baby denedim oda gaz yaptı şimdi evolvia aldım gayet memnun kaldım. Gaz ve kabizlik sorunu gecmeseydi doktorumuz evolvia ac diye bi mama önermişti ama şükür gerek kalmadı

evolviayi bende duydum cok oneriyorlar ama sma da oneriliyo aptamil degstrcm ama kararsz kldm cnm hangisi die bakalm eczanede hangisi varsa artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…